2010 Kpss Soru Yorum ve Cevapları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan redscoll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:05
"vesayet: tmk'nun 396-429. maddeleri arasında düzenleme bulan ; yasa koyucunun velayet altinda bulunmayan kucukleri, akil hastaligi/akil zayifligi icinde olanlari, bakim ve korunmasi icin kendisine surekli yardim gerekenleri , baskalarinin guvenligini tehlikeye sokan ya da savurganligi ve kotu yasam tarzi nedeniyle mal varligini kotu idare ederek ailesini yoksulluga surukleyebilecek olanlarin ailelerini ve buna keza bir yil ve daha fazla sureli ozgurlugu kisitlayici ceza alanlari koruma amacli olarak duzenleyip ongordugu hukuki kavram." alıntıd.ır. bu bağlamda sorunun cevabını velayet olduğunu düşünüyrum.
evet hocam arkadaşta bunları anlattı dersanede gördük bu konuyu vesayet dedi? teşekürler

hmmm tüh gitti o zaman o:(((

esra sen baya yaptın o zaman :D

kız ve erkek grafikli soru vardı ya bebekken gelişim hızlı ve ergenlıkte hızlı oldugu ıcın E seceneği

selcuk hocam kabataslak baktım 72 puan cıktı.dogru ve yalısı yazdım puan hesaplama var ya

süreç sonunda ürün tasarlaması proje
Depremi canlandırıp tatbikat yaptırma drama benzetim
Farklı bakış açılarıyla konuya gitme olayı iyi kötü yanını görme altı şapka

Yabancı okulda çalışan Yıldız Öğretmenin İngilizce kursuna gitmesi hizmet içi eğitim.
Örtük program günlük yaşam
yapılandırmacılık ilerlemeciliğe dayanır
kazandırılması en zor olan kendini topluma adama

ezberle öğrenme ders kitabından öğretmenın ödev vermesı
işbirlikte liderlik en az önemlı olan
zil çalınca dersten cıkmasını öğrenmesı işaret öğrenme

ablanın tırnağı kesılırken canı acıması ve cocugun tırnagını kestırmemesı:dolaylı öğrenme
anneyle kızın konusması vardı ya onu:yansıtmacı konusma yaptım

o hizmet içi değil sanırım :(

o zaman halk eğitimdir ikisi arasında kalmıstım

emin değilim ama ben hizmet içi yazmadım.

iskendurun körfezinin avantajı digerinden ulaşımın gelişmiş olması , tekstil istanbul, eşleştirme vardı hammaenin yakınında olmayan seçenek bursa otomobil yazmım bu degiliydi degilmi

ablanın tırnağı kesılırken canı acıması ve cocugun tırnagını kestırmemesı:dolaylı öğrenme
anneyle kızın konusması vardı ya onu:yansıtmacı konusma yaptım

anne kızın konşmasına benmerkezci yazdım

sabıt zamanlı
alışkanlık kaznma:adamın trafıkte uzun yoldan gıtmesı
ölçmeden sınava gıren:26 kişi
araba motorlu taşıttır:özümseme

hacı bektasın sözu:kendını gercekleştirme
hattı mudafa yoktur...:sakarya
tarıhı eserler ıslamda;:karahanlılar

iskendurun körfezinin avantajı digerinden ulaşımın gelişmiş olması , tekstil istanbul, eşleştirme vardı hammaenin yakınında olmayan seçenek bursa otomobil yazmım bu degiliydi degilmi

otomotiv doğru:)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri