23 nisan dünya çocukları dans gösterisi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SPLENDER
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:10
aman allahım yaa hepsi de nasıl kaptırmış kendini:)))Rockcı da süper...Ayrıca finalde öyle çok güzel olmuş tekrar emeğinize sağlık, çocukların da ellerine sağlık tebrikler

bende çok beğendim gerçekten bencede asıl öğretmenlik bu...tebrikler :emot66:

teşekkürler beğendiğinize sevindim

sağolsın hocam herkes görüyor ama yorum yapan az:) acaba beğenmiyolar mı:))
Beğenmemek olurmu hocam emeğinize sağlık gerçekten bu şartlarda bu kadarına pes doğrusu dedirtiyor. Çok beğendim :)

hem kıyafetlere hemde gösteriye bayıldımmm :emot66: koreografi harika olmuş sizi tebrik ederim :D :D

Yaratıcılık harika,ellerinize emeğinize sağlık!..Maalesef bazı öğretmenler imkanlarını bile değerlendiremiyor.Tebrikederim...

hem kıyafetlere hemde gösteriye bayıldımmm :emot66: koreografi harika olmuş sizi tebrik ederim :D :D

teşekkürler günlerce müzikleri falan araştırdım beğenmenize sevindim:)

Yaratıcılık harika,ellerinize emeğinize sağlık!..Maalesef bazı öğretmenler imkanlarını bile değerlendiremiyor.Tebrikederim...

keyfini alabilmek lazım böyle şeylerin ayrı bir keyif çocukları öyle görmek videonun sonunda konfetiyi patlatırken çok duygulanmıştım...

çok güzel olmuş hocam emeğinize yüreğinize sağlık.paylaştığınız için teşekkürler...

hocam size zahmet müzikleride koyabilir misiniz.yuotube tan izledim gerçekten çok güzel olmuş:emot68:

ooo...bakıyorum çok popüleriz :) video da şahanee :)

ooo...bakıyorum çok popüleriz :) video da şahanee :)

:))) öyle hocam ilk defa bi yerde paylaştım sağolsun arkadaşlar çok beğendi. 1150 kişi bakmış ilk forum deneyimi için ii sanırım...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri