mardıne gelin..buralar cok güzel..sizi gezdırebılırım urfa hıç guzel degil... buraların baharı cok guzel yazın dayanılmaz sıcak! semınerde yapın burada okul oncesı öğrtmenlerı cok fazla.
mardine gelin ama fazla yaza bırakmadan çünkü buraları yazın çok sıcak olur. dayanılmazdır hem gelirseniz seminere katılım fazla olur hem şahsen ben bu seminerlerden çok faydalanmak istiyorum lüütfeenn:emot68:
urfa qerçekten çok qüzel biyer daha önceden defalarca qittim balıklı qöl muhteşem selçuk hocam ama tubaya da katılıorum eski kalıntılara ilqi duyanlar için çok olmasada qezilmeye değer bi çok yeri var
evet mardin urfaya bakarakk daha qüzel hatta çokçok qüzel midyat'ı özledim qüneşin doğuşunu ve batışını ordan izlemek bi harika bambaşka mardin de olabilir aslında olabilme ihtimali deilde burda kesin bi seminer düzenlemesi yapılabilir ....
kesinlikle ısparta olmalı..hem antalyaya,izmire,denizliye,aydına,afyona,konyaya,...ulaşımı çok kolay olan bir şehir.:-d
böylece bir çok ilden katılım sağlarız..
ben de doğuda çalıştığım için mardin den ziyade nevşehir daha sempatik geliyor kulağa.eskişehir de olabilir ya da bolu.hem civar illerde görülmeye değer bu illerin