- Tepki Skoru
- 0
tercİh yaptiniz mi hocamarkadaŞlar sİstem sayfayi aÇmiyo sİzlerde de sorun varmi ne oluyo yİne ?
tercİh yaptiniz mi hocamarkadaŞlar sİstem sayfayi aÇmiyo sİzlerde de sorun varmi ne oluyo yİne ?
evet bende de aynısı oldu tercihlerimi kaydettim şimdi açılmıyoarkadaşlar ben biraz önce bilgilerimi girdim ve ilk seferde kaydetmedi ikinci kez bilgilerimi girip kayıt butonuna bastığımda bilgileriniz kaydedilecek yazısı çıktı ancak işlemler bittikten sonra sayfaya tekrar girmek istediğimde sorunla karşılaştım sayfa açılmıyo sadece 2009-2 sözleşmli görevlendirme başvuru formu yazısı var başkada bişey yok panik oldum şimdi sizdede böylemi olmuştu daha yarın gidip onaylatıcaam şimdiden bi sorun çıkarsa yarın hiçte hallolmaz zaten 54 ün altındakilere sorun çıkarıyolar onaylanacakmı onaylanmayacakmı ne olacağım beli değil birde şimdi bu olunca tedirgin oldum acaba kaydedilmişmidir bilgilerim sizdede böyle oldumu çok merak ediyyorum.
evet bendede aynısı oldu tercihlerimi kaydettim şimdi açılmıyo biraz beklemekmi gerekiyo acaba açılması için yoksa bi sorunmu vardır(evet bende de aynısı oldu tercihlerimi kaydettim şimdi açılmıyo
Daha önce ne zaman hocam ya bu farklı bi atama tabiki onaylatmak zorundayız,yapmayın ya böyle saçma sorular sormayın lütfen...daha önce onylatanlar milli eğitime tekrar milli eğitime onylatmal zorunda mı ? ben öyle bir şey yok biliyordum