puanım 59 kesinlikle 21.tercihi işaretliycem...
Hocam tercihlerimi bugün yaptım yaptıktan sonra sizin mesajınızı gördüm ama merak etmeyin aynen sizin dediğiniz gibi yaptım ve sanırım büyük ihtimalle 21. tercihe kalmıycak yani birkaç arkadaşın yorumuna göre yazıyorum. 10.-15. arası ağrı ki bunlardan 2 tanesi de köy okulu 16.-19. arası ığdır ki bunun da bi tanesi köy en son tercihim de ardahan merkez, ilk tercih yerlerim de bursa bileçik sakarya afyon ve kastamonu (gerçi benm bu puanla buralara atanmam imkansız ama ailemin ısraları üzerine yazdım) şimdi sıra beklemeye geldi Allah yardımcımız olsun...21 i isaretleyin ama bence 21 e birakmayin , ilk 20 icinde halledebilmeniz
iyi olur, 21 e gore atanirsaniz puaninizi harcamis olmaz misiniz?
sizin yerinizde olsam ilk 10 tercihimde kafama yatan yerleri, sonraki 5 tercihimde kafama az yatan yerleri, en son 5 tercihimde de kafama cok daha az yatan yerleri tercih ederdim
hocam puanınız kaç acaba.Hocam tercihlerimi bugün yaptım yaptıktan sonra sizin mesajınızı gördüm ama merak etmeyin aynen sizin dediğiniz gibi yaptım ve sanırım büyük ihtimalle 21. tercihe kalmıycak yani birkaç arkadaşın yorumuna göre yazıyorum. 10.-15. arası ağrı ki bunlardan 2 tanesi de köy okulu 16.-19. arası ığdır ki bunun da bi tanesi köy en son tercihim de ardahan merkez, ilk tercih yerlerim de bursa bileçik sakarya afyon ve kastamonu (gerçi benm bu puanla buralara atanmam imkansız ama ailemin ısraları üzerine yazdım) şimdi sıra beklemeye geldi Allah yardımcımız olsun...
puanım malasef 59.159hocam puanınız kaç acaba.
teşekkürler ben bekarım yeğenimAyla hocam bu resimdeki sizin çocuğunuz mu ? Çok şekermiş, Allah bağışlasın.
teknik 1 konu ama sorun degil bence, yine de carsamba ogleden once basvuru burosuna gidin ki zaman kalsin tekrar degisiklik yapmaniz gerekirsearkadaşlar ben tercihimi yaptım fakat başvurumu kaydet butonuna bastım ve onayladım.ama resmim kişisel bilgilerim adres bilgilerim v.s tercihlerimin önünü kapatmış önüne gelmiş tercihlerimde değişiklik ypamıyorum bir sorun mu var yoksa herkesin mi böyle oldu.inş sorun yıktur.daha önceki atamada da tercih yaptım ama böyle olmamıştı cevap bekliyorumssaassrrre
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!