10 Bin Atama Daha

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan esrawoswos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:00
arkadaşlar batıdaki zorunlu hizmet ilçelerini nerden bulabilirim??batıdaki illerin belli ilçelerinin zorunlu hizmete girdiğini duydum ama bulamıyorum

50 puan ve üzeri "Sözleşmeli Görevlendirme İçin" 12783 aday bulunmaktadır
bunun 4000 tanesinin atandığını düşünürsek durum çokta fena sayılmaz ...

aslinda veriyi tam ve dogru okumak cok onemli, burda kadrolu ve sozlesmeli arasinda 1600 gibi 1 fark var 2008 yilindaki atamalarda, neden boyle?

cunku, sozlesmeli tercih etmeyenler var, yanii 50 puan ve uzerinde yaklasik 15 bin kisi varmis 2008 de, 2009 buna ne kadar etki eder tam bilinmemekle birlikte 40 puan bile alinmis olsa tercih etmekte fayda var, neden tercih etmeyeseniz ki hem de ?

haaa, cok ince 1 nokta da sudur, 1. atananlarin durumuna nispeten 2. atananlarin da dusmesi mumkun olabilir, kasimda sozlesmeli alirlarsa tabiki,

bu durumda ne olur, bu atamada ornegin 45 ile atanamaz aday ama kasimda belki de guzel 1 yere atanir

buna nasip kismet denir heralde, hesap isiyle olacak sey degil :)

50 puan ve üzeri "Kadrolu Atama İçin"
14710 aday bulunmaktadır.
50 puan ve üzeri "Sözleşmeli Görevlendirme İçin"
12783 aday bulunmaktadır

aslinda veriyi tam ve dogru okumak cok onemli, burda kadrolu ve sozlesmeli arasinda 1600 gibi 1 fark var 2008 yilindaki atamalarda, neden boyle?

cunku, sozlesmeli tercih etmeyenler var, yanii 50 puan ve uzerinde yaklasik 15 bin kisi varmis 2008 de, 2009 buna ne kadar etki eder tam bilinmemekle birlikte 40 puan bile alinmis olsa tercih etmekte fayda var, neden tercih etmeyeseniz ki hem de ?

haaa, cok ince 1 nokta da sudur, 1. atananlarin durumuna nispeten 2. atananlarin da dusmesi mumkun olabilir, kasimda sozlesmeli alirlarsa tabiki,

bu durumda ne olur, bu atamada ornegin 45 ile atanamaz aday ama kasimda belki de guzel 1 yere atanir

buna nasip kismet denir heralde, hesap isiyle olacak sey degil :)

50 puan ve üzeri "Kadrolu Atama İçin"
14710 aday bulunmaktadır.
50 puan ve üzeri "Sözleşmeli Görevlendirme İçin"
12783 aday bulunmaktadır
yok hocam ya az buz bi kaç hesapta yapmak lazım:) umut lazım bize:)

arkadaşlar bursada hangi okullar açık görenler yazabilirmi

bence 47 hatta 45 e bile düşebilir arkadaşlar...

bence 47 hatta 45 e bile düşebilir arkadaşlar...

düşsün hocam düşsün yıllarca usta öğreticilik yapıp çok tecrübeli olan arkadaşlarımız var düşsün yani inşallah...

sosyalci hocam hala yok ya... tıkandım vallaha tıkandım:)

azıcık daha sabr gelmek üzereler:)))

arkadaşlar batıdaki zorunlu hizmet ilçelerini nerden bulabilirim??batıdaki illerin belli ilçelerinin zorunlu hizmete girdiğini duydum ama bulamıyorum

hocam google ye zorunlu hizmet bölgeleri diye yazarsanız karşınıza çıkacaktır..ordan bakabilirsiniz

kabaca araliklar boyle
80 puan ve üzeri "Sözleşmeli Görevlendirme İçin" 580 aday bulunmaktadır
bu aralikta 800 kisi
75 puan ve üzeri "Sözleşmeli Görevlendirme İçin" 1393 aday bulunmaktadır
bu aralikta 1500 kisi
70 puan ve üzeri "Sözleşmeli Görevlendirme İçin" 2896 aday bulunmaktadır
bu aralikta 2400 kisi
65 puan ve üzeri "Sözleşmeli Görevlendirme İçin" 5275 aday bulunmaktadır
bu aralikta 2500 kisi
60 puan ve üzeri "Sözleşmeli Görevlendirme İçin" 7751 aday bulunmaktadır
bu aralikta 2600 kisi
55 puan ve üzeri "Sözleşmeli Görevlendirme İçin" 10313 aday bulunmaktadır
bu aralikta 2500 kisi
50 puan ve üzeri "Sözleşmeli Görevlendirme İçin" 12783 aday bulunmaktadır

geçen sene yaklaşık 1500 kişi atandı bu sene yaklaşık 5400 kişi atandı bununla beraber türkiye üniversitelerinde 54
okulöncesi bölümü var her biri bir gece bir gündüz eğitimle 50şer kşilil sınıflarsa zaten hersene yaklaşık
5400 mezun var olarak kabul edersek bu sene geçen seneye göre durum pek deişmiş sayılmaz 5400 mezunun hepsinin atandığını
varsaysak bde geçen sene ki 1500 kişiyi çekersek şuanda 50 puan üzeri yaklaşık 11283 kişi var demektir 21 i
işaretlemicek arkadaşlarıda gözden çıkarırsak bence bu atamada 10000 kişi bu puanları 47 e kadar çeker diyorum ben :D

bu arada merhaba :D

titiz bence dehaklı olabilirsin inşallah herkes atanır

biyandan da 21 i iaşaretleme konusunda mesela mardin bu atamada hiç açılmamış urfa 600 trabzon 600 hatay bile 350 kişi alıyor yani doğu illerinde çok açık kalmış değil bu bizden önce atanan arkadaşlar adına çok acı bir durum mağlesef ama bu atamada bence 54 üzeri herkes 21 işaretlesede çok kötü yerlere atanma ihtamelleri çok düşük gibi geliyor bu yüzdende 21 e şuanda sıcak bakıyorum doğu moğu valla düşününce terör dışında heryer aynı kaderde varsa atanmak neye yarar üzülmek :D

titi 2 senin puanın kaç acep

puan 60.372 tercihlerimde genelde sivas olarak yapmayı düşünüyorum ve 21 ide işaretlemeyi düşünüyorum

yalnız bu geçen sene ki puanım bu sene daha düşük şimdi bide şöyle düşünelim mesela ben bu puanları hiç çalışmadan üni bilgilerimle filan aldım yani diğer durumlar katılmazsa bi okulöncesi öğretmeni az çok normal durumlarda 50 nin üstüne çıkacaktır die düşünüyorum bu yüzden 54 le 65 arası yığılma olması da bi olasılık gibi geliyor bana

hocam bence de en kötü ihtimalle 50 ve üzeri atanır diyorum...sadece fikir_!!!

hocam atamalar kaç puana kadar düşer bilemiyorum ama yaptığım araştırmaya göre doğu olarak korkulan 10 il toplamda 1000 kişi alıyor yani 9000 de diğer illere kalıyor ki bu atama 17000 ustaöğretici için açılmış yerlerden 7000 in çıkarılmasıyla yapılmış yerler yani doğuda olsa bilemiyoruz ki o kadar korkutucumu yani mesela bi arkadaşımız mardın de biryerin çok güzel olduğundan bahsetmiş ki ustaöğreticiler için açılmış yerlerde zaten çok ucra köşeler olmuyor diye biliyorum ne kadar doğru bilemem ama 47 e kadar düşse bile bence kimse pişman olmayacaktır diye umuyorum şu ihtimalide düşünmek lazım şimdi sözleşmeli olsakta artık bi devlete sırtımızı dayamış oluyoruz bide sözleşmelileri kadroya geçiricez söylentileride gerçekleşirse bu bizim için çok büyük bir şans diye düşünüyorum ben

hala geçerliliği olmayan kpss yi savunan öğretmenler var ne kadar acı...

bu sıralamalarda büte kalanlar varmı 40 yaş sınırı oolanlar 3. sınıfta sınava girenlerde hesaplanıyormu.Bunları çıkarıncamı bu sıralar kalıyor.

valla hüsne hocam sanmıyorum ki onları elemişlerdir yani bu konuda bi bilgim yok açıkcası üzgünüm

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri