23 nisan dünya çocukları dans gösterisi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SPLENDER
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:10
iyi de laf mı hocam,gerçekten yüksek rakam...kimbilir kaç kişi esinlenecek,böyle güzel gösteriler çıkıcak ortaya...bu arada ben de karar verdim ne yapacağıma :)

buldum buldum diye ilan ettim,başlık açtım :)

hocam nedendir bilmiyorum ama dosya ekle dediğim zaman müzik dosyalarımı görmüyor eğer bu konuda yardımcı olabilecek biri varsa müzikleri ekliycem...

hocam nedendir bilmiyorum ama dosya ekle dediğim zaman müzik dosyalarımı görmüyor eğer bu konuda yardımcı olabilecek biri varsa müzikleri ekliycem...

hocam dosyalarınızı rar.ladıktan sonra siteye yükleme yapın.

tebrik ediyorum hocam çok beğendim

çok teşekkürler...

Beğenmemek mümkün mü hocam süper... Eminim gösterniz de en az bu kadar güzeldir.

çok güzel bir gösteri tebrikler.bu sene bende buna benzer bir gösteri hazırlıyorum.danslarımız kıyafetlerimiz hazır ama müzikler konusunda yardımcı olursanız.en azından yükleyemiyorsanız bile isimlerini alsak...

çok güzel bir gösteri tebrikler.bu sene bende buna benzer bir gösteri hazırlıyorum.danslarımız kıyafetlerimiz hazır ama müzikler konusunda yardımcı olursanız.en azından yükleyemiyorsanız bile isimlerini alsak...

çok teşekkürler hocam gerçekten paylaşamadım müzikleri çözemiyorum neden oldugunu tabi isimlerini verebilirim.

1-afrika:african drums congo
2-hindistan:çori çori darbuka version
3-ispanya:desperado
4-japonya:meditation japanese traditional folk müzik- reiki-yoga chinese
5-brezilya:lambada
6-bahreyn(arap):hali hali hal
7-amerika: metallica fuel
8-türkiye:mehter mix ben o zaman bear shaer dan indirmiştim şimdi kullanılıyo mu bilmiyorum bear shaer diğer soran arkadaşlarada faydası olur umarım...

hepsi çok güzel öğretmenm bizlerle paylaştığnz için yüreğnze,ilmek ilmek uğraştığnz içinde emeğnze sağlık..arkadaşlrma katılıyrm asıl öğretmenlik yokluk içinde sizin yaptığnz (((: teşekkrlr...

hocam çok teşekkürler.çok faydalı olacak.23 nisan gösterisinden sonra bende video yükleyip fikirlerinizi alırım.umarım sizinki kadar başarılı olur.

hocam yabancı siteden alınmış sandım bir an. Mükemmel olmuş. Hepsi çok hoş. Ama anasınıfı değilmi hocam bunlardan bazıları, yoksa fazla mı iriler :) Bir de müzik olarak ne kullandınız?

şimdi bana bir kovboy ama hareketli birde fransız müziği lazım yardımcı olunursa sevinirim....

müzik konusunda bende yardım istiyorum, bu yıl dünya çocukları gösterisi yaptırıcam lütfen acil yardım

hepsi çok güzel öğretmenm bizlerle paylaştığnz için yüreğnze,ilmek ilmek uğraştığnz içinde emeğnze sağlık..arkadaşlrma katılıyrm asıl öğretmenlik yokluk içinde sizin yaptığnz (((: teşekkrlr...

çok teşekkür ederim hocam gerçekten malzeme bulmak çok zor olmuyor eminim daha iyileri yapılabilir...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri