Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Yüzüncüyıl Öğrencileri

Tepki Skoru
0
aramıza hoş geldin.bizden bir yıl sonra mezun olmuşsun.nerde görev yapıyorsun.

Tepki Skoru
0
merhabalar 2000 yılı yyü mezunuyum van şehrinin aşığı olarak oraları çok özlüyorum 8 yıl oldu ama hala vanı unutamıyorum.çok güzel günlerim geçti oralarda hatta eşimle orda tanıştık.benim için özel bir şehir..

Tepki Skoru
0
benden bir yıl önceydiniz.aramıza hoş geldin .başarılar dilerim

Tepki Skoru
0
sınavsız geçişle vana gitmek istiyorum ben şimdilik usta öğreticiyim.acba zorlanırmıyım. bilmiyorum hem çalışıp hem okuyabilirmiyim.

Tepki Skoru
0
evet bende yyü mezunlarındanım 2002 şimdi öğretmenlik yapıyorum.Fadile'nin kim olduğunu merak ettim.Arkadaşın biri öğretmen yetersizliğinden bahsetmiş bu sıkıntıları bizlerde yaşadık.Özellikte öğrt.başlayınca.Onun dışında Van çok güzel.

Tepki Skoru
0
2006 kpps girenlerden başlayarak bölümünden bir yere atanıyorsun. hem çalışıp hemde okuduktan sonra meb sınavsız geçebiliyormuşsun böyle bi şey duydum doğrumu acaba

Tepki Skoru
0
mrb bende yyu mezunuyum.butun arkadaslara slm vanı ve yyu özledm

Tepki Skoru
0
mrh arkadaşlar tatilde olsanız bizimle bilgilerinizi lütfen paylaşın.çünkü bilgi aktarmanın zamanı yoktur.bilgi paylaştıkça çoğalır aynı zamanda kalıcı olur.yoksa paylaşılmayan bilgiler zamanla azalır ve gittikçede unutulur.

Tepki Skoru
0
SeLam YüzünCüYılÜniversitesi'de okumuş ve okumakta olan arkadaşlarım ve hocalarım,2.sınıfa geçtim.Forumda yyu'nun durumunu görünce dayanamadım bende geldim.ßirlikte hoş vakitler geçireceğimizden eminim, universiteler olarak (forumda) 1 numara olacaz.ßizi izleme devam edin :) Saygılar..
Meraßa ArkadaşLar 1 yıl aradan sonra yine ben:) 3.sınıfa geçtim. Söz verdiğimiz gibi universiteler olarak (forumda) 1 numara olacaz. ßizi izleme devam edin :) Mecit Hocam SaygıLar :)

Tepki Skoru
0
aslancan hoş geldin.birara seni sordum bana yatay geçiş yapmış dediler doğrumudur.neyse kendine iyi bak.

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşlar ben 2002 mezunuyum şu anda malatyada yöneticilik yapıyorum seminer sayesinde 25-29 ağustos arası vandayım İnşaallah

Tepki Skoru
0
aslancan hoş geldin.birara seni sordum bana yatay geçiş yapmış dediler doğrumudur.neyse kendine iyi bak.
Hoş ßuldum Mecit Hocam Saolun,
ßi ara vardı böyle bir durum Ankara üniversitesine geçiş için ancak Van' dan ayrılmak istemedim. Halen YYU 'dayım. Ve YYU' da olduğum içinde çok mutluyum.

Tepki Skoru
0
merhaba bende 2002 mezunuyum öğretmenlikte 7.yılım vanı merak edenler çok güzel bi şehir özellikle gün batımı

Tepki Skoru
0
aslında yüzüncü yıldan mezun olanlar bir gün toplansak iyi olur.nurşen hanımıda davet ederiz.yakında zeynep hanım ve emine hanımlarda gelecekler.bence güzel bir toplantı olur.ama ancak vandakiler katılabilir.gerçi tatile denk getirirsek ıl dışındakilerde katılır.böyle bir görüşme istiyorsanız kararınızı yazın bunu nurşen hanımlada görüşeyim ona göre yer ayarlayalım.

Tepki Skoru
0
merhaba bende 2002 mezunuyum öğretmenlikte 7.yılım vanı merak edenler çok güzel bi şehir özellikle gün batımı
merhaba ben de 2002 mezuyum sınıfımızda bir Ceren vardı birkaç gündür soyadını çıkarmaya çalışıyorum ama çıkaramadım acaba o sizmisiniz ben nejla

Tepki Skoru
0
necla hocam öncelikle aramıza hoş geldin .cereni ben bile hatırladım sen nasıl sınıfındakileri hatırlayamasın.

Tepki Skoru
0
necla hocam öncelikle aramıza hoş geldin .cereni ben bile hatırladım sen nasıl sınıfındakileri hatırlayamasın.
hayır cereni tanımaz mıyım ama sanırım evlenmiş soyadı değişmiş.Sizi de tanıyamadım siz hangi yıl mezunusunuz.Aslında Sınıf arkadaşlarımı unutmadım Ama son yılımda çok üzücü şeyler yaşadım o yüzden Van yıllarıma ait bir çok şey hafızamdan silinmiş ama sınıf arkadaşlarımı unutmadım onlarla iletişim kurmak isterim. Ben şimdi Kocaelide çalışıyorum.

Tepki Skoru
0
ben sizden bir yıl önceydim.bende şuan vanda görev yapıyorum.sabahattin gündüz anaokulunun müdürlüğüne bakıyorum.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar merhaba
şu an okuyanlardan mezun olanlara kadar herkesin bir forumda buluşması ne güzel! Herkese selam ve sevgiler
Necdet Taşkın

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.