2011-2012 Aöf güz dönemi final sınavı sonuçları açıklandı!

arkadaşlar dönem not ortalamasına mı bakıyoruz genel not ortalamasına mı?

Dönem sonu olanlar final notların ben genel not ortalamasına baktım.

arkadaşlar dönem not ortalamasına mı bakıyoruz genel not ortalamasına mı?

10.7. Onur ve Yüksek Onur Belgesi
Açıköğretim Fakültesi Dönemlik-Kredili Programlara kayıtlı öğrencilerden;
En az 20 ECTS kredilik ders alıp dönem not ortalaması 3,50 veya üzeri olanlar yüksek onur öğrencisi, not ortalaması 3,00 ile 3,49 arasında olanlar onur öğrencisi sayılır.

Genel not ortalaması 3,50 veya üzeri olanlar yüksek onur öğrencisi, genel not ortalaması 3,00 ile 3,49 arasında olanlar onur öğrencisi olarak mezun olur. Ancak disiplin cezası alan öğrenciler belirtilen genel not ortalamasını sağlasalar bile yüksek onur öğrencisi veya onur öğrencisi olarak mezun olamaz.
Öğrencilerimize ve mezunlarımıza verilmek üzere hazırlanan “Onur Belgesi” ve “Yüksek Onur Belgesi” AÖF büroları aracılığı ile teslim edilmektedir.

yukarıdaki yazıya göre dönem not ortalaması 1 dönem boyunca aldığın derslerin ortalaması .
genel not ortalaması ise aldığın tüm derslerin ortalaması . .

10.7. Onur ve Yüksek Onur Belgesi
Açıköğretim Fakültesi Dönemlik-Kredili Programlara kayıtlı öğrencilerden;
En az 20 ECTS kredilik ders alıp dönem not ortalaması 3,50 veya üzeri olanlar yüksek onur öğrencisi, not ortalaması 3,00 ile 3,49 arasında olanlar onur öğrencisi sayılır.

Genel not ortalaması 3,50 veya üzeri olanlar yüksek onur öğrencisi, genel not ortalaması 3,00 ile 3,49 arasında olanlar onur öğrencisi olarak mezun olur. Ancak disiplin cezası alan öğrenciler belirtilen genel not ortalamasını sağlasalar bile yüksek onur öğrencisi veya onur öğrencisi olarak mezun olamaz.
Öğrencilerimize ve mezunlarımıza verilmek üzere hazırlanan “Onur Belgesi” ve “Yüksek Onur Belgesi” AÖF büroları aracılığı ile teslim edilmektedir.

yukarıdaki yazıya göre dönem not ortalaması 1 dönem boyunca aldığın derslerin ortalaması .
genel not ortalaması ise aldığın tüm derslerin ortalaması . .

teşekkürler

ancak girebildim foruma...aöf sesimizi duymuş,fazla bekletmedi bizi :) ben de hepsinden geçtim çok şükür....ayrıca çok merak ettiğim staj notumu da öğrenmiş oldum nihayet !

başarılı arkadaşları tebrik ediyorum, notu düşük olanlar da, önümüzdeki maçlara bakarlar artık :) hepimiz için hayırlısı olsunnn....

ancak girebildim foruma...aöf sesimizi duymuş,fazla bekletmedi bizi :) ben de hepsinden geçtim çok şükür....ayrıca çok merak ettiğim staj notumu da öğrenmiş oldum nihayet !
Tebrikler :) Başarılarınızın devamını dilerim.

Arkadaşlar ben 2.sınıftayım ama 3 sınıftan da ders almıştım bu dönem hepsini vermişim ama şimdi kafama takılan bazı sorular var.1.sınıfta aldığımız derslerin kredisi belli değil.Hani 30 kredi ile geçtiysek bu dönemle beraber 45 45 alınca seneye mezun oluyoruz ancak 1.sınıf belli değil birde bu dönemde üst sınıftan uygulama dersini vermemişler geçen dönem 2.sınıfta olupda uygulama dersini alan varmı.Seneye hem 3.sınıfın hemde 4.sınıfın uygulama derslerini de alırmıyız acaba?Eğer okul erken bitmeyecekse hiç kendimi kasmayacam.Üstten ders almayacam.Bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen.Tşk ederim...

