Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

yumuşatıcı şişesinden kırmızı başlıklı kız ama elinde kurabiye değil çiçek sepeti var

Tepki Skoru
0
. . . . .
annemim atmayıp bana lazım olur düşüncesiyle elime tutuşturduğu yumuşatıcı şişesinden yaptım. "ben sorumluluğumu biliyorum" çalışması yapıyoruz çocuklar kendileri gruplarını oluşturdu ve herkes düzenlemek istediği köşeyi seçti bir hafta boyunca en güzel düzenlenen köşeye bir oyuncak sürprizim olacak dedim ve her köşe en iyi olmak için uğraştı çünkü artık oyuncak toplarken sıkılıyolar. veeeeee kızlar evcilik köşesini toplama birincisi oldu. acaba bu şişeden ne yapabilirim derken bu güzel kız çıktı ortaya baş köşeyi de kaptı. sene sonunda bu oyuncağı köşede çok çalışan öğrencim ayşegüle hediye edeceğim. umarım beğenirsiniz.

Ekli dosyalar

Tepki Skoru
0
azcıkta çiçekçi çingene kızına benzemiş:))))))))))))))))

Tepki Skoru
3
şahanee olmuş ve biliyo musunuz hocam, benim de kocaman 6 litrelik bir yumuşatıcı şişem var böyle :) ben de ne yapsam diyordum, iyi oldu bu fikir...peki, yapılış aşamaları var mı?

Tepki Skoru
0
foto çekmedim ama anlatıyım üst kısımda dar olan yeri düz şekilde graponla kapladım alt kısmı fırfrır yapmak için ince kestiğim graponlardan alt alta gelecek şeklde boşluklara yapıştırdım kapak kısmına ipleri yapıştırıp ördüm ve kırmızı grapon bağladım.danone kutusunu yanlardan delip ip taktım ve boynuna yapıştırdım içine de öğretmenler gününde gelen yapay güllerden yapıştırdım kırmızı başlıklı kız boyama sayfasından kollrını ve başını kesip yapıştırdım tabi eşerbını kafadan sonra yaptım keşke yapım aşamalrını çekseymişim

Tepki Skoru
3
ayrıntılı anlatım için teşekkürler hocam...tamamdır o zaman, ben de yapıcam kırmızı başlıklı kızz :)

Tepki Skoru
2
foto çekmedim ama anlatıyım üst kısımda dar olan yeri düz şekilde graponla kapladım alt kısmı fırfrır yapmak için ince kestiğim graponlardan alt alta gelecek şeklde boşluklara yapıştırdım kapak kısmına ipleri yapıştırıp ördüm ve kırmızı grapon bağladım.danone kutusunu yanlardan delip ip taktım ve boynuna yapıştırdım içine de öğretmenler gününde gelen yapay güllerden yapıştırdım kırmızı başlıklı kız boyama sayfasından kollrını ve başını kesip yapıştırdım tabi eşerbını kafadan sonra yaptım keşke yapım aşamalrını çekseymişim
Çok teşekkürler öğretmenim:)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.