2009-2 atamasi kİm kaÇ puan İle nereyİ kazandi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Nihal EROĞLU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:15
işte alın arkadaşlar burada :( "memurlar netin başlığında olan öğretmen atamalırı yorumlarında kızın biri 63 le atanamdım arkadaşım 58 ile şırnaga atandı diyor bu işe ne diyorsunuz arkadaşlar?olan oluyor..."

bu arada benim puanımda 65.541 bende atanamadım

hangİ sİtede gÖrdÜn kopyala yapiŞtir yapta bİzde ÖĞrenelİm.
arkadaşlar her denilene inanmayınbazı sınıfçılar yalan yanlış yazıyorlarmış okulöncesi öğrt. olarak düşük puanlarla atandık diye. bi arkadaş sitenin birine yazmış
nasıl insanlar nasıl eğitimciler bunlar anlamadım

aksaray merkez özel idare io puanım 81.5 sözleşmeli.mersin yazan arkadaşlar mersin kaçta kaldı

85 ile tokat merkeze atandı arkadaşım

aveanın atama servisi pek sağlıklı degil arkadaşlar. personel meb de atandınız diyor aveadan mesaj olarak atanamadınız geldi bana:) yada sadece kadrolu atananlara bu servis

MARDİN/NUSAYBİN/Akçatarla İlköğretim Okulu na atandım puanım 68,313 herkese hayırlı olsun

En son sÖzleŞmelİ mİnİmum sİİrt 65

puanım 73,5 ti, kadrolu tercih yaptım ama kadroya geçemedim, erzurumda sözleşmeliye devam artık, atanan arkadaşları tebrik ediyorum.

arkadaşlar benimde puanım 64,949 bende atanamadım gerçi ben 21 i işaretlemedim genelde istanbul çekmeköy sultanbeyli falan yaptım şu 10 gün sonra atama olacağı doğrumu kimden duymuşlar

hocam ben de 66.400 şanlıurfa harrana atandım darısı atanamayanların başına

hocam 67.044 ile elazıga atandım :D dasısı başınıza sözleşmeli ok

bende atandım herhalde sözleşmeli bişey yazmamışlar. mardin mazıdağının köyü puanım 67.093 hadi hayırlısı. eşimle zorunlu hizmetide mardin dargeçitte yapmıştık ve yine mardin vardır bu işte de bi hayır. darısı isteyen tüm arkdaşlara 1 buçuk yıl sonra eş durumundan gelirim

82 kütahya emet kadrolu istediğim yer çıktı :)

ben 67 ile bağımsız ana okuıluna hayal bile edemezdim nasıl olsa 2 yıl içinde kadroda bizim ortamda :d

atanan arkadaşlara hayırlı olsun:)) bende kadrolu sivasa atandım arkadşlar bilgisi olan varsa paylaşabilir mi, maaş için benm banka hesabım yok , kendim mi açtırmalıyım yoksa meb mi açıyor

benimde ordu merkez 83.616:)

bu arada kütahya ya da emet hakkında bilgisi olan var mı paylaşabilir mi :)

66 şanlıurfa atandım :)) Allahım herkese nasip etsin bu yolda çok emek veriliyor 60 alanda 80 alanda çalışan bilir sadece bunu herkes dilediği yere gider inşallah umarum kasımda gidemeyenlerde gider.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri