Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Yeni Yıl İle İlgili Etkinlikler

Tepki Skoru
0
[size=x-large]Taşındı...

Lütfen Bundan Sonra Etkinliklerinizi İlgili Foruma Yazınız...[/size]

Tepki Skoru
0
nermin' Alıntı:
eline emeğine sağlık kardeş...
AMA SÖYLEMEDEN GEÇEMEYECEĞİM NOEL BABA,ÇORAP ASMA,ÇAM AĞACI SÜSLEME VS..GİBİ ŞEYLER BİZİM KÜLTÜRÜMÜZDE VE İNANCIMIZDA OLMAYAN ŞEYLER BU ETKİNLİKLERİN VERİLMESİ BENCE YANLIŞ...YENİ YILIN GELDİĞİNİ FARKLI ETKİNLİKLERLEDE VEREBİLİRİZ BENCE.....:):)
kesinlikle katılıyorum nermin ama bu 3. baskı olacağı için tekrar etmiyorum :(:(:(:(:(:(:(

Tepki Skoru
0
hepside güzel ama ben noel baba etkinliklerine karşıyım.bizim kültürümüzde olmayan birşeyi sanki kendi kültürümüzmüş gibi veriliyor çocuklara. o yüzden noel baba ile ilgili etkinlikler yaptırmıyorum. kapı süsü,yılbaşı kartı v.b etkinlikler yaptırıcam. sizleride bu konuda duyarlı olmasını rica ediyorum...
herkese kolay gelsin

Tepki Skoru
0
son sayfayı okumadan yazmışım arkadaşlar 3. baskıyı ben yapmış oldum. kusura bakmayın:):):):)

Tepki Skoru
0
sorun değil ama kapı süsü de zaten başlı başına onların bizim kültürümüzü yansıtmıyor :):):)

Tepki Skoru
0
arkadaşlar! belki bu siteyi ziyaret eden hırıstiyan meslekdaşlarımız olabilir! onlar faydalanabilir! olabilir mi? bilmiyorum ama ne biliyim ilk tıklayıp görünce TÜRKİYE' de yaşayan bu dine mensup vatandaşlar olabilir mi? bizler de kardan adam olarak kullanırız! noel baba lı yerde mesela karta çam ağacı yapmışlar ben oaralara kardanadam düşündüm!
bizim kültürümüze kesinlikle girmemiştir! :36_1_6::36_1_6::36_1_6:
ben katılmıyorum bu fikre! ama kendiniz kullanıyorsanız bu etkinlikleri tamam kullanabilirsiniz! sizin görüşünüz!

selamlar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tepki Skoru
0
yeni yıl ile konuya uygun olmuş noel babalarda çok hoş gözüküyorlar.ellerinize sağlık.

Tepki Skoru
0
hocam hepsi çok güsel olmuş .ellerinize sağlik

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00