aksungir 7 Nisan 2008 oooo arkadaşlar selamlar.halilim nasılsın yav çok hayırsız çıktın insan bir arar filiz ve saadet hocam sizlerede selamlar.hüseyin avcı
aksungir 9 Nisan 2008 halilim selamlar nerelerdesin.ardahan nasıl.askerden sonra arayacaktın ne oldu.
derya1981 14 Nisan 2008 aaa hüseyin nasılsın nerelrdsn sen evet ben derya ya ne güzel bisite burası herkes burda sesimi duyan bütün arkadaşlarıma samsundan selamlar
sezgin-funda 22 Haziran 2008 arkadaşlar selam ben funda herkesi burada bulmak ne güzel,çok sevindim ben erzincandayım.herkese selam
snooppy35 8 Eylül 2008 :egg61nb:arkadaşlar yıllar sonra sizinle burada karşılaşamak çok güzel bi duygu...valla Hendek'te sandım kendimi birden 🙂 2004 okulöncesi 2.öğretim mezunlarına sevgilerrrrrrr....
sezgin-funda 17 Eylül 2008 merhaba ben funda bu site çok güzel ama sen kimsin adın ne arkadaşları burada görmek çok güzel
sezgin-funda 18 Eylül 2008 bide tanımasaydın,erzincandayım ben,sen ne yaptın,çoluk çocuk varmı,özlemişim sizleri,bu sitede olmasa bulamazdım herhalde,muhabbeti kesmeyelim
semire 3 Ekim 2008 slm ben de burdayım yine geç kaldım ya her zamanki gibi işkler yoğun funda nasılsın
Nesee 10 Ekim 2008 merhaba arkadaşlar ben Neşe GÜMÜŞHANEDEYİM.Filiz,Saadet,Cemal,Hüseyin,Derya,Halil isimlerinizi görünce hendek aklıma geldi.Ben