İçeriğe geç

145.259 öğretmen ve veli

Okul Öncesi Forum

ATAMA-DİĞER KONULAR

150 tl damga parası

İlk mesaj
arkadaslar mem gıttıgınızde 150 damga parasını pesın ıstıyorlar haberınız olsun maasınızdan kesmıyorlar hazırlıklı gıdın
aglayan bulutlar şunu yazdı:
arkadaslar mem gıttıgınızde 150 damga parasını pesın ıstıyorlar haberınız olsun maasınızdan kesmıyorlar hazırlıklı gıdın
O ne ya o nerden çıktı
hangi damga parası. sözleşmeyi yaparken sadece form doldurdum ve onaylattım. bi nushasını da okula götürdüm. para falan istemediler. yoksa başka bişeyden mi bahsediyorsunuz.
zehrabayraktar şunu yazdı:
hangi damga parası. sözleşmeyi yaparken sadece form doldurdum ve onaylattım. bi nushasını da okula götürdüm. para falan istemediler. yoksa başka bişeyden mi bahsediyorsunuz.
arkadaşlar bende bugün yatırdım . 131 tl maliyeye damga parası yatırılıyor.sözleşmelilere sadece.
fikriye-aydın şunu yazdı:
arkadaşlar bende bugün yatırdım . 131 tl maliyeye damga parası yatırılıyor.sözleşmelilere sadece.
Siz gittiniz mi ya ayın 15 inden önce kabul etmediler.
sanırım her ilde farklı tarihlerde yenileniyor sözleşmeler. bağlı olduğunuz meb belirliyor galiba. ben 7'sinde yaptırdım. ve damga parası falan da istemediler.
ilden ile değişiyor ama istemiyorlar almayacaklar gibi bişey söz konusu değil malesef. sivasta da para almadılar kimseden çünkü maaşlardan kesilecek..

Bu konuya yanıt yazmak için giriş yapman gerekiyor.