- Tepki Skoru
- 0
arkadaşım bende geçen sene Barış Manço nun bu gün bayram adlı şarkısıyla dans gösterisi hazırlamıştım çok beyenilmişti. umarım işine yarar.
Canım forumda dramaların için de rontlar var oradan bakabilirsinaybeniz' Alıntı:ben yıl sonu gösterisinde zorronun film müziğini yaptırıyorum hani şu herkesçe bilinen ispanyol müzik şiirler skeç ve ront bulamıyorum yardımcı olurmusunuz
Arkadaşlar Selçuk Bey'in eklediği yukarıdaki oyun için kostüm ayarlamaya çalışıyorum. oyunu izlediyseniz nasıl bir kostüm uygun olur sizce.. .selcukaydin' Alıntı:İşinize yarar mı bilmiyorum ama bi izleyin isterseniz.BURAYA TIKLAYARAK ULAŞABİLİRSİN
23 Nisan 2004 Büyükyoncalı izcileri
Müzik Trt Çocuk Korosu
gülenyüzler' Alıntı:cimi hanım piyesini gönderirmisin
Betül http://uploaded.to/ adresine girerek oradan dosya yükleyebilirsin yüklemeden sonra oradaki sana verilen adreside buraya kopyalarsan olurbetul52' Alıntı:Arkadaşlar benim elimde geçen yıl sonunda yaptırdığımız bir cd var ve gerçekten beğeniceğinize eminim ama buraya nasıl ekleyeceğimi bilmiyorum.Eğer bilen varsa yazsın ekleyeyim....
arkadaşım du konuda ısrarcı olmalısınıznunu' Alıntı:keşke herkes anlasa bunu.seneye bizde öyle yapacaz.Bu yıl 23 nisana katılıyoruz