Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Ygs 5 Ten okul öncesi

Tepki Skoru
0
Merhaba size bir sorum var bir rehberlik kitabında okul öncesi öğretmenliği için sadece ygs 5 in gerekli olduğunu okudum ben anadolu öğretmen lisesi nde okuyorum sadece ygs 5 puanımla okul öncesi öğretmenliğine gidebilirmiym.

Tepki Skoru
0
Ben onu şöyle biliyorum.Meslek liselerinin çocuk gelişimi ve eğitiminden mezun iseniz sadece ygs5 puanınızla tercih yapabiliyorsunuz.Diğer liseler ki buna öğretmen liseleri de dahil lys den tm alanında sınava girmeniz gerekiyor.

Tepki Skoru
0
Evet kılavuzda ygs5 yazıyo peki lys grcem ama 2 puandan yüksek olanı mi alınacak

Tepki Skoru
1
evet en yükseği hangisiyse yerleştirmede o kullanılıyor..klavuzda bu şekilde yazıyor ygs 5 ve tm..

Tepki Skoru
0
Valla canım ben öyle biliyorum çünkü etrafımda da öğretmen lisesi mezunları var onlarda giriyonlar lys ye birde final dersanesinin rehberlik öğretmeni bana da ygs den başvurabilirsin ama lys ye de girersen puanın yükselir sizin haricinizde herkes lys den başvuru yapacak demişti.Ya arkadaş için önemli değil zaten lys ye başvurmuş.Ygs puanıda yüksek.Aynı puanı lys den de alırsa bence yerleşir.

Tepki Skoru
0
Hem Ygs hem de lys puanın toplanacak birinin yüzde 40 diğerinin de yüzde 60 ı alınacak çıkan puanla tercih yapacaksın.

Tepki Skoru
0
Valla ben öyle biliyorum isterseniz siz yinede araştırın.Meslek liseliler için ygs 5 de diğer liseler lys ile girecek.

Tepki Skoru
0
Selam. Okul Öncesi Öğretmenliği bölümü hangi liseden, hangi bölümden mezun olursanız olun YGS-5 puanıyla almaktadır. Son sınıfta okuyan arkadaşların okul puanları hesaplanmadığı için LYS den sonra, açıklanan YGS puanlarına okul puanı eklenecektir. Okul puanıda eklendikten sonra YGS-5 puan türünden başarı sırası en az (+ -)60-65bin olan arkadaşlarımız Okul Öncesi Öğretmenliği bölümüne yerleşebilirler... [Yapılan yorum 2009ÖSS verilerine göredir.]

Tepki Skoru
0
oguz verdiğin bilgiler dogru sana katılıyorum ama sadece şu verdiğin 60-65 bin kişi sıralamasına katılmıyorum !! sayının bu dolaylarda olduğunu nerdenn biliosun ???

Tepki Skoru
0
60-65 (+, -) demiş arkadaş.bende ona katılıyorum ama atatürk üni. geçen sene 78.000 le kapattı.yani oğuzun dediği 60-65 binlerdeyse sıralaman çok rahat girebilirsin.senin sıralaman kaç?

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle