bugün çalıştığım kuruma resmi yazı geldi... bakanlığa bağlı ve özel kurumlarda çalışan önlisans çocuk gelişimi mezunlarına lisans tamamlama hakkı verilmiştir şeklinde. haziranın ilk haftasına kadar başvuru var. senelerdir beklediğim ve bütün önlisanslıların beklediği bir haber olduğu için çok sevindim tabi ki... önümüzdeki hafta başvuru yapacağız biz... umarım bu işde de birşey yoktur ve sorun çıkmaz da... lisansımızı tamamlarızzzz....
arkadaşlar bize de gelmişti yazı ama henüz inceleme şansım olmadı...yarın okula gideceğimm...memurla görüşp bilgilendirme yapabilirim...böyle bi hak verilmiştir inşallah sizlere!...hayırlı olsun öyleyse eğer...bu arada yüreğinizi ferah tutunn..ön lisans mezunu kadrolu öğretmen yok ki onlar için olsun!...
arkadaşlar konu hakkındaki yazıyı okudum..yazıda kadrolu vurgulaması var...bundan çok önce ön lisans mezunlarını kadrolu almışlar..onlar içinmiş bu uygulama..şu an resmi tatil olduğu için milli eğitim müdürlüğüne soramadım..ama pek bi değişiklik olacağını sanmam..keşke olsaydı..yolunuz açık olsun arkadaşlar!..