2010 Kpss Soru Yorum ve Cevapları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan redscoll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:05
soruları çalmamışlar uyanıklar sistem kurup mini kamarayla soruları bina önnünde beleyen arkadaşlarına göndermişler onlarda cavaplarını gönderirken yakalanmışlar
ALLAHIN adaleti ABBAS GÜÇLÜNÜN sayfasında var haber ama buraya eklemeyi yapamadım face ekledim

bi de akarsu ağzındakı deltaların geniş olması vardı onu yaptım.

hacı bektasın sözu:kendını gercekleştirme
hattı mudafa yoktur...:sakarya
tarıhı eserler ıslamda;:karahanlılar

bunlar hatırladıgımız dogrular yanlışları unutmak istyorum:)

bi de akarsu ağzındakı deltaların geniş olması vardı onu yaptım.

evt hocam oydu yani bende aynen yaptım, başka aklıma gelmiyor kalabalık ortamdayım ,inşallah hepimiz atanırız iyiakşamlar

adam öldürüyo polıse ıtıraf edıyo ya :kanun düzen dedım ona da.

zayix arkadaşlar kesin demedi zaten bencede hizmet içi değil.

arkadaşlar bi ölçme sorusu vardı. maddenin güçlüğü ile ilgili bir tablo verilmiş. 3 soru vardı tablo ile ilgili. ben 3 nün de cevabını 4 yani D şıkkı yaptım. bu sorular hakkında bi fikri olan varmı??

Matematik yapan olmadı mı hiç?

5 boşum var matematikten 2 tane de yanlışım var.gerısı dogru ınş

yaaa bide mattan çarpma işlem li bi soru vardı onu yaptım doğru bide yaş problemi vardı en kolay o da 2 olması gerek ben öyle yaptım yani :)

mat den 2 boşum var yanlış olmaması lazım gerisi

benimde 2-3 boşum var matematikten gerisi doğru sanırım.

cografya kötü hiç değinmeyim :D

arkadaşlar bi ölçme sorusu vardı. maddenin güçlüğü ile ilgili bir tablo verilmiş. 3 soru vardı tablo ile ilgili. ben 3 nün de cevabını 4 yani D şıkkı yaptım. bu sorular hakkında bi fikri olan varmı??

????????????????

kafam durdu biraz açıklar mısın nasıldı

nası yanı bence kolay değildi
GÜDÜLENMEYI UNUTMA NEYYA bıde erekek kız boy garfığı vardı data da cvp larda e şııkı dıyo hepsının boyları kıalıyo mu yanıı...

evet data yayınlaırnın cvp anahtadında öyle yazıyo 4-4 d-d mışş.tebrıkler..

5 er sorudan oluşan 5 test yapılmış.
tabloda testler numaralandırılmış ve her testteki maddeler (sorular) numaralandırılmış. ve maddelerin güçlük dereceleri verilmiş.
soru: 3. testte en zor madde hangisidir? şıklar a)1 b)2 c)3 d)4 e)5 ben 4 dedim çünkü 0,2 idi değer ve diğerlerinin arasında en küçük buydu.
soru: en kolay test hangisidir? şıklar yine 1,2,3,4,5 ben 4 dedim cünkü en yüksek değerler 4. testte idi.
soru: 4. testte ayır ediciliği en yüksek olan madde hangisidir? ben yine 4 dedim çünkü en düşük madde buydu. en zor olan ayırt ediciliği en düşüktür.

ama bu sınavda sanırım alt alta 3 sorunun doğru cevabı d şıkkı ve cevap 4 olması beni şüphelendirdi!!

sibel tebrıkler 2 miş cvp...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri