13 bin sözleşmeli alım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan formula07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:17
nasıl 55 te kalıyor o zaman en son sözleşmeli 52 de kaldı 52 üstü hiç atanmamış 1500 kişimi var yani

bence bizden alım az olcak cunku tepkı toplamak ıstemezler.cok heveslenmeyelım hakkımızda hayırlısı olsun

bence bizden alım az olcak cunku tepkı toplamak ıstemezler.cok heveslenmeyelım hakkımızda hayırlısı olsun
Alacakları tepkiye göre mi davranacaklar yani bu adamlar? İyi o zaman millet tepki verir diye zam da yapmasınlar ne ala memleket olur o zaman! Yok arkadaşım herkesi memnun etmek zaten mümkün olmadığına göre ihtiyaçları gözeterek davranmak zorundalar başka çareleri yok.

neyin tepkisi arkadaşım yapmayın ya... eğer tepkiden çekinecek olsalardı bu kadrolu alımda 3000' e yakın bir alım yapmazlardı 2798 azımsanacak bir rakam değil sonuçta... kadroya geçen kaç kişiyse o kadar da sözleşmeli almak zorundalar bu kadar basit.

2000'e yakın sözleşmeli kadroya geçer diye düşünüyorum dolayısıyla 2000'e yakın bizden sözleşmeli alım yapılacaktır. Tepki filan hikaye yani kimse kimsenin hakkını gasp edemez istedikleri kadar tepki gösterip gasp etmeye çalışsınlar durum ne gerektiriyorsa o yapılacaktır.

arkadaşlar bu sözleşmeli alımın tarihi hakkında bilginiz var mı? tahmini ne zaman olur? seçim öncesine yetişir mi?

Seçimden önce olacağını zannetmiyorum.Çünki az bir zaman kaldı.Seçimden sonra olur sanırımm

arkadaşlar bu sözleşmeli alımın tarihi hakkında bilginiz var mı? tahmini ne zaman olur? seçim öncesine yetişir mi?
dersanedeki hocamızın tanıdıgı varmış mebde 11 haziranda atamlar açıklancakmış

dersanedeki hocamızın tanıdıgı varmış mebde 11 haziranda atamlar açıklancakmış
nasıl yani? kontenjanlar 11 haziranda açıklanacaksa biz 11 gün daha ya sabırmı çekicez...en azından kadrolu açıklandıktan sonra sözleşmeli başvuru tarihlerini bari verseler de bazı şeyler kesinleşse.böyle belirsizlik içinde zaman geçmek bilmiyoooooooooo

yarın büyük gün bakalım kadrolu taban puan kaçta kalacak.şöyyyyyyyyyyle bir mücize olsada başvuran herkes atanabilse ah ah...allah herkesin gönlüne göre versin inşallah

11 haziran cumartesi! Mümkün değil...

secimden once alirlar mi sizce bana yine temmuzda alacaklar gibi geliyor

merhaba hocam evet trabzon merkezdenşm. tanışıyormuyuz yoksa?
yok şirin kar hocam tanışmıyoruz trabzonlu arkadaşlarım var biri köprübaşılı diğeri akçaabat o yüzden sormuştum.

nihayet sözleşmeli alımın tarihi belli oldu ohhh diyebiliriz.sınavdan önce olacak.28 haziran-2 temmuz başvuru sonuçta 6 temmuzda atama olacak herkese hayırlı olsun.:36_7_8:

arkadaşlar yeni mezunlar yetişirmi yine

okulöncesinden 17582 kişi müracat etmiş ve 2798 atanmış. Yani atanmayan 14784 kişi varmış.. bunların ne kadarı sözleşmeli bilmiyorum. 10.000 atamadaki sözleşmeliler de bunun içinde olabilir, 47 lere kadar sözleşmeli atanmışlardı...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri