Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Yükseklisans

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşlar ben birşey danışmak istiyorum kafam biraz karışık.okul öncesi öğretmeni olupta yükseklisans yapmak için izin yönergesi nasıl?ya iki yarım gün yada bir tam gün diyorlar.ben izin yönergsini okudum.orada hiç bir tam günden bahsetmemiş sadece iki yarım gün demiş.aranızda yükseklisas yapan öğretmen arkadaşlar yada bu konuda bilgisi olan arkadaşlar beni bilgilendirirseniz çok memnun olurum.şimdiden teşekkürler...

Tepki Skoru
0
merhaba hocam.teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.kazandım ama bakalım bu sevincimi hiçbir sorun çıkmadan yaşayabilecekmiyim...umarım herşey güzel olur..

Tepki Skoru
0
şirin84 tebrik ederim .peki kaç puanla kazandın?öğrenebilir miyimm?

Tepki Skoru
0
teşekkür ederim.ales puanım 85 idi.tabii yanında ingilizce,ortalama ve mülakat puanı gibi puanlarda ekleniyor.iki senedir uğraşıyorum girebilmek için sonunda oldu.darısı tüm gerçekten isteyenlerin başına..

Tepki Skoru
0
tebrik ederim hocam. çok sevindim .bunu hak ediyordunuz zaten.ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN BAŞARILAR ...(yeliz)

Tepki Skoru
0
teşekkür ederim Yelizcim.seni gördüğüme çok sevindim burada...okula beklerim...:)

Tepki Skoru
0
arkadaşlar yüksek lisansda dil sınavı gerekiyor mu?deü kendisi bir sınav yapıyo ve sınav sonucuna göre hazırlık da okuyarak devam edebiliyorsun.özel eğitimde ingilizce gerekiyor mu?nereden öğrenebilirim

Tepki Skoru
0
arkadasım bu soruları unıversıte sıtelerınden egıtım bılımlerı enstutısıne gırersen hepsı var gzı une bak

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle