2009 kpss puani İle atama bekleyen arkadaŞlar bİ bakin

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yiğitmiraç
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:10
Aylido hocam dediklerinin tamamına katılıyorum sana çok teşekkür ediyorum ve bir de ekleme yaparak diyorum ki. be arkadaşlarım 2009 puanıyla yapılan atamaların sayısını ben bile unuttum kaç kez atama yaptılar 2009 puanıyla geçen sene yetmedi mi? e yeterli puanı almıştınız da atamadılar mı sizi daha ne hakkından bahsediyorsunuz? bir de şu 2010 mezunlarının haline bakın bütün bunları çektik ve oratada bir de artık tek atama olması ihtimali var buna ne diyorsunuz? bekleyin ve bizimle beraber atanmaya razı olun artık lütfenn.. ki öyle de olacak

benimle aynı fikirde olan birilerini görmek güzel kendimi fosil gibi hissetmeye başlamıştım... bencede yeni sınavdan sonra atamalar başlayacak doğru olan da bu zaten...
2009 puanlarımızı kullanma hakkımız yine olacağına göre kullanmak isteyenler yeni sınavdan sonra kullanırsınız artık... ne de olsa puanınıza kimse el koymadı

anlamamakta direnmeyelim arkadaslar biz sizle atanmayız diye yırtınmıyoruz forumda birçokyerde bazı arkadasların belirttiği gibi ay cok atama yapıldı 2009 artık atanmasın denmesine kızıyorum..Bunu ben mi belirliyorum ? Devlet belirliyor..Birçok kez atama yaptı şimdii tekrar yaparım diyor saldırısı bize olmamalı..Bana bu hak verilmişse tabiki girerim diyoruz bizde..Aklımızda su varmıs bu varmıs diye senaryo yazmaya da gerek yok bir daha ugrasmak istemiyorum durum bu eminim ben gibidir coguda..Ne zaman yapılırsa amenna..Ay hayır önceden atanalım derdimiz yok cok sukur..
yorumun bası onlarla cok atama yapıldı diye sitemle baslayıp sonu bizi bekleyinle bitince insan kimin ne demeye çalıştıgını anlayamıyor haliyle..
He birde burada birbirimize acıklama diye paralanırken kopyacıların sınava tekrar gireceği mevzusu dolanıyor bence 2009 derdinden cok 2010 sınavınının bu boyutunu konusmalı girecek olanlar..

anlamamakta direnmeyelim arkadaslar biz sizle atanmayız diye yırtınmıyoruz forumda birçokyerde bazı arkadasların belirttiği gibi ay cok atama yapıldı 2009 artık atanmasın denmesine kızıyorum..Bunu ben mi belirliyorum ? Devlet belirliyor..Birçok kez atama yaptı şimdii tekrar yaparım diyor saldırısı bize olmamalı..Bana bu hak verilmişse tabiki girerim diyoruz bizde..Aklımızda su varmıs bu varmıs diye senaryo yazmaya da gerek yok bir daha ugrasmak istemiyorum durum bu eminim ben gibidir coguda..Ne zaman yapılırsa amenna..Ay hayır önceden atanalım derdimiz yok cok sukur..
yorumun bası onlarla cok atama yapıldı diye sitemle baslayıp sonu bizi bekleyinle bitince insan kimin ne demeye çalıştıgını anlayamıyor haliyle..
He birde burada birbirimize acıklama diye paralanırken kopyacıların sınava tekrar gireceği mevzusu dolanıyor bence 2009 derdinden cok 2010 sınavınının bu boyutunu konusmalı girecek olanlar..
katılıyorum görüşünüze

Dediklerine cidden ck guldum :) Demek oyle dusunuyoruz oylemi? Valla dervisin fikri durumu olmus bu biraz..Aklımda hiç böyle birşey yoktu amacım sadece 2 taraf içinde iyi olsun demekti iki tarafta atansın yeterki ücretli olmasın demek yani..forumda 2009 atanamaz istemiyoruz vs geyiği yapılıp duruluyor işin garibi resmen 2009 ve 2010 diye ayrılmıs gibi forum :S

Ben bir daha sınavla ugrasmak istemiyorum o yuzden de 2010 da bulunmadım zaten..Bu yuzden elimdekini kullanıp bir an once kurtulmak istiyorum saçmalıklardan agustosta olacak sey sarktı durdu..2010 sınavı beklensin sonra eşit olsun vs diye devlet yazı yayınladımı?rsmyeti var mı ?Bekleyeceksiniz demişsin..Garantili bir cümle olmus merak ettim gündemde varmı..

Bu sistemde 2010 kaynarsa da kaderden diyip yine hak arayıp olmadıgında susarım.. Sınavın iptali ciddi bir süpriz oldu bu yüzden eldekiyle çözüm aranıyor besbelli..

Ben bu akıl dışı düşünceler haricinde hala 2009 da 2010 da atansın derdindeyim..
bende aynı durumdayım hocam düşünceleriniz ve konuşmalarınız çok mantıklı size sonuna kadar katılıyorum...

bende aynı durumdayım hocam düşünceleriniz ve konuşmalarınız çok mantıklı size sonuna kadar katılıyorum...
Semoş teşekkür ederim senaryo yazmadan bencil olmadan düşünenlerin oldugunu gormek güzel :) 2009lular bir daha sınava kalmadan atansınlar dileğim..2010lularda aynı sonucları hatta daha fazlasını alsınlar kopya olayında oldukca rezillik oldu cunku

:36_7_8::36_7_8::36_7_8::36_7_8:
Aynen hocam... yıllardır bekliyoruz.her sene ayrı bi stres ayrı masraf.E müsade etsinlerde biraz daha beklesinler.Yanlış anlaşılmasın dileğim kimse kalmasın,çünkü ihtiyaç çok çok fazla.Daha iki yıla kadar mezun olacak olanların da korkusu olmamalı.Tabi araya başka branştan kaynak olmazsa.[/QUO
aynen katılıyorum hocam...

kopya çektim diye tc kimliğimden tüm herkes beni tanıcak ve ben rezil olacam sonra bu sınava tekrar girecem yürek varsa girmezler ben olsam aslaaaaaaaaaaaaaa daha rezil olmaya negerek utanç bu utanç

kopya çektim diye tc kimliğimden tüm herkes beni tanıcak ve ben rezil olacam sonra bu sınava tekrar girecem yürek varsa girmezler ben olsam aslaaaaaaaaaaaaaa daha rezil olmaya negerek utanç bu utanç

hocam yüzleri değil astarları biel yırtılmış :) yüzmü kalmışki rezil olamyı düşünsünler....

hocam yüzleri değil astarları biel yırtılmış :) yüzmü kalmışki rezil olamyı düşünsünler....

ya arkadaşlar bu kopya çekelnre neden bir daha müsade ediyorlar sınava girmelerine yaptıkları yanına kar mı kalcak şimdi ...

çok şaşırıyorum size arkadaşlar yerimize kimi bulurlarsa alacaklar siz hala neler tartışıyorsunuz şu an 10 bin okul öncesi ücretli alımı var üstelik tüm branşlara açık sınavdan sonra atanacak yerimiz bile olmayacak lütfen birleşelim sesimizi duyuralım biz boşunamı okuduk emeklerinize acıyın

çok şaşırıyorum size arkadaşlar yerimize kimi bulurlarsa alacaklar siz hala neler tartışıyorsunuz şu an 10 bin okul öncesi ücretli alımı var üstelik tüm branşlara açık sınavdan sonra atanacak yerimiz bile olmayacak lütfen birleşelim sesimizi duyuralım biz boşunamı okuduk emeklerinize acıyın

hocam napalım mailler attık telefonlar açtık başka napalım...

evt bunlar sınavdan men edilmeli pes artık yaa

çok zekisiniz siz yaaa hop diye atanacaksınız baraj herhal 25 falan olur dimi yazık yazık

Herkes kendisini düşünüyor ancak şu an için en mantıklı görünen durum bu.Sınavı yenileme işi öyle kolay değil.Zaten genel yetenek-genel kültür bölümünde de problem var.Doğuda öğretmen kalmadı tek okul öncesi için değil bu durum.Bakalım okullar da açıldı göreceğiz ne olacak.Ben bu durumu 1 ay önceden yazmıştım zaten.10 000 açık öğretmen varken Avrupa Birliği nin vereceği desteğe bakılıyor.Eğer yeterince maddi destek olursa geçen yılki gibi çok sayıda bir atama yapılacak.Bu durumda sınav olsa da olmasa da puanlar 40 altına düşecektir....BEN HALA 2009 PUANLARIYLA BİR ALIMIN YAPILACAĞINA İNANIYORUM.BEKLEYİP GÖRECEĞİZ BİRKAÇ GÜNE KADAR NETLEŞİR.

Herkes kendisini düşünüyor ancak şu an için en mantıklı görünen durum bu.Sınavı yenileme işi öyle kolay değil.Zaten genel yetenek-genel kültür bölümünde de problem var.Doğuda öğretmen kalmadı tek okul öncesi için değil bu durum.Bakalım okullar da açıldı göreceğiz ne olacak.Ben bu durumu 1 ay önceden yazmıştım zaten.10 000 açık öğretmen varken Avrupa Birliği nin vereceği desteğe bakılıyor.Eğer yeterince maddi destek olursa geçen yılki gibi çok sayıda bir atama yapılacak.Bu durumda sınav olsa da olmasa da puanlar 40 altına düşecektir....BEN HALA 2009 PUANLARIYLA BİR ALIMIN YAPILACAĞINA İNANIYORUM.BEKLEYİP GÖRECEĞİZ BİRKAÇ GÜNE KADAR NETLEŞİR.

bende umutluyum hocam söylemiş olduklarınızda da çok haklısınız

bende katılıyorum arkadaşlar size ücretliler ders çalışmak için bir çoğu bırakmış meb kara kara ne yapacağını düşünüyormuş.nasıl çözüm bulacak dediğiniz en mantıklısı.inşaallah tüm ücretliler kafayı çalıştırırda hepside bırakır elleri mahkum olacak.

neo_151 arkadaşım baraj sıfır olsun seni ne rahatsız ettiki?anlayamadım girdiğimiz sınav neyi ölçüyor sence?ben hepimizinde atnmasından yanayım sonuçta üniversite mezunuyuz.zihinsel engellilerde baraj sıfır noluyor atanan öğretmenlikmi yapamıyor?

inşallah böyle düşünen insanlara inat ATANAMAYAN OKULÖNCESİ KALMAZ.sizede kapak olur söyledikleriniz.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri