arkadaşlar dönem not ortalamasına mı bakıyoruz genel not ortalamasına mı?
10.7. Onur ve Yüksek Onur Belgesi
Açıköğretim Fakültesi Dönemlik-Kredili Programlara kayıtlı öğrencilerden;
En az 20 ECTS kredilik ders alıp dönem not ortalaması 3,50 veya üzeri olanlar yüksek onur öğrencisi, not ortalaması 3,00 ile 3,49 arasında olanlar onur öğrencisi sayılır.
Genel not ortalaması 3,50 veya üzeri olanlar yüksek onur öğrencisi, genel not ortalaması 3,00 ile 3,49 arasında olanlar onur öğrencisi olarak mezun olur. Ancak disiplin cezası alan öğrenciler belirtilen genel not ortalamasını sağlasalar bile yüksek onur öğrencisi veya onur öğrencisi olarak mezun olamaz.
Öğrencilerimize ve mezunlarımıza verilmek üzere hazırlanan “Onur Belgesi” ve “Yüksek Onur Belgesi” AÖF büroları aracılığı ile teslim edilmektedir.
yukarıdaki yazıya göre dönem not ortalaması 1 dönem boyunca aldığın derslerin ortalaması .
genel not ortalaması ise aldığın tüm derslerin ortalaması . .
Rİca ederim : )teşekkürler
Tebriklerancak girebildim foruma...aöf sesimizi duymuş,fazla bekletmedi biziben de hepsinden geçtim çok şükür....ayrıca çok merak ettiğim staj notumu da öğrenmiş oldum nihayet !
Arkadaşlar ben 2.sınıftayım ama 3 sınıftan da ders almıştım bu dönem hepsini vermişim ama şimdi kafama takılan bazı sorular var.1.sınıfta aldığımız derslerin kredisi belli değil.Hani 30 kredi ile geçtiysek bu dönemle beraber 45 45 alınca seneye mezun oluyoruz ancak 1.sınıf belli değil birde bu dönemde üst sınıftan uygulama dersini vermemişler geçen dönem 2.sınıfta olupda uygulama dersini alan varmı.Seneye hem 3.sınıfın hemde 4.sınıfın uygulama derslerini de alırmıyız acaba?Eğer okul erken bitmeyecekse hiç kendimi kasmayacam.Üstten ders almayacam.Bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen.Tşk ederim...
ArkadaŞlar Üsten ders nasil aliniyor bİlen var mi? Nasil seÇİcez bende 7 tane ders gÖzÜyor 2. DÖnemİn 4. Siniftan ders alamaz miyim? Bİlen var mi ??????????????
neslihan hocam bende 2. sınıfım 3 . sınıftan ders aldım geçmiş im bahar dönemimdede geçersem 3. sınıftan 3 ders im kalıyo zaten. 4. sınfların dersinide alınca 1 yıl erken bitmiyor mu?3 . sınıfta 4. sınıfın stajını birlikte yapamazmıyım
ancak girebildim foruma...aöf sesimizi duymuş,fazla bekletmedi biziben de hepsinden geçtim çok şükür....ayrıca çok merak ettiğim staj notumu da öğrenmiş oldum nihayet !
ArkadaŞlar Üsten ders nasil aliniyor bİlen var mi? Nasil seÇİcez bende 7 tane ders gÖzÜyor 2. DÖnemİn 4. Siniftan ders alamaz miyim? Bİlen var mi ??????????????
okul bence dönem olarak erken bitmiyor çünkü 4.sınıfta 2 dönem alacağınız staj ve yaz ayında gireceğiniz bi kpss var her halukarda o dönemi bekliyorsunuz,değişen bişey olmuyor gibi
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!