UF ya bende şaşkın oldum ne apcam bilimiyorum

Arkadaşlar ben 2.sınıftayım ama 3 sınıftan da ders almıştım bu dönem hepsini vermişim ama şimdi kafama takılan bazı sorular var.1.sınıfta aldığımız derslerin kredisi belli değil.Hani 30 kredi ile geçtiysek bu dönemle beraber 45 45 alınca seneye mezun oluyoruz ancak 1.sınıf belli değil birde bu dönemde üst sınıftan uygulama dersini vermemişler geçen dönem 2.sınıfta olupda uygulama dersini alan varmı.Seneye hem 3.sınıfın hemde 4.sınıfın uygulama derslerini de alırmıyız acaba?Eğer okul erken bitmeyecekse hiç kendimi kasmayacam.Üstten ders almayacam.Bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen.Tşk ederim...

okul bence dönem olarak erken bitmiyor çünkü 4.sınıfta 2 dönem alacağınız staj ve yaz ayında gireceğiniz bi kpss var her halukarda o dönemi bekliyorsunuz,değişen bişey olmuyor gibi

neslihan hocam bende 2. sınıfım 3 . sınıftan ders aldım geçmiş im bahar dönemimdede geçersem 3. sınıftan 3 ders im kalıyo zaten. 4. sınfların dersinide alınca 1 yıl erken bitmiyor mu?3 . sınıfta 4. sınıfın stajını birlikte yapamazmıyım

ArkadaŞlar Üsten ders nasil aliniyor bİlen var mi? Nasil seÇİcez bende 7 tane ders gÖzÜyor 2. DÖnemİn 4. Siniftan ders alamaz miyim? Bİlen var mi ??????????????

Bu sorunun cevabını Neslihan hocam bilebilir...istersen özel msj yolla sorunu cevaplar muhakkak..

ArkadaŞlar Üsten ders nasil aliniyor bİlen var mi? Nasil seÇİcez bende 7 tane ders gÖzÜyor 2. DÖnemİn 4. Siniftan ders alamaz miyim? Bİlen var mi ??????????????

bizler üstten ders ekleyebildik hocam ama ben üstten ders almadım,siz ekle-sil yapamıyor musunuz?

neslihan hocam bende 2. sınıfım 3 . sınıftan ders aldım geçmiş im bahar dönemimdede geçersem 3. sınıftan 3 ders im kalıyo zaten. 4. sınfların dersinide alınca 1 yıl erken bitmiyor mu?3 . sınıfta 4. sınıfın stajını birlikte yapamazmıyım

3.sınıfta thu stajı yapanlar oldu üniv.in eklemesi yüzünden,hayriye0 arkadaşımız yapmıştı sanırım ama tam olarak biter mi bilmem ayrıca 1 sene değil yarım dönem erken bitrirsiniz.

Tebrik ederim hocam... sizin adınıza çok sevindim :)

DGS ile geçiş yaptığınız için üstten ders ekleyemiyorsunuz sanırım .dgs ile geçiş yapıpta üstten ders ekleyebilen yok .

okul bence dönem olarak erken bitmiyor çünkü 4.sınıfta 2 dönem alacağınız staj ve yaz ayında gireceğiniz bi kpss var her halukarda o dönemi bekliyorsunuz,değişen bişey olmuyor gibi

Neslihan Hocam cevap için çok teşekkür ederim.Bende en fazla bir dönem erken bitirebiliriz diye düşünüyorum.Zaten geçen yılki 1.sınıfdan toplamda 52 kredi vermişler yani dönemlik 30 bile değil.Çünki pskoloji dersimiz yok.Durum böylede olunca her dönem 45 45 alsak bile 3.sınıfın sonunda yinede mezun olamıyoruz.10 Kredi açığımız kalıyor böylece 4.sınıfa uzuyor dediğiniz gibi 1 dönem.Biz böyle hesaplarken tabiki A.Ü. Eskişehir Merkez kafaları karıştırıyor.Bir arkadaşım var aynı benim durumumda.O arayıp sorduğunda da ona 3.sınıfın bahar döneminde mezunsunuz demişler.Yok 1.sınıfı silin demişler.Niye sileyim ki çok mantıksız geldi.1.Sınıf olmadan nasıl kredi hesaplanacak ki? Birde hem gözlem dersini hemde öğretmenlik uygulamasını alırsınız demişler.O da mantıklı gelmedi.Ben sonra tekrar aradım.Bana da alamazsınız.Ve toplamda 240 krediyi toplamadan mezun olamazsınız dediler.Zaten mantıklısıda bu yönetmelikde de böyle yazıyor.Değişik birşey bilen vrsa paylaşabşilirmi arkadaşlar.Yani 2.sınıfda okuyanlar özellikle.Sizler ne yaptınız?

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri