Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Yeni sınav sistemi hakkındaki görüşleriniz

Tepki Skoru
0
ne önerisi hocam inanın görmedim yoksa cevaplardım şimdi sorun cevaplıyım kusura bakmayın lütfen :((
yok hocam kusur değil kpss iptal edildi diye açılan başlığın 4. sayfasında yazdım size siz çok güzel bir olayı gerçekleştirdiniz puan olarak düşükten okadar çok yükselttiniz ki bende sizden eğitim bilimlerinde hangi kaynağı önerirsiniz diye sormuştum..

Tepki Skoru
0
koca 1 sene sadece yediklim çalıştım arkadaşlar 50 aldım yüksek değil ama testleri farklı kaynaklardan çözdüm şimdide 1 aylık kursa başlıyorum bugün saat 9a kadar sürecek
yüksek hocam puanınız darısı benim başıma..herkes için hayırlı olur inşallah..kursunuzda hayırlı olsun başarılar dilerim..

Tepki Skoru
0
yüksek hocam puanınız darısı benim başıma..herkes için hayırlı olur inşallah..kursunuzda hayırlı olsun başarılar dilerim..
vallahi görmedim hocam inanın bide son zamanlar başlıklar çok karıştı ve arttı takip edemedim ama sınavda yaptığım netlerle kpss uzmanında 59 geliyodu ösym 50 verdi böle işte ama çok çalıştım bunu inkar edemem hepimiz başaracağız inş.teşekkür ederim sizede başarılar...

Tepki Skoru
0
meb ten okullara lisans tamamlama ile ilgili yazı gelmiş 2yıllıklara kurs açılacakmış..daha bizler dururken onların geleceği düşünülüyor atayın artık bizi ya hakediyoruz atanmayı..

Tepki Skoru
0
lisans tamamlama hani 2 yıllık lup kadrolu öğretmenler varya onlara lisans tamamlma verilecek

Tepki Skoru
0
evet arkadaşlar bugün öyle bir yazı okudum.2 yıllıkları lisans tamamları için kurs açacaklarmış.Hiç bizi düşünen yok.Onlarda bize katılır.Çoğalırız.Hep birlikte ÜCRETLİYE DEVAMMM EDERİZZ...

Tepki Skoru
0
ya haır öyle birşey yok arkadaşlar içeriği tam okudunumu içinde yazanı dedikleri 2 yılllık kadrolu öğretmenler tamamlıyacak

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle