23 nisan dünya çocukları dans gösterisi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SPLENDER
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:10
hocam çok teşekkürler.çok faydalı olacak.23 nisan gösterisinden sonra bende video yükleyip fikirlerinizi alırım.umarım sizinki kadar başarılı olur.

rica ederim hocam direk parçaları ekleyemedim ama umarım bulmuşsunuzdur bekliyoruz heyecanla, daha ii olmasını dilerim:)

müzik konusunda bende yardım istiyorum, bu yıl dünya çocukları gösterisi yaptırıcam lütfen acil yardım

hocam yukarıda müzikleri paylaşmıştım bi göz atın isterseniz... videosu da var.

bunlar bi harika olmuşş hocam emeğinize sağlıkkk..
bende bi şarkı istiyorum ama bi türlü bulamadım.hani şarkılar atışma şeklinde derlenmişti yaa..
sanatçıların şarkılarından kısım kısım kesilmiş ve birleştirilmişti.tam adınıda hatırlayamadım.
hatırlayan varsa bana yardımcı olabilir mi???

bunlar bi harika olmuşş hocam emeğinize sağlıkkk..
bende bi şarkı istiyorum ama bi türlü bulamadım.hani şarkılar atışma şeklinde derlenmişti yaa..
sanatçıların şarkılarından kısım kısım kesilmiş ve birleştirilmişti.tam adınıda hatırlayamadım.
hatırlayan varsa bana yardımcı olabilir mi???
öncelikle teşekkürler hocam sanırım sizin dediğiniz şöyle birşey eskiden radyocuyken böyle bir jingle hazırlatmıştım yine paylaşmayı denedim ama nedense ben müzik paylaşamıyorum forumda:)) mesela rafet el roman beni affedermisinnnnn diyor candan erçetin cevaben olmaz bir tanem olmaz sevgilim diyo böyle bişey mi:))
biraz komik oldu ama neysee...

:)))) evet hocam benim bahsettiğimde o işte.. ya bende zaten tam anlatamadım :)))) ama siz anladınız teşekkürler :))).buraya yükleyemiyorsanız sizin içinde sorun olmazsa mail adresi vereyim ordan gönderin hocam.

:)))) evet hocam benim bahsettiğimde o işte.. ya bende zaten tam anlatamadım :)))) ama siz anladınız teşekkürler :))).buraya yükleyemiyorsanız sizin içinde sorun olmazsa mail adresi vereyim ordan gönderin hocam.

olabilir hocam...

beceri,yetenek,kabiliyet,hayal gücü,emek ,çaba,azim......v.s hepsi bu kadar güzel sergilenir. çok başarılı buldum sayın hocam.elinize,yüreğinize sağlık.
İŞTE BU.. denir bravo..tebrikler.

beceri,yetenek,kabiliyet,hayal gücü,emek ,çaba,azim......v.s hepsi bu kadar güzel sergilenir. çok başarılı buldum sayın hocam.elinize,yüreğinize sağlık.
İŞTE BU.. denir bravo..tebrikler.
çok teşekkür ederim hocam çok güzel şeyler yazmışsınız...

harika olmuş bende tüm kültürleri gösterecek bişey olsun diye düşünmüştüm bunu görünce çok beğendim kesinlikle deneyeceğim emeğinize sağlık:)))

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri