4.sınıf dosya teslimi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan meleke
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:25
teşekkürler, bizim topluma hizmet uygulamarı dersi için birşey demediler daha..

arkadaşlar günlük planda öğretmen değerlendirmesi varmı ben koydum ama hocamız yok dedi.Şimdide çıkarmak istemiyorum çünkü bütün planlar nerdeyse bitti.Bilginiz varmı acaba

önce öğrenci 3 açıdan kendi değerlendirmesini yapacak sonra altına boşluk bırakıp öğretmen değerlendirme yapacak
aöf den açıklama bu yönde

Bİzİm hocamiz benİm deĞerlendİrmem yok dİyor.sadece İmza aticam dİyor.bende sİze deĞerlendİrme koydum dedİm.tamam yazayim dedİ.

evet 3 açıdan olacak değerlendirme, en sona da uygulama öğretmeninin değerlendirmesi olacak, toplam 4 değerlendirme oluyor....

arkadaşlar bu gezi etkinliği ikinci dönem planından da mı çıkarıldı. bilgi verirseniz sevinirim.

arkadaşlar biz 2 haftatelafi olarak gittik yani iki gün gittik. fazla olan etkinlik planlarını bu şekilde uyguladık öğretmen öyle olması gerektiğini söyledi. evt 2. döneden gezi etkinliği çıkarıldı beş hafta oldu thu. dersii

sevgili arkadaşlar klavuzumuzda yazan 12 adat günlük plan ve bir adet davranış değiştirme planı toplam 13 hafta yapar kalvuzunuzu uygulama öğretmenlerinize gösterebiirsiniz. sayfa 41 çalışma planının hazırlanması ....

mrb 12 adet günlük planı istenmeyen davranışları değiştirme planıyla birlikte alınca haftalar denk geliyor ama sistematik gözlem formu 13 tane. Son haftayı çalışmaların değerlendirmesine ayırın demişler nasıl olucak anca 12 tane sistematik gzlm formu denk geliyo siz nasıl yaptınız yardımcı olabilir misiniz?

1 Hafta
30.01.2009
İstenmeyen Davranışları Yönetme Planı – Gözlem

2 Hafta
27.03.2009
Günlük Plan – Gözlem
Çalışma Planı

3 hafta
03.04.2009
Günlük Plan – Gözlem
Öğretmen Adayı Tanıtım Kartı

4Hafta
10.04.2009
Günlük Plan – Gözlem
Devam Çizelgesi

5Hafta
17.04.2009
Günlük Plan – Gözlem
Öğretmen Adayının Özgeçmişi

6Hafta
24.04.2009
Günlük Plan – Gözlem
Uygulama Okulu

7Hafta
01.05.2009
Günlük Plan – Gözlem
Uygulama Okulu Raporu

8
08.05.2009
Günlük Plan – Gözlem

9
15.05.2009
Günlük Plan – Gözlem

10
22.05.2009
Günlük Plan – Gözlem

11
29.05.2009
Günlük Plan – Gözlem

12
05.06.2009
Günlük Plan – Gözlem
Aile Görüşme

13
12.06.2009
Günlük Plan – Gözlem
Gelişim Raporu

14
19.06.2009
Öğretmen Adayı Öz Değerlendirme
Formu – Dosya Teslimi

***Bizden böyle olması istendi ... Tablo şeklinde eklemeyi beceremedim ...

Saygıyla ...

davranış değiştirme planının örneği davranış ve öğrenme sorunu olan çocukların eğitimi ders kitabında yer alıyor ordan uyarlayabilirsin
hayır ikisi farklı şeyler.Bizden istenen Davranış yönetim planı.Okuldeneyimi kitabında örnegi var. DERS kitabnda olan davranış değiştirme planı.İkisi farklı.Yanılıpda ders kitabındakini yapmayın..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri