Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Yüz boyama

Tepki Skoru
0
arkadaslar ilk defa yüz boyası yapmayı denedim bakalım beğencekmisiniz ...

Resmi büyütmek ve oy vermek için üstüne tıklayın

Tepki Skoru
0
olmadı heralda yaa gene beceremdm:':)'( 2-3 taneydi ama 1 tane yüklendi o da acılmıyo heraldee:(:(

Tepki Skoru
0
Deneme tahtasında bikaç deneme yaptıktan sonra tekrar deneyin hocam..

Tepki Skoru
0
Çok şeker olmuş:) Geçendede bize palyanco geldi o boyadı ama bu çok guzel olmuşş.

Tepki Skoru
0
hılal hocam köy okulunda mısınız ? ne guzel olmus ugur böcegınız .. ben o kadar çok sevıorum ve o kadar çok örnek var kı elımde yuz boyamaya ılıskın ..elımden gelse her gun çocukların yuznu boyayııp oyle gonderıcem evlerıne ama 20 cocukk olmuyor ıste :(

Tepki Skoru
0
tesekkürler begenmenize cok sevindim arkadaslar diğerlerinide yüklemeye calışiim o zaman

fahriye hılal hocam köy okulunda mısınız ? ne guzel olmus ugur böcegınız .. ben o kadar çok sevıorum ve o kadar çok örnek var kı elımde yuz boyamaya ılıskın ..elımden gelse her gun çocukların yuznu boyayııp oyle gonderıcem evlerıne ama 20 cocukk olmuyor ıste :(

hayır hocam ilçede calışıyorm bende cok seviyorum yüz boyamayı cok zevkli ama dediiniz gibi cok uzun sürüyoo

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle