23 Nisan Palyaçoları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ermer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:17
özelden adresi yolladımm...teşekkürler...

acayip bir görsel şölen olmuş ...
rengarenk ne tatlı görünüyorlar ...
tebrikler =) ...

çok şekerler maşallah

teşekkür ederim arkadaşlar...bu yıl 23 nisanda anasınıfı öğretmenleri olarak gösteri yapmama kararı aldık...artık anneler gününde sınıf içi bir proğram yapıcam...şimdiden araştırıyorum birşeyler... sizlerin değişik fikirleri varsa paylaşırsanız sevinirim...

çok şekerler burunlarını siz mi yaptınız yoksa hazır mı aldınız?

çok şekerler gösteriyi izlemek isterdim çok güzel olmuştur eminim
tebrikler

bestecim şarkı için çok teşekkürler...

elifbuse' Alıntı:
çok şekerler burunlarını siz mi yaptınız yoksa hazır mı aldınız?
velilerimle bizler yaptık...teşekkürler...
GREEN' Alıntı:
çok şekerler gösteriyi izlemek isterdim çok güzel olmuştur eminim
tebrikler
teşekkürler...
yildizyildiz' Alıntı:
bestecim şarkı için çok teşekkürler...
rica ederim...

çok güzel olmuş bende buna benzer bir etkinlik hazırlıyorum perukları kendiniz mi yaptınız?

tugmor' Alıntı:
çok güzel olmuş bende buna benzer bir etkinlik hazırlıyorum perukları kendiniz mi yaptınız?

teşekkür ederim..ewet perukları yani saçları velilerim hazırladı...bu yılda palyaçolarımız 23 nisanda stadyumda yürüyüş yaptılar herkes hayran kaldı...:D

Beste 23 Nisanda öğrencilerimi seninkiler gibi palyaço yaptım. Çok mutlu oldular. Kıyafet ve saç örneği sana aitti, o yüzden tekrar teşekkür ederim sana.:) Senin palyaçoları velilerime gösterdim, özellikle saçları, marifetli hanımlar durur mu hemen yapıverdiler bende saç konusunda sorun yaşamamış oldum. Daha sonra resimleri paylaşırım artık:) teşekkürler :)

sorulara cevap vermekten yoruldun sanırım e bukadar güzel gösteri hazırlarsan böylede soru yağmuruna tutulursun işte. bende bir soru sorayım korkma korkma saçları yada burnu yada kıyafetleri sormuycam önceki açıklamalarını okudum. bolu da nerede çalışıyorsun hangi okulda bende 5 sene boluda çalıştım yeniçağa ilçesindeydim ben.

cimi' Alıntı:
Beste 23 Nisanda öğrencilerimi seninkiler gibi palyaço yaptım. Çok mutlu oldular. Kıyafet ve saç örneği sana aitti, o yüzden tekrar teşekkür ederim sana.:) Senin palyaçoları velilerime gösterdim, özellikle saçları, marifetli hanımlar durur mu hemen yapıverdiler bende saç konusunda sorun yaşamamış oldum. Daha sonra resimleri paylaşırım artık:) teşekkürler :)

rica ederim...sevindim yardımcı olabildiğime...eminim ki gösterin güzel geçmiştir...:)
-emine-' Alıntı:
sorulara cevap vermekten yoruldun sanırım e bukadar güzel gösteri hazırlarsan böylede soru yağmuruna tutulursun işte. bende bir soru sorayım korkma korkma saçları yada burnu yada kıyafetleri sormuycam önceki açıklamalarını okudum. bolu da nerede çalışıyorsun hangi okulda bende 5 sene boluda çalıştım yeniçağa ilçesindeydim ben.

ben boluluyum...canip baysal ilköğretim okulundayım 2.5 yıldır...artık son günlerim buralarda..:( seneye kısmetse elazığdayım...teşekkür ederim...

ya gerçekten burada en beğendim buydu we yılsonu için aradığımı buldum diyebilirim süper ya anca bukadar olur zaten

ılgın' Alıntı:
ya gerçekten burada en beğendim buydu we yılsonu için aradığımı buldum diyebilirim süper ya anca bukadar olur zaten

umarım güzel bir gösteri olur...başarılar şimdiden...teşekkürler...

teşekkürler...

gerçekten muhteşem olmuşlar tebrik ederim.ama o başlarındaki saçları nasıl yaptığını anlayamadım anlatır mısın?

teşekkür ederim fedamer...saçların nasıl yapıldığını birkaç defa anlatmıştım...diğer sayfalarada bakarsan sevinirim...

arkadaşım bu palyaço çocukların saçlarını sen mi yaptın ? hazır mı aldın?

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri