2006 mezunları slm

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan serkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
proje ödevi:

olum adam i izin alır şirin baa resmini koyayımmı diye.ama neyse ellerine sağlık çok güzel resimler göndermişin.valla duygulandım şimdi ağlıycam yav..........

hey gidi günler hey ağlama dostum:)

canım mezuniyet fotolarınızı göndereyim onlarıda ekle. çok güzel :)))))

çok güsel teşekkürler serkan.gerçekten de şirin baba ve şirinleri çok güseldi.hepimiz özlüyoruz o günleri

yaaaaa serkan şirinleri de koymuşsun inanmıyorum yaaa neyse hepimiz maviye boyandığımızdan tanınmıyos bile :))) çok güzel olmuş teşekkürler !herkes yaprak dökümü misali bir yerlere savruldu kimbilir nerelerde hangi yarmazlarla uğraşıolar...

arkadaşlar sizinde fotolarınız varsa ekleyebilirsiniz.

Bunlardan benden olsun...

ya resimler bi tuhaf çıkmış yani o kadar tombul deiliz :)

nuray çok güzel bunlar ya.eklediğin için teşekkürler...

önemli deil öslemcim 2006 mezunları diyoruz ama sanırım burda konuşan 3-4 kişiyiz :DDD
olsun ama sende de varsa ekle bakarız olur mu canım hadi görüşmek üzere öpt...

canım var da bilgisayarda kayıtlı değil foto şeklinde onları da evde bıraktım.olsaydı eklerdim ya.

olsun canım canın sağolsun ne zamn eve gidersen o zaman eklersin... ya bu arada kızlar nerelerde onlar da atandılar mı acaba ben hiç haber alamadım çok kopukluk oldu okul bitince...

resimler için tşk ederim solmaz güzel olmuş...

bişey deil serkan benim de azcık katkım olsun istedim resim yüklemeyi de öğrendim bu arada kolaymışşş

ArkadaŞlaaaaaaaaaaaaaar Nerdesİnİz Yahu

burdayızzzzzzz....kimi sorduydun bu arada:)

sen o bu şu herkes,iyi bakalım senden ses çıktı serkan, diğerleride hala yaşıyordur umarım nasılsınız???

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri