Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

YOK MU BOLU MEZUNU ARKADAŞLAR

Tepki Skoru
0
MÜCO NABER YAA NE YAPTIN ATANABİLDİNMİ DOSTUM BEN EVDE OTURUYORUM ÇEYİZ YAPACAĞIM YAKINDA:)

Tepki Skoru
0
yok be atanamadım nerdee! ben ewde oturmuorum usta öğretici olarak çalışıorum.moralimi bozmamak için de staja gidiorum die düşünüorum!ama okulum çok güsel birleştirilmiş sınıf,3öğretmenis. çalı kuşundan biras daha ii durumdayım yane:)

Tepki Skoru
0
bende usta öğretici olarak 3 hafta çalıştım sonra yerime kadrolu öğretmen geldi çıktım mecburi evdeyim

Tepki Skoru
0
slm mustafa nasılsın beni tanımışsındır, nası gidiyo avonosta hayat bende şuanda sinoptayım , okulu çooook özledim o günler en güzel günlermiş.......

Tepki Skoru
0
slm curo bende 2003 mezunuyum 3 yıdır bingölde çalışıyom sen kimsin nerdesin

Tepki Skoru
0
mrb bende 2005 mezunuyum.sakarya nın hendek ilçesinde öğretmenlik yapıyorum..

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaslar bende bu yıl mezun olacam bende sımdıden ozleyecegımı dusunuorum cok ........

Tepki Skoru
0
artvinli bir ara elif hoca gelmiyor diye duydum babası ölmüş
şimdi nasıl geliyor dimi okula bankacı koca gözlüklü gülşahtan selam söle ona o tanır beni yeni mezun oldum

Tepki Skoru
0
Selam ben de 2003 mezunuyum. hala Boludayım. Burası çok güzel. HERKESE ÇOK SELAMLAR

Tepki Skoru
0
ben 2005 mezunu özlem.... nilüüü selam canımmm...Bolu yu çokkk özledimmmm arkadaşlarımı daaa :O( beraber yürüdük biz mecburiyette hey gidi ....
Elif hoca ya ii bakın arkadaşlar... selam söleyin

Tepki Skoru
0
bende 3.sınıf öğrencisiyim.elif hocam canım hocam canım hocam:)

Tepki Skoru
0
işte bir okul öncesi daha aranzıda :) 2005 mezunuyum arkadaşlar.heyyyo heyyyo okul bitti diyemiyeceğim çünkü son sınıftan beri kafama dank eden bişey vardıo ahhh ah keşke bitmese dedim:( hala da diyorum..çalışmak güzel ama öğrencilik daha güzel :( Elif Hocamı,Füsun Hocamı özledim ben yaa.Sevgili Hocalarım,aşıladıklarınızı uygulamaya çalışıyorum ortamı kendim yaratarak.ama bu sen edaha farklı bi alanda çalışmaya başladım,Özel Eğitim.Ne yalan söliyim bu bölüm daha zevkli geldi bana.engelli çocuklarla çalışmak farklı bir duygu ve fazla bir uğraş,gayret gerektiriyor.mutluyum,huzurluyum ve yılmadan çalışıyorum ;) sevgili arkadaşlarım sizleri de unutmadım hepinizi seviyorum ve özlüyorum.hele Kangalarımı :(

Tepki Skoru
0
canım kankammm biricik fundam....
hayat ne garip... dün gibi aklımda mezun olduğumuz gün... dünyaları biz yarattık heyt be çekilin ... der gibi... meydan okurcasına.... çok özlüyorum bolu yu ... sınıfımı... arkadaşlarımı... hocalarımı ( ki özellikle elif hocamı) ...
burdan bi çağrı yapmak istiyorum.... 2005 okul öncesi mezunları 2007 yazında bolu da buluşalım arkdaşlar... gelebilen gelsin.. hberleşme ağını kuralım...
ne diyorsunuz cevabınızı bekliyorum...
sizleri özledim...

Tepki Skoru
0
Aslan gankaAMM ben de özlüyorum herşeyi,gözümde tütüyo :( hele ki bak bugün benim doğum günüm ama ben biyere gidemiyorum ahh be Boluda olsak böyle mi olurdu :( kardelende havaya girer ev de şişenin dibini bulurduk beeA:)
Yazın buluşmak için ben varım arkadaşlar:) Ama canım bizim TANLAR'dan izin alma işini sana bırakıyorum :):) heheheeeee
Haydeee 2005 mezunları !! Bu yaz buluşuyoruz nerdesiniz??

Tepki Skoru
0
bende varımm mutlaka gelirim..ulaşabildiğimiz bütün 2005 lere ulaşalımm

Tepki Skoru
0
şule nasılsın ii misin neler yapıyosun?? nasıl gidiyo hayat...??
buluşmayı okullar ne zaman kapanıyosa bi hafta sonrasına tarih ayarlıyalım. haber werebildiğimiz herkese haber werelim okullar ne zaman kapanıyo bilmiyorum.. beni bilgilendiri misiniz arkadşalar...
fundacım tanlarla ilgilenirim ben canım :O) hallederiz hehehe uçan kaçan...
heberleşelim arkadaşlarrr!!!!!

Tepki Skoru
0
Merhaba arkadaslar ben de 2006 mezunuyum.Bolu'yu,mecburıyetı ve sızlerı cok cok ozledım.Bu sehır hayatımda o kadar buyuk bır yer kaplamıs kı bazen kendımı ordaymısım gıbı hıssedıyorum[size=xx-small][/size]:36_1_42:[/font]

Tepki Skoru
0
slm ben de 2006 mezunuyum arkadaslar.şu anda rize de görev yapıyorum

Tepki Skoru
0
2004 mezunları nerdesiniz? Neler yapıyorsunuz? Nerelere gittiniz canım arkadaşlarım benim. Hepinizi çok Özledim.Umarım hepiniz istediğiniz yerlerdesiniz. Kendinize iyi bakın.Tuğba seni tanıdım.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle