Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

YIL SONU HAZIRDA ERKEKLER FAZLA

Tepki Skoru
0
:36_13_3:[size=medium] ARKADAŞLAR SENE SONU GÖSTERİM HAZIRDA ERKEKLER FAZLA OLUYOR SİTEDE OKUMADIĞIM KALMADI AMA PİYES VEYA MONOLOGLAR ARIYORUM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM ... BU ARADA 6 ERKEK AÇIKTA KALDI[/size]

Tepki Skoru
0
benim 21 tane çocuğum var diğer erkekleri kızlarla eşleştirerek çeşitli oyunlar buldum ama 6 erkek fazla kaldı onlara oyun arıyorum.her çocuğa bir etkinlik veriyorumki kıyafet giyip çıkarmada zorluk gösteride aksaklık yaşanmasın diye şuan 4 oyun var sonuncuyuda sizlerin fikirlerine sundum yardımcı olmanız için yeterli açıklama yapabildim herhalde ilginize teşekkürler hussel

Tepki Skoru
0
rüzgar sana iyi bir fikir var bende,bir cd de görmüştüm,mahsun kırmızıgül ve kazancı bedih düeti sıra gecesi şarkısı vardı,ocağım yandı bu ne devrandır,bırakıp gittin... diye devam eden türkü.işte o türküde erkekleri şalvarlı kuşaklı giydirip ortaya bir halı ve geniş bir sini içinde gerekli malzemeler olacak çocuklar etrafında müzik eşliğinde dönerek gelir oraya müziğe göre haraket belirlersin tam anlatamam burda belki sonra bağdaş kurarak otururlar ve müzik eşliğinde yaylanarak tempo tutarlar bilmem işinize yarar mı tam anlatabilmişimdir umarım

Tepki Skoru
0
ARKADAŞLAR OYUN BULDUM ERKEKLERE SÜMER EZGÜNÜN EFE MÜZİĞİ ARDINDAN GÜLENYÜZLER DİĞER OYUNLARIM İSE 3 KIZA CİCİ KIZLAR 6 ÇOCUĞA 3 KIZ 3ERKEK ATEŞ BÖCEĞİ OYUNU 6 ÇOCUK İSE KOL DÜĞMELERİ ŞARKISINA VALS YAPIYORLAR FİKİRLERİNİZ İÇİN SAĞOL GÜLENYÜZLERDE SANA YARDIMCI OLDUYSAM NE MUTLU

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle