3 Yaşa Yönelik Etkinlikler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gönül
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:20
hayat1974' Alıntı:
gönülcüğüm çalışmalardan  bahsediyordun şimdi ben üye oldum burdan seni takip edeceğim öptüm güzellllllllllllllllllllllll

YORUMLARINI BEKLİYORUM

miniklerin ellerine sağlık

teşekkürler..

hocam bu sene ilk görevim.4 yaş grubu var bende.örneklerin devamını bekliyorum

tŞkLeRrRrR!!!

sssssssssssüüüüüüüüüppppppppppeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr

Teşekkürler..

Gönül arkadaşım harikaydı hepside özelikle daire şeklini öğretirken kurbağa çalışmak zevkli olacak sanırım. Arkadaşlar bende 3_4 yaş grubundayım bende çok varda onların resmini çekip en kısa zamanda yükleyeceğim..Paylaşmak dileğiyle:9

hemen bu konuda yorum yapmalıyımm :) ben 2 aydır sürekli makas kullandırıyorum şuan s şekline geçtik z şeklini bitirmelerei beklediğimden daha kısa sürede bittii ayrıca serbest zamanda ailelerden dergi istedim köşe oluşturduk kesme köşesi gidip orda kesme yapanlar var...

TUĞBACIM harflerimi kestiriyorsun onu anlayamadım bende makasla zorlanıyorum özelikle 3 yaşındakilerde gazeteleri kestiriyorum boş zamanlarında ama şimdi şekilleri kesmeye başladılar yavaş yavaş yorumunu bekliyorum

Teşekkürler, küçüklerinde ellerine sağlık.

makas tutamazlarki ben 3 yaşa bunları yaptıramam bi kısmını .baska varmı acaba

teşekkürler

makas tutamazlarki ben 3 yaşa bunları yaptıramam bi kısmını .baska varmı acaba

üzülme kübracık o etkinlikleri onlarda yaptıramamışlar zaten daha çok yardımcı öğretmenler yapmış gibi görünüyor

yumurtaların içersinde alçı var dimii bizde yaptırmıştık

paylaşım için teşekkürler...

cnm bunlar bence 2.5 yaş çocuklarına göre benim bu sene 4 yaş ama müthiş derecerde lerlediler karika faaliyetler yapıyorlar

selm arkadslar 3 yas grubuna yönelik sert yumusak yada ıcerı dısarı gıbı konularda nasıl etkınlıklerınız var.teşekkürler

çok teşekkürler paylaşımın için ellerinize sağlık

arkadaşım güzel şeylerde bunlar 3 yaşa uygun şeyler değil ki.. nerde gördünki 3 yaşında bunu yapanları yok artık..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri