Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

yılbaşı

Tepki Skoru
0
yılbaşı etkinliklerinde ben noel baba ve ren geyikleri ile olan etkinliklere karşıyım böyle düşünen varmı arkadaşlar

Tepki Skoru
0
aynen bende böyle düşünüyorum yeni yılla ilgili takvim vs. etkinlikler tercihimdir. kültürümüze ait olmayan şeyleri kullanmak tercihim olmaz.

yılbaşı etkinliklerinde ben noel baba ve ren geyikleri ile olan etkinliklere karşıyım böyle düşünen varmı arkadaşlar

Tepki Skoru
0
ayy sormayın hocam bende 1 haftadır onun sıkıntısını yaşıyorum bi gün öğrencilerden biri gelir biz müslümanız bi gün diğeri gelir biz gavur muyuz annem gavurlar kutlar dedi der.. yılbaşı ve noel baba bizim kültürümüzde yok haklısınız bende o yüzden yaptırmadım bu tarz çalışmalar sadece kart hazırladık ve kartın içine de çocuklara yeni yılda ne olmasını istersiniz diye sordum soruların cewaplarını yazdım o kadar. ama ailelerin çocukları da böyle yönlendirmesi çok dpğru değil

Tepki Skoru
1
noel baba ve ren geyiği kimine göre yanlış olabilir ancak yeni bir yıla girileceği için kart,parti ve takvim hazırlanmasını yanlış bulmuyorum ben.

Tepki Skoru
0
yeni yıla girmek için bişeyler yapılabilir.ama bunu marry christmass a çevirmek bence de çok yanlış ben ağaç süsletme falan yapmam.kardanadam takvim ve tebrik kartı fazla bile diye düşünüyorum..tebrik kartıda kutlayan velilerim ağırlıkta olduğu için.

Tepki Skoru
0
İlk defa bu sene mecburiyetten noel baba yaptım. (Kardan adam yapacaktım fakat etkinliğin 3 boyutlu olması gerekiyordu ve beceremedim kalıp çıkarmayı.) Onun haricinde çam ağacı yapmanın bir sakıncasını görmüyorum. (Fakat şahsen yabancılarda olduğu gibi süslerle donatmıyorum. Sadece belki biraz kar...)

Diğer yandan Ren geyiklerine ve her ne kadar bu sene kendim de yaptırmış olsam da Noel baba'nın bolca işlenmesine karşıyım.

Tepki Skoru
0
ben de yaptım geyik ama yılbaşına bir ay vardı onu düşünerek yapmadım:))

Tepki Skoru
0
noel baba bizim kültürümüz değil ama kültür bakanlığı mezarının demreye alınması için çaba halinde. ne yani iki geyik bi noel baba yaptık mı kültürümüzümü kaybedicez. bizim kültürümüz o kadar kırılgan değil hem biz noeli değil yeni yılı kutlıyoruz. bu arada noel baba dedikleri kişi de bu topraklarda doğmuştur...

Tepki Skoru
0
ben begenmedım dusuncenızı...k bakmayında noel baba figurlerı paylasılması yada yapılması ?? bızı baska sey yapmaz kı yaptımdaa hıc brı velımden tepkı almadım ...zaten etkınlıklerımı begenırlerr..cam agacıda yaptık cuma gunu .Pazartesıde yıl bası kartı yapıcagız ..bole bır forumda bole dusunce olması gercekten uzucu ve dusundurucu ...

Tepki Skoru
0
noel baba bir hristiyan misyoneridir sevgili öğretmen arkadaşlar.Ayrıca noel baba yeni yıla girişi değil christmass bayramı yani Hz İsanın doğumu bayramını temsil eder.Yapana saygı duyarım ama ben öğrencilerime misyoner bir insanı sevdirerek altın tepside sunmam.

Tepki Skoru
0
sonuna kadar arkanızdayım hocam bizim kültürümüzü ifade etmeyen etkinlikler
Hiçmi bişey yapmayalım hayır tabiki yeniyıl la ilgili takvim yapılabilir zaman kavramları verilebilir bence

Tepki Skoru
0
ozaman peygamberimizin kutlu doğum haftasında da etkinlikler yapalım ama bunu yaparsak galiba tepkileri görürüz

Tepki Skoru
0
hocam ozaman düşünün biraz daha ve noel baba yapmışsınız ve velileriniz nekadar ilgisizlerki tepki vermemişler diyede düşünün

Tepki Skoru
0
ne alakası var hocam ? rıca edıyorum yaa o zaman hıc bır cızgı fılm kahramı gercek degıl onlarıda yapmayalım ?? domuz yaptırılıyor mesela piglet oda gercek degıl .... bız onlara bır sey anlatmıyoruz ayrıca ıstanbulda bır cok sehırde konserlerle kutlanan bır etkınlık nıye bu kadar tepkı verılıyor anlamadım cocuklar tv de cızgı fılm ızlıyor onların coguda gercek degıl ..yanı bu konu cok sarpa sarar hocam ben ole derınden dusunerek olursaa ooooo cogu seyı yaptırmamız gerekırr ...ne olmus ?? yanı ?? gercekl degılkı hıc bırı ??yapmayın Allah askına benım velılerım duyarlıdır hocam ..yerı geldıgınde benımle her syeı olumlu olumsuz paylasırlar ...surda ıkı etkınlıkten ne olmus yanı o gunu mahvetmek ıcın mıllet her seyı yapıyorlar yaa !! mudurumuz de soyledı sınır oldum ole gun yokmus ogretmenlere dıyor ..nedır yaa o gun mutlu olmak ıstıyorum ?? kıme ne butun yılımında ole gecmesını ıstıyorum...bu kadarda duyarlı olmak ıyı degıl gereksız duyarlılık gosterılıyor k bakmayınız..

Tepki Skoru
0
bence bir öğretmenin duyarlı olması gerek çünkü ellerimizle nesiller yetiştiriyoruz ben mevlana haftasını kutladım.kendi bayramlarımıza bile bu kadar değer verilmezken ramazan kurban bayramlarımızı bir kartla,milli bayramlarımızı da aynı şekilde, geçiştirirken yıl başını christmass a çevirmeyi yanlış buluyorum.yeni yıl başka kavram christmass başka neyi empoze ediyoruz bilmek gerek..ben sizin görüşlerinize de saygı duyarım yapılabilir noel baba falan ama ben yapmam,ben yorumuma çıkıştığınız için cevap verme ve açıklama gereksinimi duydum.yeni yılınızı kutlarım:))

Tepki Skoru
0
ben her seyın gorunurde degıl ozde gonulde olmasını tercıh edenlerdenım:)) duyarlılık asırı fazlası ınsana zararlı dıyee dusunuyorum herseyı ole takarsak hayatın tadı kalmaz bence ..

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle