4.Sınıf Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tuana35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:50
thu etkinlik raporu hazırlayan arkadaşlar bir tane örnek koyarmısınız siteye.ben bir türlü beceremedim rapor hazırlamayı hocaya sordum oda tam anlatamadı.bunaldımmmmmmmm.yardım ederseniz sevinirim.

arkadaşım çok teşekkür ederim ama bende aynısını yaptımda hoca bana şöyle dedi.
araştırma planlamayıda not edecekmişim.bu yaptığım sadece uygulamaymış falan filan.beğenmedi yani.ama ben yinede çokkkkk tşk ederim canım.

Hocan palandan anlamıyo ozaman :):) şaka bir yana rica ederim... eksiklerim elbet vardır ama bunun planı da var ben ikisini birden verdim hocaya sen rapor isteyince ben sadece rapor gönderdim:)

Arkadaşlar sizden bişey rica ediceem.
Elinde THU ÇİZELGELERİ olanlar varsa paylaşabilirlermi
Ben uzun bi süredir internete bağlanamıyordum bilgisayarım bozuktu malesef ve tabloları oluşturmayıda bilmiyorum o yüzden çizelgeleri buraya yollayabilirmisiniz lütfen çok acilll.

Arkadaşlar çizelgeleri staj ve ödevler başlığından buldum
içim rahatladı :))

arkadaşlar staj raporu haırlayan var mııııııııııı lütfen yardım

teşekkürler hocam bilgilerin için:)

AÖF bürosu okulumuzu arayıp biz THU dersi stajında planlama istemiyoruz,isteseydik klavuza eklerdik sadece rapor istiyoruz demişler.planlama haftasında okulda bulunma zorunluluğunun olmadığını söylemişler. 2. dönemin gezi etkinliğinin iptal olduğunu söylemişler ve bugün okulumuza gelen yazıdada bunu açıkça belirtmişler zaten.(ara sınav dosyalarında 6 etkinlik,yılsonu dosyalarında ise toplam 5 etkinlik raporu yer alacaktır demişler.)

ne güzel açıklamışşsınız hocam teşekkür ederiz.bizim hocamız hiçbir şekilde bize yardımcı olmuyor.yapacağımız etkinliği gösteriyoruz bakmıyor bile.ben bakarsam benim dosyam olur diyor.rehberlik yok yani.hiçbir şey beğenmiyor.bu gidişle bu dersten bırakacak bizi.

bu ders yüzünden ne paniklemiştim oh geçtiii dosyayı veriyoruz gamzenin dedikleride güzelmuş

ya aöf çocuk gelişimine girmek zor mu:(

Arkadaşlar yorumlarnızı okudumda bazı arkadaşlar plan yapılmıycak sadece rapor yazılcak diye yazmışlar. thu kitapçığının 7. sayfasındaki planlama bölümünü okursanız plan yazılacağını görürsünüz.Ayrıca plan yapmadan raporu nası yazıcaz pek anlayamadım.Bu arada imza kısmına uygulama öğretmeni değil rehber öğretmen şeklinde yazılacakmış yanlış yazan arkadaşlar varsa yazıcıdan çıkartmadam önce düzeltsşnler istedim. Benim öğretmeni hazırlık haftasının bile raporunu sitedi işimiz çok zor hazıran nerelerdesin cabuk gel:36_15_4:

Ben hala başlamadım bu dosyaya. Ders mi çalışıcaz dosyamı hazırlıycaz hiç düşünen yok :( Dile kolay 11 ders

"Ben hala başlamadım bu dosyaya. Ders mi çalışıcaz dosyamı hazırlıycaz hiç düşünen yok :( Dile kolay 11 ders" YAZ YAĞMURU

Evet haklısın yaz yağmuru staj planlarını, raporlarını, ve gözlemleri hazırlayacağız diye derslerden geri kaldık onlara çalışamadık şahsım adına söylüyorum tabi.
Ama ne yapalım stajlar şimdilik daha önemli çünki ondan kalırsak telafsi yok.Ders sayımızda çok fazla ve onlarda yeterince önemliler ama ne yapalım malesef staajdan geçmek daha öncelikli
Bir çok kişide buna katılacatır diye düşünüyorum hepimizin durumu aynı nede olsa.
Neyse inş. buda gelir buda geçer ve hayırlısıyla hazirana ulaşıp stajlarımızı tamamlarız.

ya arkadaşlar ben bu işten hiç bşy anlamadım... thu dersi dosyasını hazırlayan varsa yüklesinde bir bakalımmm lütfeb yaa... iyice abarttılar bu sene. ne bitmez okulmuşş yaaaaaa...

arkadaşlar mrhb bilmeyenler için plandan kasıt yaptıgınız etkinliklerin isimleridir
günlük plan şeklinde degildir.
sizinde bildiginiz gibi thu anaokuluna baglı çocuk klupleri adı altında kurulan kuruluşlardır onun içindir ki sadece çocukların eglence amaçlı yaratıcılık ve bilgilerini güçlendirici faaliyetler dizisidir
kitapçıktaki örnekler harici hiç bir belgeye ihtiyaç yoktur anlatımlarınızı yaptık yaptılar düzenlendivs şeklinde uygulanmış gibi yazılacaktır yapabilirsem şimdi örnk gönderiyorum

merhaba arkadaşlar topluma hizmet dersinin dönem sonu değerlendirme raporu hazırlayan var mı?(ACİL) şimdiden teşekkürler.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri