- Tepki Skoru
- 0
arkadaşlar sonuçlar ne zaman açııklanacak?
bekle arkadaşım sabret yarın öğleden sonra :77wu[1]:arkadaşlar sonuçlar ne zaman açııklanacak?
yok öyle bişey.memurlar nete de takılmayın zaten.orda bir sürü öğretmen kimliğine bürünmüş içi boş insan kendi kendine yorum yapıyor sadece.okul öncesi eğitimi dadılık olarak algılayan bi zihniyet işte.yok arkadaşım,yarın öğleden sonra mesai bitimine kadar açıklanacak.arkadaşlar çarşamba diye memurlarda söylenti var doğru olabilirmi
arkadasım dün kayseri koordinatörü aöf yi aramış.bugün akşama kadar yetiştirmeye çalışacaklarını söylemişler.umarım hepimiz için hayırlısı olurarkadaşlar çarşamba diye memurlarda söylenti var doğru olabilirmi
büte girmiş miydin kardeşarkadaşlar nevşehirdeyim dün başvurumu yaptım ve 54 puanın altını alıyorlar başvuru yapmayı düşünenler varsa yapsınlar inşallah herkesin hakkında hayırlısı olur
sence kaç puana kadar alınırarkadaşlar nevşehirdeyim dün başvurumu yaptım ve 54 puanın altını alıyorlar başvuru yapmayı düşünenler varsa yapsınlar inşallah herkesin hakkında hayırlısı olur
Forumunuzu 2 gündür okuyorum. Benim eşim okul öncesi öğretmeni AÖ mezunu bu sene sadece soruları görmek için sınava girmişti. 49.998 aldı.
Bazı arkadaşlar atanırmıyız diye yazmışlar. Eşimde kritik bölgede.
Açıklayıcı olacağını umarak, hesaplama yaptım.
Geçen sene 2008 sıralamalarından 50 puana kadar 11650 aday var idi. Bu adaylardan yaklaşık iki atama döneminde 1300 kişi atanmış.
Kaldı 10350 kişi.
2009 yaz dönemi yaklaşık 3000 yeni mezun olsa. (50 üniversitede bölüm olsa, 50 şer mezun verse 2500 kişi eder, fazlasıyla 3000).
Etti 13350 kişi.
Bunlardan yaklaşık 5300 kişi atandı.
Kaldı 8350 kişi.Yani eşimin atanma olasılığı yüksek gibi.
Bu hesapla bilgi amaçlı yazdım, Doğruluğu tartışılır.
Herkesin gönlünün istediği yere atanması dileğiyle.
SAĞOL MÜDÜRÜM. sen ne geziyorsun burada. ÖPTÜM:77wu[1]:
aynen katılıyorum memurlarnetin seviyesi oldukça düştü okul öncesi öğretmenlerine hakaret yetmiyormuş gibi şimdide dava açlım 10 bin alıma diyorlar.. biz de 10 in alım isteyelim izdende 10bin alın deme yerine bu sayıyı geri aldırtmak düşüncesini yorumlarınıza bırakıyorum,üzücüyok öyle bişey.memurlar nete de takılmayın zaten.orda bir sürü öğretmen kimliğine bürünmüş içi boş insan kendi kendine yorum yapıyor sadece.okul öncesi eğitimi dadılık olarak algılayan bi zihniyet işte.yok arkadaşım,yarın öğleden sonra mesai bitimine kadar açıklanacak.
yok öyle bişey.memurlar nete de takılmayın zaten.orda bir sürü öğretmen kimliğine bürünmüş içi boş insan kendi kendine yorum yapıyor sadece.okul öncesi eğitimi dadılık olarak algılayan bi zihniyet işte.yok arkadaşım,yarın öğleden sonra mesai bitimine kadar açıklanacak.
bence öyle birşey olamaz çünkü sınava girmek şart be arkadaşım niye dersen sınava girenler bile atanamıyor kiben bu yıl mezun oldu kpss başurusunu üzücü bi nedenle jaçırdım e giremedim. Taban puan kaldırılmış, acaba mezun olanlar başvurabilirler mi, dersiniz.