2009 kpss puani İle atama bekleyen arkadaŞlar bİ bakin

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yiğitmiraç
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:10
nimet demedimi okulöncesi tüm mezunları atayacak güçteyiz diye o zaman tüm mezunları atayıp gücünü göstersin daha mantıklı değil mi?kimsenin emekleri boşa ghitmez.

bravo arkadaşlar psikolojmizin ne halde olduğunu biliyorsunuz zaten bir de böyle başlık açıyorsunuz adalet mi bu yani sadece vicdanınıza sesleniyorum ben bir 2010 mezunu olarak mantıklı düşünün diyorum sadece...

Haklısın kardeşim sonuna kadar katılıyorum dilerim MEB de bize katılır eşitlik ilkesine ters düşer bu söylenilenler yeni mezunlara haksızlık olur.Şu 70 bin kadro bütün sorunları halleder gibi geliyo inş. olurda gideriz...

arkadaşlar bağlantıyı ekleyebildim. face book da da varmış . sayfaları ama oraya giremiyorum.

memurlare nette bulanlar link eklesinler lütfen oradaki oylamaya da katılalım

ekledim ya hocam linki

kaynak tavsiyesinde bulunurmusunuz yüksek puan alan arkadaşlar eğitim bil hangi yyını tavsiye edrsiniz

bende face sayfasına giremedim oy nasıl veriliyor onuda yapamadım:(

arkadaşlar faceden 2009kpss yazdığınız zaman çıkıyor.2009 puanıyla atama isteyenler orada toplanıyor

faceden2009 kpss tartışmalar bölümüne girdiğinizde mail gönderiliyor.arkadaşlar destek olalım

kaynak tavsiyesinde bulunurmusunuz yüksek puan alan arkadaşlar eğitim bil hangi yyını tavsiye edrsiniz

hocam takma adının anlamı onunla mı alakalı bilmiyorum da sen yediiklimle mi çalışmıştın? bir de puanın kaçtı?

arkadaşlar meb çok uyanık şu an bu kargaşadan yararlanıp yerimize kimi bulursa görevlendirecek bence bu yıl yüksek alan 2500 kişi gider dahada alım olmaz bakın görün zaten her yer dolu olacak doguda lise mezunları batıda Allah ne verdiyse ortaya bir karışık yaparlar bizde evde otururuz artık örgümü öreriz başka hobilermi buluruz arkadaşlar çok geç olmadan gelin ankaraya mebin önünde oturma eylemi yapalım çok ciddiyim bütün bir yıl evde oturmaktansa 3 gün mebin önünde oturur hakkımızı almadan gitmeyiz varmısınız gelenler yazsın

arkadaslar 2009 mezunu tüm kadro 2010 u düşünürken bu bencillik nie ???? ben iki gundur Allahımn her iki seneyide madur etme derken yazdıklarınızı okuyunca duamı değiştirmek daha akıllıca diyorum..Ocaga kadar bi miktar bizden sınva sonrasıda sizden yapsınlar..Sonavda yasananlar sizin kaderiniz olmus artık bu konunun makamı biz değiliz kaldıki kadere itiraz edilmiyor..

Ben sınavdan sonra çoook ama çoook buyuk bir acık oldugu için sizi daha fazla alacaklar diye dusunuyorum..Lütfen sizde her iki sene içinde dusunun..Sonucta bnm 2 sene gecerli olan puanım nie kullanılmasın ?

arkadaslar 2009 mezunu tüm kadro 2010 u düşünürken bu bencillik nie ???? ben iki gundur Allahımn her iki seneyide madur etme derken yazdıklarınızı okuyunca duamı değiştirmek daha akıllıca diyorum..Ocaga kadar bi miktar bizden sınva sonrasıda sizden yapsınlar..Sonavda yasananlar sizin kaderiniz olmus artık bu konunun makamı biz değiliz kaldıki kadere itiraz edilmiyor..

Ben sınavdan sonra çoook ama çoook buyuk bir acık oldugu için sizi daha fazla alacaklar diye dusunuyorum..Lütfen sizde her iki sene içinde dusunun..Sonucta bnm 2 sene gecerli olan puanım nie kullanılmasın ?

arkadaşım puanın elbetteki kullanılır kimse 2009 puanı kullanılmaz demiyor ama ortada 2010 puanı yokken ve 2010 sınavı yapılmamışken ve de yeni mezunlar 2009 puanı olmadığı için atamalara başvuramayacakken 2009 puanının kullanılması adil değil.. yeni atamalar başladığında zaten yine kullanabileceksin 2009 puanını bu hakkı almayacaklar ki kimsenin elinden... sizlerin gayesi şudur; yeni yapılacak sınavda yüksek puan alanlar önünüze geçeceği için 2009 puanınız bir işe yaramayacak o yüzden istiyorsunuz geçen seneki puanı acilen kullanmayı gerçekçi olalım lütfen... napalım kaderiniz yeni yapılacak sınavı bekleyeceksiniz.. buarada bende 2009 puanına sahibim puanımda 53 küsür eğer böyle bir atama olursa hemen atanırım ama akıldan uzak isteklerde bulunmuyorum...

arkadaşlar eğitim bilimleri sınavı yeniden mi yapılacak uoksa puanına göre mi alcaklar hangisi cvp

2009 puanına göremi yoksa??

arkadaşım puanın elbetteki kullanılır kimse 2009 puanı kullanılmaz demiyor ama ortada 2010 puanı yokken ve 2010 sınavı yapılmamışken ve de yeni mezunlar 2009 puanı olmadığı için atamalara başvuramayacakken 2009 puanının kullanılması adil değil.. yeni atamalar başladığında zaten yine kullanabileceksin 2009 puanını bu hakkı almayacaklar ki kimsenin elinden... sizlerin gayesi şudur; yeni yapılacak sınavda yüksek puan alanlar önünüze geçeceği için 2009 puanınız bir işe yaramayacak o yüzden istiyorsunuz geçen seneki puanı acilen kullanmayı gerçekçi olalım lütfen... napalım kaderiniz yeni yapılacak sınavı bekleyeceksiniz.. buarada bende 2009 puanına sahibim puanımda 53 küsür eğer böyle bir atama olursa hemen atanırım ama akıldan uzak isteklerde bulunmuyorum...

Dediklerine cidden ck guldum :) Demek oyle dusunuyoruz oylemi? Valla dervisin fikri durumu olmus bu biraz..Aklımda hiç böyle birşey yoktu amacım sadece 2 taraf içinde iyi olsun demekti iki tarafta atansın yeterki ücretli olmasın demek yani..forumda 2009 atanamaz istemiyoruz vs geyiği yapılıp duruluyor işin garibi resmen 2009 ve 2010 diye ayrılmıs gibi forum :S

Ben bir daha sınavla ugrasmak istemiyorum o yuzden de 2010 da bulunmadım zaten..Bu yuzden elimdekini kullanıp bir an once kurtulmak istiyorum saçmalıklardan agustosta olacak sey sarktı durdu..2010 sınavı beklensin sonra eşit olsun vs diye devlet yazı yayınladımı?rsmyeti var mı ?Bekleyeceksiniz demişsin..Garantili bir cümle olmus merak ettim gündemde varmı..

Bu sistemde 2010 kaynarsa da kaderden diyip yine hak arayıp olmadıgında susarım.. Sınavın iptali ciddi bir süpriz oldu bu yüzden eldekiyle çözüm aranıyor besbelli..

Ben bu akıl dışı düşünceler haricinde hala 2009 da 2010 da atansın derdindeyim..

Dediklerine cidden ck guldum :) Demek oyle dusunuyoruz oylemi? Valla dervisin fikri durumu olmus bu biraz..Aklımda hiç böyle birşey yoktu amacım sadece 2 taraf içinde iyi olsun demekti iki tarafta atansın yeterki ücretli olmasın demek yani..forumda 2009 atanamaz istemiyoruz vs geyiği yapılıp duruluyor işin garibi resmen 2009 ve 2010 diye ayrılmıs gibi forum :S

Ben bir daha sınavla ugrasmak istemiyorum o yuzden de 2010 da bulunmadım zaten..Bu yuzden elimdekini kullanıp bir an once kurtulmak istiyorum saçmalıklardan agustosta olacak sey sarktı durdu..2010 sınavı beklensin sonra eşit olsun vs diye devlet yazı yayınladımı?rsmyeti var mı ?Bekleyeceksiniz demişsin..Garantili bir cümle olmus merak ettim gündemde varmı..

Bu sistemde 2010 kaynarsa da kaderden diyip yine hak arayıp olmadıgında susarım.. Sınavın iptali ciddi bir süpriz oldu bu yüzden eldekiyle çözüm aranıyor besbelli..

Ben bu akıl dışı düşünceler haricinde hala 2009 da 2010 da atansın derdindeyim..

e sen gülmeye devam et ne diyeyim... söylediklerimden hiçbirşey anlamamışsın çünkü...

Aylido hocam dediklerinin tamamına katılıyorum sana çok teşekkür ediyorum ve bir de ekleme yaparak diyorum ki. be arkadaşlarım 2009 puanıyla yapılan atamaların sayısını ben bile unuttum kaç kez atama yaptılar 2009 puanıyla geçen sene yetmedi mi? e yeterli puanı almıştınız da atamadılar mı sizi daha ne hakkından bahsediyorsunuz? bir de şu 2010 mezunlarının haline bakın bütün bunları çektik ve oratada bir de artık tek atama olması ihtimali var buna ne diyorsunuz? bekleyin ve bizimle beraber atanmaya razı olun artık lütfenn.. ki öyle de olacak

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri