10 Bin Atama Daha

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan esrawoswos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:00
hocam bu benim fikrim 50 üstü atanır gibi geliyo bana_?tabi bunlar tahmin ve gönülden geçenler:)

yaaaaa:(48-49larda atansınnnnnnnnnnnnnnnnn:(

yaaaaa:(48-49larda atansınnnnnnnnnnnnnnnnn:(

inşallah hocam atansınlar ya..zaten benim puanımda düşük gönül isterki herkes atansın benimki sadece tahmin:)aman şu bayram bi çıksada biraz rahatlasak:d

meb atama tercih robotu yazın google punınızı girin sıaranızı örün.tercih yapın.çok faydalı bi site tercih yaparken klavuz olur

inşallah hocam atansınlar ya..zaten benim puanımda düşük gönül isterki herkes atansın benimki sadece tahmin:)aman şu bayram bi çıksada biraz rahatlasak:d

hüseyin hoca bir yorumunda 10 bin olursa taban diye birşey kalmaz demişti;)

hüseyin hoca bir yorumunda 10 bin olursa taban diye birşey kalmaz demişti;)

evet hocam hüseyin hoca 47 ve üstü alanlar belgelerinizi hazırlayın atanacaksınız da demişti. ben sosyalci hocamın fikirlerini çok tutmuştum:) inşallah hocam herkes atanır..

bahsettiğiniz kişi nerde yaa gelse:( merak ettim:(( yardımcı olsa keşke

bahsettiğiniz kişi nerde yaa gelse:( merak ettim:(( yardımcı olsa keşke

hocam hüseyin hoca ilk atamadada ortalama 5000 kişi alacaklarını ve puanında 65 te kalacağını söylemişti çıktı:) sonra 10 000 alım olacak dedi çıktı:) sonra baraj puan olmayacak dedi çıktı:) en sonda 47 ve üstü alanlar belgelerini hazırlasınlar atanacaklar dedi:) inşallah çıkar bekliyoruz:D

inşallah doğrudur. ben puanım 50 acaba atanabilir miyim. herkesin bayramı kutlu olsun . ALLAH hepimizin atanmasını ve bayram sevinçi yaşamamızı nasip etsin

ayy inşallah çıkar yaa harika bi haber bu:)) Ama ben açıkçası çok inmeyeceğinden endişe ediyorum.Neden mi çünkü 55-65 arası bir yığılma var gibi geliyor bana.Sorduğum kişinin puanı 60-65 arası.En düşük içlernde benim.Puanım da 55,8:((

ayy inşallah çıkar yaa harika bi haber bu:)) Ama ben açıkçası çok inmeyeceğinden endişe ediyorum.Neden mi çünkü 55-65 arası bir yığılma var gibi geliyor bana.Sorduğum kişinin puanı 60-65 arası.En düşük içlernde benim.Puanım da 55,8:((

hocam bir arada yığılmanın 70 ve 65 arası olduğu söyleniyordu:) boşverin siz. inşallah olur diyelim ümit edelim ve bekleyelim strese gerek yok hocam..bu arada bunu diyen ben 10 000 bin alım olacağı kesinleştiğinden bu yana uyuyamıyorum..psikolojim bozuldu:))

Bende uyuyamıyorum:( Çok heyecan var. Aslnda düşünmemek sakin olmak gerek ama olmuyoki.İnşallah olur ne diyelim.Şu güzel bayram günlerini bile internetsiz geçiremez oldum yaf:S

slm 40 ve civarı puandakilerin sözleşmeli olma şansını biliyomusun? cvp atarsan sevinirim:) ben zeynep

slm 40 ve civarı puandakilerin sözleşmeli olma şansını biliyomusun? cvp atarsan sevinirim:) ben zeynep

arkadaşım benim puanım 51 ben bile bilemiyorum. inşallah olur ne diyim. ümit etmek güzel.

slm ben zeynep
65 in altından alnarak mı 10 000 sözleşmeli alınacak benim puannım 40 a yakın girme şansım var mı?

Hmm harhangi bir haber alırsan bana da söylermisin pek bi bilgim yok da perişan bi vaziyetteyim çünkü 9 yıldır kadrosuz usta öğreticilik yaptım pisikolojim bozuldu artık :(yinede teşk edrm şimdiden

sosyalci hocanin tahminleri dogru cikabilir, benim hesaplarim da 48 puani isaret ediyor, 50 puan üstünde toplamda 15 bin kisi var gorunmuyor ki, gerci 2008 istatistikleri bunlar, herneyze

yogunluk yada yigilma ile ilgili asagiya cikardim, 75 puan altinda dagilim hemen hemen esit, oyle ciddi 1 yerde yogunluk yada yigilma gorunmuyor

kabaca araliklar boyle

80 puan ve üzeri "Sözleşmeli Görevlendirme İçin" 580 aday bulunmaktadır
bu aralikta 800 kisi
75 puan ve üzeri "Sözleşmeli Görevlendirme İçin" 1393 aday bulunmaktadır
bu aralikta 1500 kisi
70 puan ve üzeri "Sözleşmeli Görevlendirme İçin" 2896 aday bulunmaktadır
bu aralikta 2400 kisi
65 puan ve üzeri "Sözleşmeli Görevlendirme İçin" 5275 aday bulunmaktadır
bu aralikta 2500 kisi

60 puan ve üzeri "Sözleşmeli Görevlendirme İçin" 7751 aday bulunmaktadır
bu aralikta 2600 kisi

55 puan ve üzeri "Sözleşmeli Görevlendirme İçin" 10313 aday bulunmaktadır
bu aralikta 2500 kisi

50 puan ve üzeri "Sözleşmeli Görevlendirme İçin" 12783 aday bulunmaktadır

2008 yili icin brans bazinda sira bulma
http://atama.meb.gov.tr/kpss_sira_2008_2/brans_sirasi_bul.asp?Sonuc=sonucGoster

80 alan sözleşmeli değil kadrolu gitti.bu atamalar en son 64 e kadar sözleşmeliyidi şimdiden snra 64 ve altı alınmıcakmıydı?

80 alan sözleşmeli değil kadrolu gitti.bu atamalar en son 64 e kadar sözleşmeliyidi şimdiden snra 64 ve altı alınmıcakmıydı?

guzel 1 noktaya isaret etmissiniz, kadrolu 72 de kaldi ve sozlesmeli 65 de kaldi arada ornegin 70-80 araliginda kadrolu/sozlesmeli atanamayanlar da vardir, bu sayinin maksimum 2 bin oldugunu tahmin ediyorum (matematiksel hesaplamalar sonucunda), gerci bu sayinin bir onemi de yok cok fazla, bu sayi nispeten dusuk puan alanlarin ilk tercihlerine atanmasini engeller o kadar, ilk tercihlere atanamamis 70-80 puan araligindakiler yogun olarak atanir

yukardan asagi bakildigi zaman toplamda 15 bin kusur atanmali, 50 puan üstünde bu kadar aday gorunmuyor

50 puan ve üzeri "Sözleşmeli Görevlendirme İçin" 12783 aday bulunmaktadır
bunun 4000 tanesinin atandığını düşünürsek durum çokta fena sayılmaz ...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri