13 bin sözleşmeli alım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan formula07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:17
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@formula07
Merhaba arkadaşlar dün gece tgrthaber de alt yazı olarak görmüştüm.Sitesine baktım net bi şey bulamadım.Bu gün memurlar.net te yazmışlar.
Büyük ihtimalde 13 Bin Civarı olur.Bizim bölümden kaç kişi alırlar acaba.
En son 52 de kalmıştı. 45 lere düşer mi puan sizce?

diğer atamada 52 ye düştüyse 45 e kadar düşer bence.

Eğer 13.000 civarı sözleşmeli alımı yapılırsa puan 40'ların altına bile düşer. Çünkü bir önceki sözleşmeli alımda 6.500 kontenjandan 1.400 civarı bizim branştan alınmıştı ve puan 65'ten 52'ye düşmüştü. Eğer bu sözleşmeli alım 13.000 civarı olursa bizim branştan en az 2.000 alım olur ve puan 40'ın altını görür diyorum.

Herşey gönlünüzce olsun.

Eğer 13.000 civarı sözleşmeli alımı yapılırsa puan 40'ların altına bile düşer. Çünkü bir önceki sözleşmeli alımda 6.500 kontenjandan 1.400 civarı bizim branştan alınmıştı ve puan 65'ten 52'ye düşmüştü. Eğer bu sözleşmeli alım 13.000 civarı olursa bizim branştan en az 2.000 alım olur ve puan 40'ın altını görür diyorum.

Herşey gönlünüzce olsun.

katılıyorum size arkadaşım..bencede 2000alım olursa rahat 40 ve altı olur.inşallah hakkımızda hayırlısı..sözleşmeliye güvendiğim için dersi askıya almaya başladımmm offff...

katılıyorum size arkadaşım..bencede 2000alım olursa rahat 40 ve altı olur.inşallah hakkımızda hayırlısı..sözleşmeliye güvendiğim için dersi askıya almaya başladımmm offff...
ayy arkadaşlar inşallah fazla olur da giderizz yaaa. benim hiç ümidim yoktu 13 bini görünce biraz ümitlendimm açıkcasııı hadii hayırlısı:)

benimm puanda 41 keşke 45 olsaydıı biraz daha rahat olurdumm off yaaa

tahminim hiç yanılmadığımı belirterek söylüyorum kadrolu atama 55-56 da kalacak.Sözleşmeli 1400 e yakın kişi alınacak ve puan 40-43 aralığında kalabilir.Ben sanmıyorum kadroya geçen sayısının 2000 olacağını.Çünkü diğer atamada bile açılan iller batıda olmasına rağmen 1215 kişi geçti.Bunda alım biraz daha fazla ve açılan iller %80 doğu.Bizim branşta ise sözleşmelilerin çoğu batıda ve iç kesimde.Sözleşmeli alımın kesinleşmesiyle çoğu kişi 26 yıda açmayacak.yani yeni alım 1400 kişi olacak kadroluda.Bunun puan aralığı ise 55 i buluyor.KADRO:55-56 SÖZLEŞMELİ:40-43 ARALIĞI DİYORUM.

baya içim rahatladı sayılır:emot62:artık net bir tarih verselerde dahada rahatlasak çok iyi olacak.inşallah biran önce o da belli olur

arkadaşlar herkez bişey diyor bence karamsar olmaya gerek yok seçim öncesi güzel şeyler olacak bence. bizim bölümde en son puan 40 41 arası kapatır diyorum. 2 bin kişi kadroya geçerse tabi. eğer 2 binden az kişi geçerse kadroya o zaman 45 lerde kalır. herşey nasip. dua edelim kadroya çok kişi geçsin ve çok yer boşalsın.

kadrolu alımda 3100 kişiden 2700 ü sözleşmeliden kadroya geçecek.benim paunda 38.795 bana kadar düşer mi bilmiyorum beklemek ne olur acaba demekte çok kötü.

kadrolu alımda 3100 kişiden 2700 ü sözleşmeliden kadroya geçecek.benim paunda 38.795 bana kadar düşer mi bilmiyorum beklemek ne olur acaba demekte çok kötü.

hocam öncelikle 3100 değil kadrolu alım.3019.Diğer bir mevzu ise diğer atamada açılan iller batı olmasına rağmen ve yüksek puanlar olmasına rağmen 1215 kişi geçti.Şimdi ise açılan iller doğuda ve çok kayma olacak.Yani 2500-2700 kişinin kadroya geçmesi biraz zor:( 1400 kişi geçer kadroya zaten gidişat bunu gösteriyor. 1400-1500 lük bir sözleşmeli alımı olur. İçine ufak tefek kaymalarıda koyarsak 42 lerde kalır gibi.Ama yine de umutlu olun tabi.Ayrıca ağustosta yine okul öncesi çok alınacak:)

Bende bir duyumumu yazıyım:)) ağustosta hiç umudum yoktu açıkcası malum toplam onbin alım olcağı dolaşıyor etrafta ama bi arkadaşımın amcası meb atamalarda çalışıyor toplantılarında seneyede okul öncesinden çok alınması gerektiği konuşulmuş. Amcasıda arkadaşa çok doğu yerleri yazma seneye puanınız rehberlik gibi olur demiş. Bu haberi duyunca çok sevindim ama tabi doğruluğunu ağustosta görceğiz.

Sözleşmeli atandıktan sonra da '' kadro isterük '' dersiniz ssaassrrre

arkadaşlar geçen sene 47,654 aldım ve sonra işi bırakıp dersaneye gitmeye karar verdim.ders çalışıyorum bir yandan da bu sözleşmeli alıma çok sevindim.bakalım hangisi hayırlısıysa o olsun.atanalımda nasıl olursa olsun :)))))

seneye istanbul izmir gibi büyük şehirler okul öncesine açılacak bu yüzden alım çok olacak diye bekliyorum...ama bu sene sanş ne kadar çok merak ediyorum

arkadaşlar bencede bu alımda kayma çok olacak ve sözleşmeli alımdada yine taban 30 belirlenip birçoğumuz atanacağız .TEK YAPACAĞIMIZ DESTEKVERMEK MEMURLARDA FACEBOOKTA 20BİN SÖZLEŞMELİ ALIM OLSUN DİYE. BASKIYA DESTEKVERİN....

Arkadaşlar işşalah puanlar dediğiniz gibi düşer benim puanım 44,512 sizce atanırmıyım. Allah herkezin yardımcısı olsun.

bence sözleşmelide taban 0 olur ve kaçta kalır bilmiyorum alım sayısına bağlı tabi ki...

arkadaşlar bence puanlar düşer çünkü iptal edilen sınavda hepimizin puanı çok düştü mesela benim 8 puanım düştü.ben 42-43 e kadar düşer diye beklıyorum...puanlar arasında çok yığılma olduğunu düşünmüyorum...1500-1800 arasıda alım olur diyorum...

Bende alımın 1000 1200 olacağını sanıyorum.inşallah atanmayan kalmaz

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri