Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Yıl sonu gösterisi için konuşma istiyorum

Tepki Skoru
0
arkadaşlar merhaba ben bu sene ilk defa yılsonu gösterisi yapıyorum ama gösterinin sonunda nasıl bir konuşma yapıcam bilmiyorum.acil olarak yardımlarınızı bekliyorum lütfen

Tepki Skoru
0
Ben bu yazıyı herkesten birer ikişer cümle alarak oluşturdum.. açılış konuşması olarak düşünmüştüm.. sen kapanış için istiyorsun ama orda da kullanılabilir galiba.. işine yararsa sevinirim..

Sayın Müdürümüz, saygıdeğer öğretmen arkadaşlarımız ve değerli velilerimiz.. Çocuklarımızla beraber hazırladığımız yıl sonu etkinliğimize hepiniz hoş geldiniz..

Çocuklarımızın toplum önünde kendini ifade edebilme, çocuklarımızın kendilerine olan güvenlerini artırma,  Türk kültürünü tanıma ve sergileme, büyüdüklerinde arşivlerinde tatlı anılarının olduğu bir gün yaşatmak için bu programı hazırladık..

Bütün bir yıl boyunca çocuklarımız büyük bir gayret ve özveriyle çalıştılar. Okul hayatlarının en önemli adımlarından biri olan anaokulunu başarıyla tamamladılar.

6 yaş grubunu okulumuzdan uğurlamanın hüznünü, diğer yaş gruplarıyla önümüzdeki sene yeniden birarada olmanın sevinciyle bir yılı daha geride bıraktık. Bütün bir yılın yorgunluğunu, öğrencilerimiz ve siz velilerimizle atacak olmaktan çok mutluyuz.
Bizi bu mutlu günümüzde yalnız bırakmadığınız için hepinize çok teşekkür ederiz..

Bizden ayrılıp mezun olan 6 yaş çocuklarımıza öğrenim hayatlarında başarılar diliyoruz. Ve programıza başlıyoruz..

Tepki Skoru
0
arkadaşlar,
yıl sonu konuşmasına benim de ihtiyacım var. yukarıdaki linke tıklıyorum ama açılmıyor? :( lütfen yardımcı olur musunuz?

Tepki Skoru
0
ailelere yıl sonu mektubu
« : Haziran 01, 2008, 09:43:57 ÖS »

--------------------------------------------------------------------------------
Sevgili Anne ve Baba ;

2006 – 2007 Öğretim yılını başarı ile tamamlamanın buruk sevincini yaşıyoruz.Çocuğunuz ilk okula başladığı gün minik yüreğinde sevinç ve heyecan vardı.Tam 9 ay boyunca biz büyüklerin bile bazen erken kalkmaya isyan ettiğimiz zamanlarda onlar küçük bedenleriyle ve uykulu gözlerle bıkmadan,usanmadan ve her gün muhteşem bir enerjiyle okula koştular.

Her gün okulda öğrendiklerini belki de sizi usandırana dek bağıra çağıra size duyurma çabası verdiler.

Sevgili Anne ve Baba , çocuğunuzu bizlere büyük heyecanla ve “ Acaba alışabilecek mi? ” kaygıları ile teslim ettiniz.Bizler emanet ettiğiniz değerli varlıklara gücümüzün yettiğince önce sevgi ve ilgimizi daha sonra bilgimizi sunduk.

Şimdi ise ayrılık vakti geldi.Bizler 9 ay önce teslim aldığımız emanetleri sevgi ve bilgiyle donatmış olarak sizlere teslim ediyoruz.

Eğitim yılı içerisinde yardım ve desteklerini esirgemeyen ve çocuklarının eğitimine katkıda bulunan tüm anne ve babalara teşekkür ederiz.

Çocuğunuzun nice başarılarını sağlık ve mutluluk içerisinde yaşamanızı dilerim.

Sevgi ve Saygılarımla ….

tabı bunu kandınıze gore degıstırebılırsıız.herkes cok begenıyo zaten bende bu sıteden aldım

Tepki Skoru
0
Ben bir okulda ingilizce öğretmenliği yapıyorum ve bugün akşam 6'da 5.sınıfların yılsonu partisi var aklıma bir şey gelmiyor.Bendende ingilizce öğretmenleri olarak bir konuşma istediler yardım edin....

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle