Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Yıl sonu ve 23 Nisan için tüm gösteri fikirleri - rondlar ve oyunlar

Tepki Skoru
0
arkadaşım bende geçen sene Barış Manço nun bu gün bayram adlı şarkısıyla dans gösterisi hazırlamıştım çok beyenilmişti. umarım işine yarar.

Tepki Skoru
1
aybeniz' Alıntı:
ben yıl sonu gösterisinde zorronun film müziğini yaptırıyorum hani şu herkesçe bilinen ispanyol müzik şiirler skeç ve ront bulamıyorum yardımcı olurmusunuz
Canım forumda dramaların için de rontlar var oradan bakabilirsin:):):):)
Çok değiş olanları falan var beğeneceğini düşünüyorum...
Umarım yardımcı olmuşumdur:):):)Başarılar...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben 23 nisan gosterimde mavi boncuk şarkısında oynatacağım(emel sayının) eğlenceli bir şarkı yıl sonu için gaffurun cakkıdı dansını düşünüyorum ama sarkının sozsuz halını bulammadım eğer elinde olan varsa yada nerde bulabileceğimi bilen varsa yazarsa çok sevinirim

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar bu sene için henüz planlamış ve hazırlamış değilim ama geçen seneki programımı yıl sonu gösterimi sizinle paylaşabilirim, umarım fikir vermiş olurum...:)

1- İki inatçı keçi ve mini mini bir kuş şarkısı eşliğinde dans. İkisi bağalantılı bir şarkı zaten. Kaynak : Çocuk şarkıları cd si.
2- Pamuk prenses ve yedi cüceler gösterisi. Kynak : İndigo çocuklar cd si " Yıldızların altında " şarkısı.
3- " Canı yok mu " piyesi. Ben bu piyese " Hanım Piyesi" diyorum.
4- Eurovizion şarkısı Elena Paparazzi ile dans gösterisi
5- Kelebek oyunu. Kaynak: Çocuk şarkıları cd si.
6- İki tane öğrencim masal anlatmıştı.
7- Yıl içerisinde öğrenmiş olduğumuz şiirler ( Öğretmen, anne- baba, okul, Atatürk konulu şiirler)
8- Yıl içerisinde öğrenmiş olduğumuz tekerlemeler ( Karşılıklı diyalog halinde olanlar )
9- Yıl içerisinde öğrenmiş olduğumuz şarkılar söylendi ( Öğretmenim, 23 nisan, anneler günü )
10- Koro

Bazıları için daha açıklayıcı bilgi gerekirse anlatabilirim:)
Herkese başarılar dilerim:)

Tepki Skoru
0
ben 23 nisan için netbul.com sitesinde çocuk şarkısı buldum kelebek ve sevgi çiçekleri isminde ona uygun olarak kızlara kumaştan kanat yaptırıyorum (benekli olsun diye puantiyeli kumaş seçtik) erkeklerede çiçek şapka yaptırıp oynatmayı planlıyorum şuan çok güzel görünüyo sizlerede tavsiye ederim.şarkıları yollamak isterim ama nasıl yollanıldığını bilmiyorum bana anlatırsanız şarkıları yollarım.kolay gelsin hepimize

Tepki Skoru
0
selcukaydin' Alıntı:
İşinize yarar mı bilmiyorum ama bi izleyin isterseniz.BURAYA TIKLAYARAK ULAŞABİLİRSİN

23 Nisan 2004 Büyükyoncalı izcileri
Müzik Trt Çocuk Korosu
Arkadaşlar Selçuk Bey'in eklediği yukarıdaki oyun için kostüm ayarlamaya çalışıyorum. oyunu izlediyseniz nasıl bir kostüm uygun olur sizce.. .
DÜŞÜNCELERİNİZ BENİM İÇİN ÇOOK ÖNEMLİDİR....

Tepki Skoru
0
teşekkürler şarkı gerçekten çok güzel hemen kavrayacakları basit hareketlerle ço[size=medium]k güzel olur saolun[/size]

Tepki Skoru
0
mrb istersen yonca evcimiğin haydi sallayalım şarkısından birşeyler ortaaya çıkarabilirsin bir klibini izle hoş bende denedim çok güzel oldu.

su2

Tepki Skoru
0
HAREKETLİ müzikler eşliğinde dans edebilirler.Hangi şarkılar olabilir bu öğretmene ve bulunulan çecreye bağlı bence..
Klipler kullanılabiliyor yıl sonu gösterilerinde...
Üsküdara gideriken şarkısı olabilir...
bir şarkı vardı sözlerini tam hatırlayamıyorum........verir misin elini al efendim elimi sensin sahibi gibi devam ediyor başı gelmiyor aklıma...
Barış Manço şarkıları olabilir....
Vals gösterileri...
Kelebek rondu
Bir küçücük kelebek uçtu geldi dönerek
Kondu bir papatyaya çok mesudum diyerk
Papatya çok haindi birden bire silkindi
Kelebek suya düştü ha ha hayin diyerek
ordan bir arı geldi kelebeğe el verdi kurtardı kelebeği o sevimli meleği diyerek gidiyor

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar benim elimde geçen yıl sonunda yaptırdığımız bir cd var ve gerçekten beğeniceğinize eminim ama buraya nasıl ekleyeceğimi bilmiyorum.Eğer bilen varsa yazsın ekleyeyim....

Tepki Skoru
0
arkadaşım merhaba bildiğin gibi yönetmeliğimizizde bayram ve kutlamalar kısmında okul öncesi çocukların sınıf ve okul merkezli gösterilerde yer alabileceği yazıyor
buna istinaden bu sene 23 nisana çıkmayacağımızı zümre kararı olarak sene başında alıp okul müdürümüde durmu izah ettim o da milli eğitime onlarda çıkartmama kararı aldılar
bu sene bizim ilçede anasınıfları 23 nisana katılmayacak
bunun yerine mayıs ayında geniş bir alanda bütün anasınıflarıyla çocuk şenlikleri yapacağız
aklınızda bulunsun
kolay gelsin
iyi çalışmalar

Tepki Skoru
0
keşke herkes anlasa bunu.seneye bizde öyle yapacaz.Bu yıl 23 nisana katılıyoruz

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar bana kelebek şarkısının müziği lazım nakaratı "kon kon kelebek yaldızlı böcek"olan şarkı rontta kullanacağım teşekkürler

Tepki Skoru
0
betul52' Alıntı:
Arkadaşlar benim elimde geçen yıl sonunda yaptırdığımız bir cd var ve gerçekten beğeniceğinize eminim ama buraya nasıl ekleyeceğimi bilmiyorum.Eğer bilen varsa yazsın ekleyeyim....
Betül http://uploaded.to/ adresine girerek oradan dosya yükleyebilirsin yüklemeden sonra oradaki sana verilen adreside buraya kopyalarsan olur

Tepki Skoru
0
nunu' Alıntı:
keşke herkes anlasa bunu.seneye bizde öyle yapacaz.Bu yıl 23 nisana katılıyoruz
arkadaşım du konuda ısrarcı olmalısınız
bizede çok yoğun tepkiler geldi ancak bunu tahmin ettiğimiz için zümre kararı aldık
zümre kararımıza karşı gelmeleri için de yazılı emir vermeleri gerekiyor
yazılı emirde yönetmeliğimizle tersleşiyor ve bu durumda onları korkutuyor
ben anasınıfında çalışıyorum eşim anaokulunda müdürlük yapıyor
çok çabaladık ve en önemliside onlara bunu söylerken iş yapmak istemediğinizden olmadığını kanıtlayın
biz bunun içim çok güzel bir çocuk şenlikleri önerisiyle gittik
başarılar
iyi çalışmalar!!!!!

Tepki Skoru
0
arkadaşlar benim bu sene öğretmenlikte ilk yılım olduğu için yılsonu gösterisinde ne yapacağımı hiç bilmiyorum . Bana çok acil değişik ront çalışmaları önerirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler .

Tepki Skoru
0
palyaçolar,ateş böceği,cici kızlar,ismail yk-döktür,faruk k-honki ponki...falan müziklerini internetten indirebilirsin.hareketler otamatikman dinleyince çıkıyo zaten kolay gelsin

Tepki Skoru
0
ETKİNLİKLERİ BURADA PAYLAŞIYORUZ bölümünde bulabilirsiniz..

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle