20 aralıga kadar puanları paylasalım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan istanbullum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:07
60 puan istanbul dışında iStanbuLa yakın şehirLeri tercih edicem. Yalnız bi şeyi merak ediyorum SözLeşmeLi atanırSam eğer Seneye iSteğim dışında Sözleşmemin iptaL ediLmeSi ve açıkta kaLmam gibi bi durum SözkonuSumu ?

Konu Hakkında Bilgisi Olan Yok Mu?

arkadaşlar atama ne zaman olacak

53.544 benim puanım bir işe yarayacaksa umarım herkesin rabbim kalbine göre verir..

benim 56.023 tercihler nezaman yapılacak

ögretmen alımı var güya. bakanlık uyuyo. ne bir açıklama nede başka birşey yapılmıyor. arkadaşlar lütfen gereken yerlere meail atın.

evet ya kılavuz falan ortada yok böyle bişey olurmu millet meraktan ölüyo birileride rahatına bakıyor. bilmem haberiniz var mı memurlar net çok ayrıntılı bir şekilde branş sıralaması var mış ve doğru oldugunu düşünüyorum benim 45,617 orada 12,838 . sıradayım meb inkinden daha aydınlatıcı bence

zahidesena hocam o linki verir misin lütfen

ya memurlar nete girdim ras gele branş bazında sıralamanızı görün diye bi ikon vardı
basınca yönlendiriyor zaten

demin demnedim 2010 kpss branş bazında sıralama

arkadaşım ben baktım bulamadım giriş sayfasında bi yerdemi yoksa başka bi başlık altındamı çıkıyor.

tamam buldum benimde 11,299 larda görünüyor ,bulamayanlar ana sayfada yan tarafta kpss robotu denilen yerden bakabilir.

arkadaşlar sizin söylediğiniz sıralama eski değil mi..ağustosta yayınlanmış..

hayır kpss k010 yazıyor

temmuz 2010 sıralaması arkadaşlar yeni sıralama değil

mebı sayfasını acamıyorum benım gıbı acamayan varmı acaba

bende açamıyorum

açılmıyorsa kılavuz yayınlanacağı içindir öğle saatlerinde baktım açılıyordu.

keyifleri geldi galiba yükleme yapıyorlarsa ondan açılmıyordur arkadaşlar çünkü hep öyle oluyor sayfa açmıyor.

şu an sayfa açılıyor ama icraat yok:) hiç şaşırmadım doğrusu

benimde açılıyoor siznir olsum iyice ya dalga geçiyolar resmen

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri