Solutions
0
- Tepki Skoru
- 0
65,58 İSTANBUL inşallah...
slm benimde puanm 70 bende sadece ankara ins ama ankranin merkez ilceleri acilirsa gelirmi aceba siralamami falan bilmiyorum74.890 öncelikle ankara sonra da neresi olursa![]()
arkadaşlar bakan hanım o.ö öneminden bahsediyor her yerde ama çok fazla ümitlenmeyin alım çok olmayacak çünkü çok öenemli olan okulöncesi alan dışı kişilerin elinde önemini yitirdi alan ihtiyaç alan dışı kişiler ücretli çalıştırılarak kaparıldi atanacak arkaaşlara şimdiden hayırlı olsun
size katılıyorum hocam kalan üç beşe de torpilli olanlar gider biz de avil avil bakarız ancak...mecliste torpil kağıtları havada uçuyor ,gece yarısı habersiz hasanetsiz lök diye kadrolu atamalar yapılıyr ikinci atama adı altında ,klavuz 20 sinde yayınlanack deniyor (sözleşmeli için)22 sinde bir arkadaşın yazdığı gibi ''sevgili öğremnler ,....'' den başka bir açıklama bulunmayan,kontenjanın puanların açıklanmadığı abuk bir klavuz yayımlanıyor ve yarın başvurular başlıyacak gece de atamaları yaparlatr artık! bu kadar aptal yernie koyulmaz insan ya valla pes !bu kadar aleni torpili ömrü hayatımda görmedim[/QUO:..
))))))))))))))))))))))))))))))))) böyle düşünmeye devam edin.
hocam geçen yıldan beri çektiğimi bir allah bir ben bilirim psikolojim çok bozuk geçen temmuz atamasında 0.8 puanla kaçırdım yanin 45.630 kaldı benim puanımda 54.630 du iptal edilen sınavdan 60 puan almıştım netlerimi yükselttiğim halde 10 net 49 puana düştü allah bu dünyada da öbür dünyada da hesabını sorsun allah hepimizin yardımcısı olsunsize katılıyorum hocam kalan üç beşe de torpilli olanlar gider biz de avil avil bakarız ancak...mecliste torpil kağıtları havada uçuyor ,gece yarısı habersiz hasanetsiz lök diye kadrolu atamalar yapılıyr ikinci atama adı altında ,klavuz 20 sinde yayınlanack deniyor (sözleşmeli için)22 sinde bir arkadaşın yazdığı gibi ''sevgili öğremnler ,....'' den başka bir açıklama bulunmayan,kontenjanın puanların açıklanmadığı abuk bir klavuz yayımlanıyor ve yarın başvurular başlıyacak gece de atamaları yaparlatr artık! bu kadar aptal yernie koyulmaz insan ya valla pes !bu kadar aleni torpili ömrü hayatımda görmedim
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!