nes_cel' Alıntı:
arkadaşım çook güzel görünüyolarr.bayıldım.yanlız bi sorum olacak,hangi şarkıda hangi hareketleri yapıyorlar yardimcı olurmusun????
afacan' Alıntı:
Beste süpersin başlıyoruz

sorusu olan besteyeeeee ======> BESTE
açıçası bestecim bende 23 nisanda bu palyaçolardan yaptırmayı istiyorum çok teşekkürler hakkaten ekonomik ve alımlı
teşekkürler afacan..
nes_cel' Alıntı:
ARKADAŞIM HAAAARİKA GÖRÜNÜYORLAR.ELLERİNİZE EMEĞİNİZE SAĞLIK..ŞİMDİ YARDIMINA İHTİYACIM VAR.
1)SAÇLARI SEN Mİ YAPTIN,SEN YAPTIYSAN NASIL?ALDIYSAN NERDEN ALABİLİRİZ?
2)PALYOÇALAR ŞARKISI VE HAREKETLERİ NASIL??
UMARIM YARDIMCI OLURSUN.CEVABINI BEKLİYORUM.ÇÜNKÜ 23NİSANDA ÇOCUKLARIMA YAPTIRMAK İÇİN ÇILDIRIYORUM!İYİ ÇALIŞMALAR.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
teşekkürler canım..şöyle başlıyım...

çocuk şarkıları adlı albümde ki palyaço şarkısıyla hareketleri yaptılar...
1. saçları velilerim yaptılar... nasıl yapıldığını bi önceki sayfada ve daha önceki sayfalarda en az 3 defa anlatmıştım...

2 haerketlerini anlatıyım umarım anlarsın...
düşe kalka düşe kalka koşuşuruz_ hızlı adımlarla birkaç adım öne doğru koşucak aynı şekilde geri gelicekler...
şaka yollu şaka yollu konuşuruz_iki elin avuç içleri birleştirilerek sağa sola dalgalandırarak hareket ettirilir...
askılıdır pantalonumuz_askılar çekilir...
kocamandır papyonumuz_papyonlar gözteriler...
pin pon topu burnumuzda biz sevimli palyaçoyuz_yerlerinde ayaklarıyla tempo tutarak eller sırayla burunlarına götürüp çekilir...
tüm dünyanın gözünde biz_ellerle havaya sanki daire çizer gibi eller açılır...
neşe veren palyaçoyuz_işaret parmakları yanaklara götürülerek gülücekler gösterilir...
çocukların gözdesiyiz_gözler gösterilir..
güldürüde biz öndeyiz_havaya doğyu sıçrayarak parmaklarını havaya kaldırırlar...
umarım anlatabilmişimdir...sormak istediklerin olursa ben burdayım...

teşekkürler...
teşekkürler fatma...