Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

10 Bin Atama Daha

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben biraz önce bilgilerimi girdim ve ilk seferde kaydetmedi ikinci kez bilgilerimi girip kayıt butonuna bastığımda bilgileriniz kaydedilecek yazısı çıktı ancak işlemler bittikten sonra sayfaya tekrar girmek istediğimde sorunla karşılaştım sayfa açılmıyo sadece 2009-2 sözleşmli görevlendirme başvuru formu yazısı var başkada bişey yok panik oldum şimdi sizdede böylemi olmuştu daha yarın gidip onaylatıcaam şimdiden bi sorun çıkarsa yarın hiçte hallolmaz zaten 54 ün altındakilere sorun çıkarıyolar onaylanacakmı onaylanmayacakmı ne olacağım beli değil birde şimdi bu olunca tedirgin oldum acaba kaydedilmişmidir bilgilerim sizdede böyle oldumu çok merak ediyyorum.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben biraz önce bilgilerimi girdim ve ilk seferde kaydetmedi ikinci kez bilgilerimi girip kayıt butonuna bastığımda bilgileriniz kaydedilecek yazısı çıktı ancak işlemler bittikten sonra sayfaya tekrar girmek istediğimde sorunla karşılaştım sayfa açılmıyo sadece 2009-2 sözleşmli görevlendirme başvuru formu yazısı var başkada bişey yok panik oldum şimdi sizdede böylemi olmuştu daha yarın gidip onaylatıcaam şimdiden bi sorun çıkarsa yarın hiçte hallolmaz zaten 54 ün altındakilere sorun çıkarıyolar onaylanacakmı onaylanmayacakmı ne olacağım beli değil birde şimdi bu olunca tedirgin oldum acaba kaydedilmişmidir bilgilerim sizdede böyle oldumu çok merak ediyyorum.
evet bende de aynısı oldu tercihlerimi kaydettim şimdi açılmıyo

Tepki Skoru
0
Allah allaaah bu da nesi acaba bu normal bişey mi yoksa bir problemlemi karşı karşıyayız diğer arkadaşlardan konuyla ilgili yardım bekliyoruz offf yaaa birde yarın onaylarız onaylamayız muhabbetleriyle karşı karşıya kalacağım nedir bu çile.
Bitmeyecekmi zaten atanıp atanmayacağımız belli değil onun stresini yaşıyoruz birde bu saçmalıklara katlanmaya çalışıyoruz cık... cık... cık...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar milli eğitimin verdiği kağıtta usta öğretici görevlendirmesi yazıyor sözleşmeli görevlendirme yazmıyor sizlerde bir kontrol edin yanlışlık varsa itiraz edlim.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar sizce en son kaçla alır fikirlerinizi yazarsanız sevinirim

Tepki Skoru
0
slm arkadaşlar sayfaya girince önce kişisel bilgilerinizi doldurun ve çok bekletmeyin belli bir zaman geçince ilsis sistemden atıyor buna dikkat edin.birde içiniz rahat olsun ben 48 aldım tercihlerimi yaptım ve milli eğitimden bugün onaylattım onayladılar.dikkatinize..

Tepki Skoru
0
bende bilgilerimi ve tercihlerimi yazdım onayla tuşunada bastım şimdi sayfam boş gözüküyor herkese böylemi oluyor yoksa sorun mu var?lütfen cevap yazın

Tepki Skoru
0
hayır çok bekletmeyin çok bekletince sistem sizi dışarı atıyor

Tepki Skoru
0
örneğin:1-kişisel bilgilerinizi doldurdunuz
2-sonra 20.tercihe kadar önce illeri yazayımda sonra ilçeleri yazayım demeyin.tek tek illeri ve ilçeleri sırasıyla yazın.
çünkü o anda işlem halinde olunca sayfadan dışarı atmaz sizi

Tepki Skoru
0
umarım anlatabilmişimdir illeri yazınca sistemde işlem yapıyorsunuz sistem sizi dışarı atmaz.ama ilçelerde ve okulllarda sistem duruyor o yüzden çok bekletemiyorsunuz

Tepki Skoru
0
ben kaydettiğim başvurularımı göremiyorum kimlik yazıyorum boş ekran çıkıyo yarında memde onaylatacaktım sizlerdede böylemi oluyo acaba???

Tepki Skoru
0
daha önce onylatanlar milli eğitime tekrar milli eğitime onylatmal zorunda mı ? ben öyle bir şey yok biliyordum

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle