İçeriğe geç

145.259 öğretmen ve veli

Okul Öncesi Forum

STAJ RAPORU ÖRNEKLERİ

3.sınıf uygulama dosyası

ayrıca staj dosyasını isteyen ve gönderen arkadaşa çook teşekkürler
çok ama çok saol dosya için çok uzun bunlar yaaaa🙁(((
paylaşımlarınız için teşekkürler arkadaşlar
çok işimize yaradı saol arkadaşım...
aylincim çok teşekkür ederim sana dosyan çok güzel
3. sınıf 2. dönem staj dosyasını indirmek istiyorum. e mailimi yazıyorum yaradımlarınızı bekliyorum.
------------------------------------
lütfen yardımmmmm
hülya gökmen şunu yazdı:
arkadaşım buradan giriş yapıp 3.sınıf doayalarını kendin istersen cd ye yükle yalnız üzerlerinde değişiklikler yaparsın yoksa kopya muamelesi görürsün......
lutfen o dosyayı gnderir misin
ne teşekkürü ALLAH RAZI OLSUN HOCAM HIZIR GİBİSİNİZ
arkadaşım çok teşekkür ederim allah senden razı olsun son dakikada imdadıma yetiştin senin için nekadar dua etsem azdır
allah gönlünün istediğine kavuştursun..allaha emanet ol
teşekürler arkadaşım şimdi bunu alıp bazı degişiklikler yapıp kullanabilirmiyim yani direkt bunu gösterebilirim bi kaç degişiklilkle
çok çok çok çok çok çok çok çokçok çok çok çokçok çok çok çokçok çok çok çokçok çok çok çokçok çok çok çokçok çok çok çokçok çok çok çokçok çok çok çokçok çok çok çokçok çok çok çokçok çok çok çokçok çok çok çokçok çok çok çokçok çok çok çokçok çok çok çokçok çok çok çokçok çok çok çokçok çok çok çokçok çok çok çokçok çok çok çokçok çok çok çok teşekkür ederımm yaa superr bısey bu yaptıgın
dosyalar işimize yarayacak gibi çok teşekkürler
arkadaşlar eportfolyo portalına giremiyorum nasıl yapacam
arkadaşlar 3.sınıf etkinlik örnekleri olanlar lütfen bana yazsın
ya staj dosyası 3. sınıf okulöncesi öğretmenliği bulamıyorum nerden bulucam buldum bakamıyom anlamdım ben bu işi
dosya için bende çok teşekkür ederim

Bu konuya yanıt yazmak için giriş yapman gerekiyor.