2010 KPSS'ye giren arkadaşlar netlerimizi yazalım!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kubiti
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
benim 85 eğitim 88.75 gkgy umarım 80 üstü alırım

ya arkadaşlar nasıl bu kadar net çıkarabildiniz çalışma önerileriniz nedir bu kpss de nasıl bir mantık kullanmalı

vallahi arkadaşım ben 2009 mezunuyum ve 2009da çok çalışmıştım ama 72,5 almıştım yani hayal kırıklığı yaşadım ve bitmedi ilk atama ile silopye sözleşmeli atandım bu yıl da son 1 ay kala sadece okudum eğitimi tarihe ve coğrafyaya 1 gün baktım 10ar tane de deneme çözdüm en önmlisi sınvda çok rahattım yine de atnmış olmann rahatlığı vardı üzerimde ama bnce kısmetinde ne varsa o oluyor ...

bilemiyorum hocam galiba dersane olmayınca olmayacak yaş 30 3 çocuk hayat şartları okudugunu anlamak mümkün degil bu sene de atanmak hayal oldu şanş da yok ki bir daha büyük bir alım olur mu sizce hocam

ben geçen yıl dersanaye de gttim ama tabi sizin şartlarınız farklı bizden evli olmann verdiği sorumluluklar da olunca zor o zman şimdiden yavaş yavaş çalışın derim

arkadaşlar bekleyin göreceğiz birbirinize sataşmayın ama sözleşmeli olur 25 il umudu ile kadro 70 le açar ondanda 3 bib kişi aır zaten sınava giren son sınıf ve mezun 9 bin anca yine mecbur sözleşmeli olur 2006 yılın ünt okul öncesi bölümü konterjanlarının verile i o elde kalnler anva 10 bin giren oldu.gecen yıl 32 ile 5 bin bir 10 bin bir ara atamalardada toplam yani 16 bin alım olduysa daha kim kaldı. elde olanlar atanır bence

kim kaldı kim kaldı deniliyor da nedense bize sıra gelmiyor

atanmak nasıl bir duygu acaba

arkadaşlar şaka bir yana bir arkadaş yorum yazmıştı bu sene zorunlu olan illeri geçen sene doldurdular zaten diye benim kafamı o karıştırıyor eger öyleyse alim çok olmaz en fazla 4 bin olur o zamanda bence baraj 70 de kalır

hayır ben manisa somadyım açık çok 2 sınıf yetmeyecek bize ihtiyaç var bakalımgöreceğiz ne olacagını

inşallah hocam tek dilegimiz alımların geçen yıl gibi olması

ya arkadaşlar nasıl bu kadar net çıkarabildiniz çalışma önerileriniz nedir bu kpss de nasıl bir mantık kullanmalı

hocam benim de netlerim çok şükür fena değil. ben yediiklim setleriyle çalıştım, dershaneye gittim ve zaman gazetesi denemeleri yoğunlukta olmak üzere çok fazla deneme çözdüm. en son 8 sene önce hazırlanmıştım, yani bir birikim de yoktu.

kendime program çıkardım, her güne bir konu verdim, unuttukça tekrar ettim ve denemelerde takıldığım konuların , eksiklerimin hemen tekrarını yaptım.

şimdiden başarılar dilerim hocam, inşallah alım çok olur ve herkes emeğinin karşılığını alır...

teşekkürler hocam aslında kafam iyi çalışır ama dediğiniz gibi düzenli bir çalışma programı yapmalıyım

arkadaşlar gkgy 81, eğitim bil 77net çıkardım.puanım kaç gelir? kadrolu atanırmıyım?

ayse 11 puanınız 77 civarı gelir.1-2 puan yukarı olabilir.Şimdiden hayırlı olsun.Kadrolu atanırsınız...

gk-gy 88

eğitim 98

izmir istiyorum kadrolu sözleşmeli farketmez izmir olsun yeter ki... olur mu dersiniz?

gk-gy 88

eğitim 98

izmir istiyorum kadrolu sözleşmeli farketmez izmir olsun yeter ki... olur mu dersiniz?

Tebrikler. Eğitim netleriniz çok iyi. Bence İzmir olur. Bende İzmir istiyorum ama bu netlerle çok zor. Eşimi bırakıp kızımla gideceğim:( neresi olursa. Netlerim gk gy 76 Eğitim 84

arkadaşlar gkgy 81, eğitim bil 77net çıkardım.puanım kaç gelir? kadrolu atanırmıyım?
bir arkadaş 77 gelir demiş puanınızı hocam da bana göre 75 falan gelir.hayırlı olsun.nnetleriniz iyi.

Arkadaşlar bence sınavın standart sapması hesalanmadan kesin bir şey söylemek zor. Bir de ayırt edici soruları yani herkesin çok zor gördüğü, zorlandığı veya çoğu kişinin yanlış yaptığı soruları ne kadar çok çözebilmişseniz siz o kadar fazladan puan gelir. Yani diyelim ki iki arkadaşımız 80 - 80 yapsın. Birinin çözdüğü ayırt edici soru sayısı ne kadar çoksa o arkadaşımız o kadar çok puan alacaktır demektir. Mesela biri 79 almışsa diğeri 84 alabilir.

ya arkadaslar gyk 75 egıtm 73 net kac alırım.kadrolu atanma sansım varmıdır?ssaassrrre

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri