2 bin yeni alım mevzu..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan istanbullum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:08
arkadaşlar bence emekli olacakların işi bitmeden bi açıklama yapmayacaklar.laf ağızdan çıktı nimette bu atamayı yerine getir zorunda.

artık bi acıklama gelsin

bu emekli olacak ların işlemleri nezaman bitecek bilginiz varmı

yarın son galiba bildiğim kadarıyla 18-25 şubat diye okumuştum bir yerde ama okul ilişkilerinin bitmesi 14 martı bulacakmış sanırım.ama bukadar süre beklenmesi saçma.önümüze tercihleri sunsunlar en geç pzrtsiye ,onlar ilişkilerini kesene kadar bizlerde tercihlerimizi yapıp atanmış oluruz.....olabilirmi sizce?

arkadaşımın babası meb de çalışıyor ve dedi ki ara tatilde emeklilik falan olmaz bende şaşırdım ama nasip artık :emot66: burası da çok ölü oldu hadi arkadaşlar canlanalım biraz hem çalışıp hemde atama isteyebiliriz bu bizim hakkımız :36_15_4: en azından 2bin alım için destek yapmıyacak olsalar çıkıp ondanda vazgeçtik derlerdi demek ki halen bir karasızlık var baskı yapmalıyız onlara başka yolu yok:emot66: hadi millet durmak yok yola dewam:77wu[1]:

ya arkadaşalr hergün bakıyorum foruma ve tajkip ediyorum... ne 2000 lik alımından bahsediyorsunuz yaa!!! tabii sınırda kalanalar bize düşen 200-300 kişilik kontenjandan faydalanıp gidecekler...! ne kadar da bencilsiniz!!! hanginiz 30.000 ek alıma destek veriyorsunuz... puanları 60 üstü olupta bekleyenler 2000 lik alımda gidecek tabi... yazık yaaa!!! çok yazık!!!
aşağıdaki face grubuna katılıp alımın çok olması için bir şeyler yapabilirsiniz 2000 lik alımı bekleyeceğinize!!!!!

Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al

ben başlık olarak yazmıstım ama yayınlanmadı sanırım evet arkadaşlar facedeki bu sayfaya üye olalım acil ankara eylemi var özellikle ankara yaşayan arkadaşlar lütfen katılım sağlayalım BAŞBAKANA ULAŞMAYA ÇALIŞMIŞLAR AMA EYLEM YAPMADAN SESİMİZİ DUYURAMIYACAKMIŞIZ yarında Tayyip Erdoğanın dogum günüymüş onu kullanarak da bizim hakkımızı savunacaklar DAHA 5 İLDE EYLEM YAPMAYI PLANLIYORLAR LÜTFEN KATILIM SAĞLAYALIM

:emot94: arkadaşlar ben dün akşam üstü ankara meb'i arayıp sordum nimet çubukçu 2000 kişilik özür gurubunun yerine alım yapacağız dedi ne zaman olacak bu alım dedim? :emot2:
kaç gündür bekliyoruz dedim! böyle bir alım ile ilgili hiç bir bilgilendirme bize yapılmadı şu an için böyle bir atama söz konusu değil dediler :emot88: son umudumuda onlar kaptırdım!

Arkadaşlar ben ders çalışmaya başladım.aklıma takılan bişey var.bende 2010 konu anlatımı kitapları var .onlarla başladım çalışmaya.ama sizce 2011 konu anlatımını kitaplarınıda almalımıyım.çok fazla yeni konu eklenmişmi.bilgi verirseniz sevinirim.
2000 alım için inş olur.ama sözleşmelide olsa ders çalışmak zorundayım.

bende karar aldım diğer haftaya başlıyacam bnmde 2010 kitaplarım var hep 2011 ihtiyaç alacam inş 2binde olur atanırım hayırlısı ya hepimizin gönlüne göre olsun bekle bekle ve hep bekle :emot118:

şengül adanalımısın

:emot75:meb bir açıklama yap artık perişan olduk ya!!!!!!!!

Artık bir atama olmayacağına inanmaya başladım.ama inş düşündüğüm gibi olmaz.ufff evde oturmak çok sıkıcı.öğrencilerime kavuşmak istiyorum artık

arkadaşlar ben bu hafta bi açıklama gelir diye umutluydum ama abbas güçlünün sitesinde biri sormuş 2000lik alım ne oldu die "alınmayacakmış" diye kısa ve net bir cevap vermiş :(

arkadaşlar ben bu hafta bi açıklama gelir diye umutluydum ama abbas güçlünün sitesinde biri sormuş 2000lik alım ne oldu die "alınmayacakmış" diye kısa ve net bir cevap vermiş :([/QU

:emot113: bence olur atama , umudum var hala!

aylar ayları kovalıyor hani nerede açıklama hiç bu kadar yıpranmamıştım çok bunaldım

bende atamanın olacağını düşünüyorum ama bunların atamadan önce ilk işleri eziyet etmek sonra atamak olduğu için bekliyoruz bakalım ayın 14 dünden sonra ne olacak....bence seçim öncesi riske girmezler ama bunlardan yinede belli olmaz...seçimlere kadar yolu var umarım okadar uzun süre beklemeyizzzzzzzzzzzzzzz.....de en kısa zamanda bi açıklama gelir inşallahhhhhhhhhhhh

Arkadaşalar bişey dicem ama sadece merak ben Bursadayım 60 saatlik seminerler o kadar sık açılmaya başladı ki anlamadım onlarada seneye çok açık olacak hepiniz çalışacaksınız merak etmeyin diyorlarmış ve sadece sınıf öğretmenleri değil beden eğitimi öğretmeni falan aklınıza hangi alan geliyorsa hep si var giden sişzin bir fikriniz bir duyumunuz varmı biz dururken nasıl onlar alıncak ben anlamadım

bence biatamaolur gibi çünkü geçen yıl ısrarlara dayanamayıp sınavdan bi gün önce atama yaptılar 9 temmuzdu sanırım........

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri