- Tepki Skoru
- 0
aramıza hoş geldin.bizden bir yıl sonra mezun olmuşsun.nerde görev yapıyorsun.
Meraßa ArkadaşLar 1 yıl aradan sonra yine ben 3.sınıfa geçtim. Söz verdiğimiz gibi universiteler olarak (forumda) 1 numara olacaz. ßizi izleme devam edin Mecit Hocam SaygıLarSeLam YüzünCüYılÜniversitesi'de okumuş ve okumakta olan arkadaşlarım ve hocalarım,2.sınıfa geçtim.Forumda yyu'nun durumunu görünce dayanamadım bende geldim.ßirlikte hoş vakitler geçireceğimizden eminim, universiteler olarak (forumda) 1 numara olacaz.ßizi izleme devam edin Saygılar..
Hoş ßuldum Mecit Hocam Saolun,aslancan hoş geldin.birara seni sordum bana yatay geçiş yapmış dediler doğrumudur.neyse kendine iyi bak.
slm ben de 2002 mezunuyum ama sizi tanıyamadımbende yyu okul öncesi 2002 mezunuyum okululumu ve vanı çok seviyorum.memleketime uzak olmasaydı vanda görev yapmayı çoook isterdim.Vanı çok özledim
merhaba ben de 2002 mezuyum sınıfımızda bir Ceren vardı birkaç gündür soyadını çıkarmaya çalışıyorum ama çıkaramadım acaba o sizmisiniz ben nejlamerhaba bende 2002 mezunuyum öğretmenlikte 7.yılım vanı merak edenler çok güzel bi şehir özellikle gün batımı
hayır cereni tanımaz mıyım ama sanırım evlenmiş soyadı değişmiş.Sizi de tanıyamadım siz hangi yıl mezunusunuz.Aslında Sınıf arkadaşlarımı unutmadım Ama son yılımda çok üzücü şeyler yaşadım o yüzden Van yıllarıma ait bir çok şey hafızamdan silinmiş ama sınıf arkadaşlarımı unutmadım onlarla iletişim kurmak isterim. Ben şimdi Kocaelide çalışıyorum.necla hocam öncelikle aramıza hoş geldin .cereni ben bile hatırladım sen nasıl sınıfındakileri hatırlayamasın.