21 işaretleyecekler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan welkin06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:02
bencede 21 işaretlenmeli arkadaşlar. Allah herkesin gönlüne göre versin..

puanım 59 kesinlikle 21.tercihi işaretliycem...

21 i isaretleyin ama bence 21 e birakmayin , ilk 20 icinde halledebilmeniz
iyi olur, 21 e gore atanirsaniz puaninizi harcamis olmaz misiniz?

sizin yerinizde olsam ilk 10 tercihimde kafama yatan yerleri, sonraki 5 tercihimde kafama az yatan yerleri, en son 5 tercihimde de kafama cok daha az yatan yerleri tercih ederdim

21 i isaretleyin ama bence 21 e birakmayin , ilk 20 icinde halledebilmeniz
iyi olur, 21 e gore atanirsaniz puaninizi harcamis olmaz misiniz?

sizin yerinizde olsam ilk 10 tercihimde kafama yatan yerleri, sonraki 5 tercihimde kafama az yatan yerleri, en son 5 tercihimde de kafama cok daha az yatan yerleri tercih ederdim
Hocam tercihlerimi bugün yaptım yaptıktan sonra sizin mesajınızı gördüm ama merak etmeyin aynen sizin dediğiniz gibi yaptım ve sanırım büyük ihtimalle 21. tercihe kalmıycak yani birkaç arkadaşın yorumuna göre yazıyorum. 10.-15. arası ağrı ki bunlardan 2 tanesi de köy okulu 16.-19. arası ığdır ki bunun da bi tanesi köy en son tercihim de ardahan merkez, ilk tercih yerlerim de bursa bileçik sakarya afyon ve kastamonu (gerçi benm bu puanla buralara atanmam imkansız ama ailemin ısraları üzerine yazdım) şimdi sıra beklemeye geldi Allah yardımcımız olsun...

Bende 21. şıkkı işaretleyeceklerdenim arkadaşlar. Herkesin gönlüne göre olur inş.

64.527 puanım bende 21 i işaretleyenlerden olacağım. inşallah ona kalmadan ilk 20 den biri olur.

puanım 51.884 bende işaretşiycem 21. tercihi umarım açıkta kalmam

arkadaşlar bakın sıralama hala belli değil diğer atamada olmaz olmaz denilen yerler kadrolarını bile çok düşürdüler ki u atamada gerçekten çok kötü yerler yok 21 bence çok büyük bir şans bu sefer kesinlikle işaretlenmeli Ayrıca ablam doğuda görev yapıyor ve şuan batıya tayin istemeye korkuyorum burda hepimiz yeni göreve başlayanlardanız hala üniversitede gibi hissediyorum bazen ve doğuda artık korkutucu gelmiyor diyor diğer yandan geçen sene doğuya atanıp istifa eden arkadaşlarım var onlarda çok pişmanlar hem tercih yapamadılar hemde o kadar zor değildi aslında çok büyüttük gözümüzde diyorlar Bence açıkta kalmaktan iyidir batıya atanıp daha sonra tercih bile yapmadan doğuya atanma durumuda var sonuçta .........

Hocam tercihlerimi bugün yaptım yaptıktan sonra sizin mesajınızı gördüm ama merak etmeyin aynen sizin dediğiniz gibi yaptım ve sanırım büyük ihtimalle 21. tercihe kalmıycak yani birkaç arkadaşın yorumuna göre yazıyorum. 10.-15. arası ağrı ki bunlardan 2 tanesi de köy okulu 16.-19. arası ığdır ki bunun da bi tanesi köy en son tercihim de ardahan merkez, ilk tercih yerlerim de bursa bileçik sakarya afyon ve kastamonu (gerçi benm bu puanla buralara atanmam imkansız ama ailemin ısraları üzerine yazdım) şimdi sıra beklemeye geldi Allah yardımcımız olsun...
hocam puanınız kaç acaba.

arkadaşlar ben tercihimi yaptım fakat başvurumu kaydet butonuna bastım ve onayladım.ama resmim kişisel bilgilerim adres bilgilerim v.s tercihlerimin önünü kapatmış önüne gelmiş tercihlerimde değişiklik ypamıyorum bir sorun mu var yoksa herkesin mi böyle oldu.inş sorun yıktur.daha önceki atamada da tercih yaptım ama böyle olmamıştı cevap bekliyorumssaassrrre

Ayla hocam bu resimdeki sizin çocuğunuz mu ? Çok şekermiş, Allah bağışlasın.

arkadaşlar ben tercihimi yaptım fakat başvurumu kaydet butonuna bastım ve onayladım.ama resmim kişisel bilgilerim adres bilgilerim v.s tercihlerimin önünü kapatmış önüne gelmiş tercihlerimde değişiklik ypamıyorum bir sorun mu var yoksa herkesin mi böyle oldu.inş sorun yıktur.daha önceki atamada da tercih yaptım ama böyle olmamıştı cevap bekliyorumssaassrrre
teknik 1 konu ama sorun degil bence, yine de carsamba ogleden once basvuru burosuna gidin ki zaman kalsin tekrar degisiklik yapmaniz gerekirse

tercihler degistirilemiyor ama ornegin basvuru burosu degistirilebiliyor yaziyor kılavuzda

Kılavuzda yazan

18)​
Elektronik Başvuru Formundaki bilgilerinizi başvuru bürolarına onaylatmadan önce istediğiniz şekilde
düzeltme yapabilirsiniz. Onay işleminden sonra form üzerinde düzeltme söz konusu değildir. Belgeye dayalı geçerli bir
mazeretle (tercih değişikliği hariç) Elektronik Başvuru Formunuzu onaylayan görevli personel tarafından başvurunuz

iptal edilebilecektir. Bu takdirde başvurunuzu yeniden yapmanız gerekmektedir

bende işaretliycem umarım 21 e kalmadan atanırız...puanım 62,487

ya bende 21 kalmam umarım 68 puanım

gslm999 arkadaşım cevabın için sağol yarın hemen mebe gideceğim umarım dediğiniz gibidir.tercihlerimi değiştirmek istemiyorum. fakat bir sorun çıkarda başvurum kabul olmaz diye korkuyorum.herkes için hayırlısı olur inş

arkadaşlar siz resim eklediniz mi forma ben eklemedim de???:((

benim puanım 62,617 kesinlikle 21i işaretlicem birdaha bukadar büyük bir alım olmayabilir şansı iyi kullanmak lazım.

Arkadaşlar ;
Puanınız her ne olursa olsun , eğerki öğretmenlik yapmak istiyorsanız , işinizi şansa bırakmak istemiyorsanız bence 21 işaretleyiniz.Biz işaretledik.Çünkü alınacak 10.000 o.ö.öğretmeni.Biliyorsunuzki bu tercih klavuzu doldurmada alt puan sınırı yok.Dolayısıyla herkes tercih yapacak. 21 işaretlyip KPSS puanı 30 - 40 olanlar atanabilir. Gerçi puanlı öğretmenlerde kardeşimiz ama büyük balık küçük balığı yer derler.Dolayısıyla şans ne kadar ???

arkadaşlar tercihlerini onaylatan var mı

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri