2006 mezunları slm

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan serkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
yaşıyorum zuzucum kızım bu aralar hiç sesin çıkmıyo msn de de yoksun :)))))))

özledim zuzucummm

slm serkan öslem ve diğerleri ben oldukça iyiyim sizilerinde iyi olmasına sevindim.ösleeeeeeeeeemim dimek özledin beni ama biliyorsun çok çalışıyorum yoğunluktan yani.

slm serkan öslem ve diğerleri ben oldukça iyiyim sizilerinde iyi olmasına sevindim.ösleeeeeeeeeemim dimek özledin beni ama biliyorsun çok çalışıyorum yoğunluktan yani.

demek çok çalışıyosun zuzu ben napayım bütün gün yorgunuuuuummmmm:(((((((

canım benm o bi kesin tabi,kolay değil o kadar cocukla uğraşmak ama olsun sn herşeyin üstesinden gelirsin koçuuuuuuuuuuuuuum benim:))))))))))

slm arkadaşlar gülşah benı hatırladın mı yurttan derya 2007 mezunuyum bende kayseriye atandım canım eliften naber???

derya merhaba...sen kayserili miydin.ben özlem servetin arkadaşı atanmana sevindim hem de kayseriye çok güsel sanırım kadolusun

ataman hayırlı olSUn.arkadaşım...

kızlar neler yapıyorsunuz?2006 dan fazla yokuz anlaşılan.herkes biyerlere savrulmuş...

çavuş arıyom telofonunu niye açmıyon aslanım

evet ya bizden ndn kimse yok burada????

sanırım uyku halindeler

zuhal nası gidiyo iyisin umarım:)

iyiyim tşk,valla bu yıl iyice alıştım senin nsl gıdıo asker öğretmenim

:) saol biraz asker biraz örtmen gidiyoruz:)

slm aysun ben:))

arkadaşlar uzun spredir net yoktu evime yeni bağlattım artık bende aranızdayım serkan fotoları gördüm çok güzel ya eski günleri hatırladım ağlayasım geldi valla.ama hiçbirşey eskisi gibi olmuyor ünideki herşey yalanmış galiba ben fotoları gördükçe üzüldüm nerden nereye dedim herkes gitti.miroşcum üstüne alınma sen anladın.ben hala miray.fatma,demet ve nigarla görüşüyorum. esas arkadaş onlarmış....herkese selamlar

slmlr arkadaşlarr
evet gerçekten üniversitedeki hayat başka bence.ben çok özlüyorum.herkes biyerlerde.ben buraya gelince anladım üniversitenin daha farklı olduğunu ama malesef o günlere dönmek imkansız.inşallah en kısa zamanda görüşücez biz kızlarla.bekle beni zuzuccum ankara ya geliyorum:):)))))

canıııııııııım özkanım kız bn seni gocaman sevıyorum,gorusecez tabıkı ank nın altını üstüne getircez.bu paraları bi güzel yiyelim tamammı tatlıııım. sn herseyın en güzeline layıksın

canım arkadaşım benim tamam yiyelim şu paraları:)))))

ben de seni koccaman seviyorummmm canım benim...

yav arkadaşlar bende paraları yiycem ama ay sonunu zor getiriyorum siz nasıl beceriyosunuz bu işi bi sırrı varmı

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri