emlakhabercisi İlk mesaj 13 Aralık 2006 2001-2005 uludağ okulöncesi mezunlarına selamlar.okul bitti herkes yoluna oldu ama napalım...
melikexxx 24 Mart 2007 selamlar nasılsınız bakalım bende okul bitti kimse yok ortalıkta diyordum sizleri gormek gercekten guzel : )
emlakhabercisi 11 Nisan 2007 topu topu 3 erkektik en yakışıklı ve karizmatik ben olduma göre diğer ikisi ,ve ben olmucama göre bnu yazan 🙂 ya koray ya ibo,ersin hocanın sınav sorusu gibi oldu he.cevanı sorudan beter
sevri 27 Nisan 2007 [size=medium]selam arkadaşlar. ben devrim. sizi gördüğüme sevindim.koray, halim eeeeeeeeeeee ibo nerde? [/size]
emlakhabercisi 11 Haziran 2007 ---------------------- destek verin değerli arkadaşlarım...🙂tek başına olmuyo ya...
emlakhabercisi 11 Haziran 2007 -------------------- destek verin değerli arkadaşlarım...🙂tek başına olmuyo ya...
nevriyec 22 Temmuz 2007 hocam tamam sitenize destek veriyorum.........ben bu yıl mezun olucam inş sitedeki resmi görünce çok şaşırdım😀😀😀😀 nasıl yardım edebilirm ve hatta edebiliriz😀😀😀😀 5-6 kişiyiz
brl 10 Ocak 2008 arkadaşlar ben de 2006 mezunuyum uludagdan bazı tanıdık arkadaşları bu sitede bulmak beni sevindirdi herkese selamlar
mehayl 1 Ekim 2008 vay sizleri de burda bulmakk güzel ben sizden sonra bitirdimm ama ibo hala bitiremedii iste hala sürünüyo ordaa zavallımm