Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Ygs ile ilgili soru

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben sayılsalcıyım.. ygs 5 ten okul öncesi öğretmenliği yazınca aobp 0.12 ile mi yoksa 0.15 ile mi çarpılcak?

Tepki Skoru
0
alan dışı tercih edeceğin için 0.12 olması lazım.Birde çocuk gelişimci değilsen ek puanda gelmiyor.Ek puan alanların yanında şansın azalıyor.

Tepki Skoru
0
klavuzdan baktım okul öncesi sınıf öğretmenliği ortak alan diye geçiyo

Tepki Skoru
0
anaksunamoon adlı kişi verdiğiniz bilgiler kesinlikle yanlış.diğer açılan sayfalarda da cevaplarınızı gördüm ve tamamiyle yanlış bilgi veriyorsunuz arkadaşlara.eğer verdiğiniz bilgiden emin değilseniz bence hiç yorum yazmayın...
armagan bende sayısalcıyım okul öncesi istiyorum ve okul öncesi bölümü sayısalcılar için ortak alan kesinlikle.. ygs5 puan türüyle alıyor ve 0,15 le çarpılıcak okul puanın.biliyosundur temmuzda okul puanı eklenip tekrar bir sıralama yapılcak onu bekleyelim biz.

Tepki Skoru
0
evet ortak alan okulöncesi öğretmenliği.. zaten meslek liselerinin dışında geneli hatta yüzde 90ı filan sayısalcı ve eşit ağırlık bölümü okuyanlar dolduruyor bölümü...
arkadaşlar temmuzu bekleyiiiinn az kaldı zaten biraz dha sabır :)

Tepki Skoru
0
arkadaşlar kuzenim ygs'ye girecek bu sınavda alacağı puana okul puanı ekleniyormu?

Tepki Skoru
0
hırslı kuzenin kız meslek lisesi okuyorsa sadece ygs ye girmesi (yeterli puan alırsa ) yeter ama düz lise ve ya anadolu öğrt felan ise lys yede girmesi gerekiyor okul puanı ekleniyor bildiğim kadar

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle