4.Sınıf Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tuana35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:50
ya sımdı ben fotograf cercevesı yaptırmayı dusunuyorum onlerıne koyucam nasıl keseceklerını soylucem bı sorun olmaz dımı

yaratıcı sanatsa kesinlikle yönlendirme yapmamalısın

ya sımdı ben fotograf cercevesı yaptırmayı dusunuyorum onlerıne koyucam nasıl keseceklerını soylucem bı sorun olmaz dımı

yaratıcı sanatsa kesinlikle yönlendirme yapmamalısın

evet yaratıcı sanat yapmamam mı gerek sımdı benım yonlendırmepekı soyle yapsam
cerceve ve artık malzeler makarna pul sım vb seyle r koysam onlar ıstedıgı gıbı susleseler olur mu

olur. bende öyle bişeyler yaptırdım süslemeyi çocuklara bıraktım tamamen.

evet yaratıcı sanat yapmamam mı gerek sımdı benım yonlendırmepekı soyle yapsam
cerceve ve artık malzeler makarna pul sım vb seyle r koysam onlar ıstedıgı gıbı susleseler olur mu

Olur arkadaşım kesinlikle sorun etme biz çocukların önüne birsürü artık materyal koyduk ve çocuklara dedik ki : Bu materyallerden neler yapabiliriz düşünün bakalım diye ilk önce düşünmelerini sağladık daha sonra bu malzemelerden istediğinizi yapabilirsiniz dedik çocuklarda özgün şeyler ortaya çıkarmaya çalıştılar baya güzel oldu ama....
Kolay gelsin:)

tşler arkadaşlarr

lütfen bana yardımcı olun

materyal tasarımı ıcın neler yaptırmayı dusunuyorsunuz fıkırlerımı paylasalım ben kararsız kaldım da:S

Ne konuda arkadaşım ?

Yap- boz yaptırdım ben. Kukla olur kavram oyuncağı olabilir dokun hisset falan falan düşünsen daha çok çıkar:)

kavramlarla ılgılı neler olabılır elınızde varsa yollayabılırmısınız

Kavramlarla ilgili elimde örneğim yokda sen eşleştirme kartları falan hazırlayabilirsin Mesela çocuklara zıt kavramları anlatırsın ve onun eşleştirme kartlarını hazırlattırırsın şuan aklıma gelenler bunlar sonra gelirse yazarım yine kolay gelsin :)

thu da dosyaya yapılan etkinlik yanında ayrıca yaptığımız etkinliğin planını koyacakmıyız acaba

Tabiki arkadaşım hangi etkinliği yaptırdıysan onun planını da koycaksın plansız olmaz :)

arkadaşlar materyal hazırlamada hikaye kitabı yaptırmayı düşünüyorum. her çocuk bir kaç yapraktan oluşan hikaye kitabı. başlıkları kendilerine ait. hayal güçlerine kalmış. sizce nasıl olur. karar veremedim.

Eğer bu etkinliği yalnız yaptırcaksan çok zor olur ama yanında diğer stajer arkadaşın falan olursa bence çok yaratıcı bişey hem çocuklarıda yaratıcı düşünmeye sewk ediyo :)

arkadaşlar devamlı okuyorum yazılarınızı ama tam olarak bende bu topluma hizmet uygulamasından birşeyler yapmış değilim.lütfen yardım edin
kitapta bulamadım bizim yapacağımız etkinlikler yani bu gezi yaratıcı sanat vs. gibi nerde yazıyor onlar?birde bu materyal tasarımı hakkında örneği olan veya dosyasını hazırlamış arkadaşlar paylaşm yaparsanız çok sevinirim

Slm damla bu etkinliklerin listesini bana uygulama öğretmenim verdi bende ona göre çalışma planımı hazırladım sen hocana bi sor

slm asyalım maalesef öğretmenimde benim kadar bilgisiz bu konuda ben bu etkinlikleri sizin sayenizde öğrendim peki 2. dönem ne tür etkinlikler yapıcaz topluma hizmetten?

slm damla arkadaşım 1. dönem dosyanda olcak etkinlikler:1. GEZİ ETKİNLİĞİ2.ALANINDA UZMAN BİR KİŞİ İLE SÖYLEŞİ3.DRAMA ETKİNLİĞİ4.YARATICI SANAT5.FEN ETKİNLİĞİ6.MATERYAL HAZIRLAMA2. Dönem dosyanda olacak etkinlikler:1. MÜZİK ETKİNLİĞİ2.KAVRAM ÇALIŞMASI3.DOĞA BİLİNCİNİ GELİŞTİRMEYE YÖNELİK PROJE ÇALIŞMASI4. GEZİ ETKİNLİĞİ5.AİLEYE YÖNELİK ÇALIŞMALAR6.BİTKİ YETİŞTİRME VE HAYVAN BESLEMENOT: 2. DÖNEMDEKİ GEZİ ETKİNLİĞİ KALDIRILMIŞ DİYOLAR HOCANA BİR SOR İSTERSEN.. BİR DE BU ETKİNLİKLERİN SIRASINI BEN KENDİM AYARLADIM BURDAKİ SIRAYA GÖRE YAPMADIM PLANI... KOLAY GELSİN ARKADAŞIM :)

Bİraz kariŞik olmuŞ ama... :)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri