Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

ZİHİNSEL ENGELLİ ÇOCUKLAR

Tepki Skoru
0
Merhaba ben açıköğretim okul öncesi öğretmenliği 4.sınıfım.Okul eylül de bitiyor.Bir rehabilitasyon merkezinde çalışmayı çok istiyorum.Kendime güveniyorum,kararlıyım ama okuduğum okul yüzünden bir merkeze girebilirmiyim bilmiyorum.Genelde bizi pek önemsenmiyor.Halbuki ben bu okula normal okullardan 9 puan düşük bir puanla girdim.Keşke normal bir üniversite olsaydı.Okul öncesi okumaktan dolayı mutluyum ve kesinlikle özel eğitim istiyorum.Buket hanımı örnek alıyorum:)

Tepki Skoru
0
ayyyy nursenım sabah sabah sayfayı açmak ne kadar iyi geldı bilemezsın bu aralar forumla pek ılgılenemıyorum malum yenı evlendım de:)çok tşk ederım yazdıklarıniçin tabıkı yapabılırsın neden olmasın yeterkı bılıyorum dıyıp köşeye çekılme süreklı gelişime açık ol hayat cidden o çocuklarla daha anlamlı ve güzel sevgıler....

Tepki Skoru
0
bu tür cocuklarla ilgilenmek çok sabır isteyen bir iş ama o kadar ugras verdikten sonra onların sizin verdiğiniz seyleri aldıgını görmek de güzel ben yapamam ama yapabilenlere helal olsn....herkes yapamaz böyle cocukları yetiştirmeyi....

Tepki Skoru
0
Mutluluklar buket hanım darisı bana ;)Tatildeydim mesajınızı yeni gördüm.Bende bana cevap verdiğiniz için sevindim teşekkürler.Söyledikleriniz kulağım da küpe olacak sağolun...

Tepki Skoru
0
darısı tüm bekarlara sanırım rehabılıtasyonların artı ve eksılerını yazmak gerekıyor herkesın kafası karışık

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle